Verkkoyhtiön asiakkaalle on tärkeää, että sähkönjakelu olisi jatkuvaa ja hyvälaatuista.

Suunnitelluista keskeytyksistäkin tulee verkkoyhtiöille tarpeettomia kuluja keskeytysilmoitusten lähettämisestä. Urakoitsijat ovat vastanneet laatuhaasteeseen sekä kouluttaneet kiitettävästi jännitetyöhön kykeneviä asentajia.

Nykyään jännitetyöt ovatkin iso osa suomalaista päivittäistä verkonrakentamista. Työkalujen lisäksi jännitetöihin tarvitaan laadukkaita tuotteita. SLO on tehnyt valmiita tuotesarjoja asentajille helpottamaan työtä jännitetyöohjeisiin soveltuvilla tuotevalinnoilla. Tuotesarjoja löytyy 0,4 kV ja 20 kV töille. SLO Tuotesarjoja käyttämällä varmistat, että työn alkaessa kaikki tarvittavat tuotteet ovat työmaalla. Lisäksi ne ovat yhteensopivia keskenään turvalliseen ja laadukkaaseen työn tekemiseen. Valot pysyvät päällä vaikka työt on käynnissä.

SLO on kasannut valmiit asennussarjat JT-katkopaikan tekoon sekä erotinkytkentöjä. Sarjat sisältävät eri johtimille sopivat päätepitimet, vetoeristimet, jännitetyöliittimet sekä jompit.

JT-erotuskohta

Snro Tuote Lajimerkki
9750835 Asennussarja JT-erotuskohta JT-PAS35-70
9750836 Asennussarja JT-erotuskohta JT-PAS95-157
9750837 Asennussarja JT-erotuskohta JT-ACSR

JT-sarjat erottimille

Snro Tuote Lajimerkki
9750838 Asennussarja JT erottimelle avojohtoon ACSR
9750839 Asennussarja JT erottimelle JT-PAS35-70
9750840 Asennussarja JT erottimelle JT-PAS95-157

Elävän asiakkaan kanssa on helpompi asioida

 Siksi tuote- ja työturvallisuus on SLO:lle sydämenasia

Al- ja Cu-johtimien päättäminen ja liittäminen liitäntäalustaan

Alumiinijohtimien liitoksissa on otettava huomioon alumiinin pinnan oksidoituminen eli hapettuminen ja alumiinin viruminen eli kylmäjuokseminen sekä liitospinnan galvaaninen korroosio.