Rakennusvaiheessa oikein tehty kaapelinsuojaus takaa virheettömän sähkö- ja tietoliikenneverkon toiminnan. Pipelife tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kaapelinsuojatuotteissa. Tuotteet täyttävät korkeimmat asetetut vaatimukset laadussa, toimivuudessa, käyttöominaisuuksissa ja ympäristön huomioimisessa. Valikoima kattaa tuotteet keskijännite- ja kuituverkkojen rakentamiseen myös vaativissa kohteissa.

Pipelife kaapelinsuojaputket soveltuvat ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti sähkö- ja televerkon rakentamiseen pohjoismaisissa olosuhteissa. Kaapelinsuojauksen vakiorakenteiden lisäksi Pipelifella on vaativien kohteiden tuotteet ja erikoisosaaminen.

Verkonrakennuksessa tutut tuotteet

Tupla- ja Tripla-kaapelinsuojaputket soveltuvat verkonrakennuskohteisiin, joissa maasto-olosuhteet ovat stabiilit. Näillä tuotteilla tehdään muun muassa perinteistä infrarakentamista. Tuotteilta löytyy EPD-ympäristöseloste.

Tiivisteellisellä OPTO-muhvilla varustetut jäykkärakenteiset PVC-kaapelinsuojaputket ja suunnanmuutoksiin soveltuvat PVC-kaaret kestävät hyvin ulkoisen maan paineen sekä kaapeloitaessa vetorasitusta ja korkeita kitkalämpöjä. Näillä tuotteilla tehdään verkonrakennuksen vaativampia kohteita, kuten pitkiä putkituslinjoja ja raskaampia kaapelointeja.

ROCKY-kaapelinsuojaputket SRS ja SRE soveltuvat maan alle tehtäviin asennuksiin myös vaativissa olosuhteissa. ROCKY SRE putket sopivat lisäksi pinta-asennuksiin erittäin vaativiin olosuhteisiin.

OPTO PE -kaapelinsuojaputkilla suojaat valokuitukaapeliverkot myös vaativissa kohteissa, jotka toteutetaan auraamalla ja joissa kuidutukset tehdään puhallustekniikalla.

PVC-kaapelikourut ovat kustannustehokas, nopea ja helppo menetelmä suojata olemassa olevat kaapeloinnit. PVC-kaapelikourun profiili on optimoitu kestämään kovatkin rasitukset.

Lisätietoja: www.pipelife.fi/kaapelinsuojaus


Teksti ja kuvat: PIPELIFE

NesCon 2.0 – Nestor Cablesin uudistuneet valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet

Nestor Cables on uudistanut asennus- ja kytkentätarvikkeiden NesCon-tuotevalikoimaa: valikoimaan on tullut paljon uutuuksia, jotka ovat entistä asentajaystävällisempiä ja joita on kehitetty asiakaspalautteen pohjalta.

Televes RG-6T ja RG-11T-koaksiaalikaapelit

Rakenna luotettava antenniverkko kiinteistön runkokaapeloinnista huoneistoon saakka.

Faber Kabel EFK SERVO-CP

Faber Kabel EFK SERVO-CP -kaapelia käytetään moottorinsyöttö- ja servokaapelina koneenrakennuksessa ja keskiraskaissa kaapeliketjuasennuksissa.