Verkkoyhtiön asiakkaalle on tärkeää, että sähkönjakelu olisi jatkuvaa ja hyvälaatuista.

Suunnitelluista keskeytyksistäkin tulee verkkoyhtiöille tarpeettomia kuluja keskeytysilmoitusten lähettämisestä. Urakoitsijat ovat vastanneet laatuhaasteeseen sekä kouluttaneet kiitettävästi jännitetyöhön kykeneviä asentajia.

Nykyään jännitetyöt ovatkin iso osa suomalaista päivittäistä verkonrakentamista. Työkalujen lisäksi jännitetöihin tarvitaan laadukkaita tuotteita. SLO on tehnyt valmiita tuotesarjoja asentajille helpottamaan työtä jännitetyöohjeisiin soveltuvilla tuotevalinnoilla. Tuotesarjoja löytyy 0,4 kV ja 20 kV töille. SLO Tuotesarjoja käyttämällä varmistat, että työn alkaessa kaikki tarvittavat tuotteet ovat työmaalla. Lisäksi ne ovat yhteensopivia keskenään turvalliseen ja laadukkaaseen työn tekemiseen. Valot pysyvät päällä vaikka työt on käynnissä.

SLO on kasannut valmiit asennussarjat JT-katkopaikan tekoon sekä erotinkytkentöjä. Sarjat sisältävät eri johtimille sopivat päätepitimet, vetoeristimet, jännitetyöliittimet sekä jompit.

JT-erotuskohta

Snro Tuote Lajimerkki
9750835 Asennussarja JT-erotuskohta JT-PAS35-70
9750836 Asennussarja JT-erotuskohta JT-PAS95-157
9750837 Asennussarja JT-erotuskohta JT-ACSR

JT-sarjat erottimille

Snro Tuote Lajimerkki
9750838 Asennussarja JT erottimelle avojohtoon ACSR
9750839 Asennussarja JT erottimelle JT-PAS35-70
9750840 Asennussarja JT erottimelle JT-PAS95-157

Nordicab-kaapelijakokaapit nyt ensimmäisenä SLO:lta

ABB tuo markkinoille helposti asennettavat Nordicab-kaapelijakokaapit. Sarja perustuu hyväksi todettuun tuoterakenteeseen ja kehitystyö perustuu Cewe -kaappisarjaan.

Hyvä mies, älä hikoile!

Tapaan tarkistaa työmaavierailuilla tai koulutuksissa, millaisilla työvälineillä asentaja tekee työtään. Valitettavan usein huomaan, että väärien työvälineiden tai vanhanaikaisten työmenetelmien takia tekeminen muuttuu äheltämiseksi. Hiki lähtee liikkeelle ja selityksiä löytyy. Ja ihan turhaan.

Nestor Cablesin tuotevalikoima täydentyy Cca-paloluokan kaapeleilla

Nestor Cables on täydentänyt valokuitukaapelivalikoimaansa Cca-paloluokan kaapeleilla.