ISS Palveluiden keskitetty hankintaorganisaatio vastaa suurimpien hankintojen kilpailuttamisesta ja yhteistyösopimuksista. SLO:n kanssa solmitulla sopimuksella ISS Palvelut hakee pitkäaikaista kumppanuutta ja kilpailuetua konservatiivisella kiinteistöalalla.

– Aiemmin meillä oli noin 9 000 toimittajaa, mutta halusimme vähentää määrää ja syventää kumppanuutta valittujen toimittajien, kuten SLO:n, kanssa. Otimme käyttöömme myös SLO:n hankintaprosessia tehostavan tilausjärjestelmän, ISS Palveluiden hankintajohtaja Katri Rissanen sanoo.

Sähkötarviketoimittajia ISS Palveluilla oli aikaisemmin kymmenkunta. Valinnan kohdistuminen SLO:hon tuo ISS:lle kilpailuetua. 

– Haluamme, että henkilömme ovat kohteissamme palvelemassa asiakkaitamme. Sähkötarvikkeiden hankinnassa kiinteistöala on tottunut toimimaan tietyllä tavalla. Nyt henkilöstömme opettelee käyttämään uutta tilausjärjestelmää ja uusia tapoja toimia, joiden avulla pystymme vastaamaan kilpailuun, Rissanen kertoo.

“Yhteistyötä, yhteydenpitoa ja hyvien ideoiden jakamista on SLO:n kanssa organisaatiomme joka tasolla.” Katri Rissanen, hankintajohtaja, ISS Palvelut

Seuraavan kahden vuoden aikana ISS Palveluissa keskitytään muutoksen läpiviemiseen.

– Olemme palkanneet henkilön, joka keskittyy järjestelmään ja prosesseihin yhdessä kategoriavastaavan kanssa. Vastaavasti odotamme, että SLO investoi resursseihin, jotta sähkötarvikkeet ovat nopeasti käytettävissämme valtakunnallisesti, Rissanen toteaa.

Myös yhteistyön kehittäminen SLO:n kanssa jatkuu. – Toimimme Suomessa laajasti ja kohteemme ovat hyvin erilaisia, joten tarvitsemme erilaisia palveluja ja varastointivaihtoehtoja. Sellaisia olemme SLO:n kanssa yhteistyössä löytäneet. Yhteistyötä, yhteydenpitoa ja hyvien ideoiden jakamista on SLO:n kanssa organisaatiomme joka tasolla, hän summaa.

Kiinnostuitko?

Onko yritykselläsi tarvetta esimerkin kaltaiseen keskitettyyn sähkötarvikkeiden hankintamalliin? Ota yhteyttä myyntikonttoreihimme, suunnitellaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus.

Juuan palo- ja pelastuslaitokselle Exaktorin valaisimet

Juuan palo- ja pelastuslaitoksen valaistus uudistettiin kiinteistön peruskorjauksen ja laajennuksen yhteydessä.

Soinissa on tasokkaasti led-valaistu alamäkiluistelurata

Vauhdikkaalle lajille rakennettiin ensimmäinen koko matkalta valaistu kilparata

Kemin Ekoaseman uuteen halliin LED-valaisimet

Valaistuksen suunnitteluryhmä päätyi projektissa Exaktorin Zenit LED –valaisimiin.