Rakennusvaiheessa oikein tehty kaapelinsuojaus takaa virheettömän sähkö- ja tietoliikenneverkon toiminnan. Pipelife tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kaapelinsuojatuotteissa. Tuotteet täyttävät korkeimmat asetetut vaatimukset laadussa, toimivuudessa, käyttöominaisuuksissa ja ympäristön huomioimisessa. Valikoima kattaa tuotteet keskijännite- ja kuituverkkojen rakentamiseen myös vaativissa kohteissa.

Pipelife kaapelinsuojaputket soveltuvat ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti sähkö- ja televerkon rakentamiseen pohjoismaisissa olosuhteissa. Kaapelinsuojauksen vakiorakenteiden lisäksi Pipelifella on vaativien kohteiden tuotteet ja erikoisosaaminen.

Verkonrakennuksessa tutut tuotteet

Tupla- ja Tripla-kaapelinsuojaputket soveltuvat verkonrakennuskohteisiin, joissa maasto-olosuhteet ovat stabiilit. Näillä tuotteilla tehdään muun muassa perinteistä infrarakentamista. Tuotteilta löytyy EPD-ympäristöseloste.

Tiivisteellisellä OPTO-muhvilla varustetut jäykkärakenteiset PVC-kaapelinsuojaputket ja suunnanmuutoksiin soveltuvat PVC-kaaret kestävät hyvin ulkoisen maan paineen sekä kaapeloitaessa vetorasitusta ja korkeita kitkalämpöjä. Näillä tuotteilla tehdään verkonrakennuksen vaativampia kohteita, kuten pitkiä putkituslinjoja ja raskaampia kaapelointeja.

ROCKY-kaapelinsuojaputket SRS ja SRE soveltuvat maan alle tehtäviin asennuksiin myös vaativissa olosuhteissa. ROCKY SRE putket sopivat lisäksi pinta-asennuksiin erittäin vaativiin olosuhteisiin.

OPTO PE -kaapelinsuojaputkilla suojaat valokuitukaapeliverkot myös vaativissa kohteissa, jotka toteutetaan auraamalla ja joissa kuidutukset tehdään puhallustekniikalla.

PVC-kaapelikourut ovat kustannustehokas, nopea ja helppo menetelmä suojata olemassa olevat kaapeloinnit. PVC-kaapelikourun profiili on optimoitu kestämään kovatkin rasitukset.

Lisätietoja: www.pipelife.fi/kaapelinsuojaus


Teksti ja kuvat: PIPELIFE

Uusi taipuisa ACEFLEX-HF Com yhdistää voiman ja ohjauksen

Draka ACEFLEX-HF Com on uusi halogeeniton ja taipuisa 1 kV:n Dca-paloluokan hybridikaapeli kahdella hyvin suojatulla parikierretyllä ohjausjohdinparilla.

Halogeenittomat VOKA KLM/KLMA -merkinantokaapelit – KLMA 4x0,8+0,8 punainen Cca luokitus

CPR-luokitellut halogeenittomat KLM/KLMA -kaapelit turvallisen ympäristön rakentamiseen.

FLEX-H taipuisa ohjauskaapeli (HF)

FLEX-H -ohjauskaapelia käytetään mittaus- ja syöttökaapelina sekä teollisuuden ohjaus- ja valvontakaapelina.