Nexans on yli 20 vuoden ajan pyrkinyt helpottamaan kaapeliden kierrätystä ja nähnyt sen luonnollisena osana tuotekehitystä.

Tämä jo kauan ennen kuin kestävyys sanasta tuli muotia. Avoimuus on keskeinen käsite kaikilla teollisuudenaloilla tänään.
Yritysten on otettava suurempi vastuu siitä, mitä he todellisuudessa tekevät vähentääkseen ilmastojalanjälkeään.

Kukaan ei tiedä tarkalleen, millainen ympäristö meillä on 40 vuoden päästä, mutta voimme jo nyt työskennellä varmistaaksemme, että olosuhteet ovat parhaat. Siksi puhutaan paljon tuotteen elinkaaresta ja kierrätysajattelusta.

Kaikki ympäristövaikutukset raaka-aineiden tuotannosta romuttamiseen on otettava huomioon. Se, mitä tuotamme tänään ja joka on palvellut loppuun huomenna, ei pidä jättää jälkiä. Eikä vähiten koske kaikkia maahan kaivettuja ja sisäänrakennettuja kaapeleita.

Kaapeleissamme on Lifemark kierrätysmerkintä. Maailmanlaajuinen ainutlaatuinen merkintämenetelmä, joka kuvaa selkeällä tekstillä kaapelissa olevia materiaaleja. Sisältöilmoitus on kohokuvioitu kaapelin vaipan ulkopuolelle, ja kaapelin käsittelijä voi sen lukea. Lifemark™ on hyvä tapa ottaa huomioon tuotteidemme ympäristövaikutukset koko niiden elinkaaren ajan.

 

LIFEMARK™ – IKUISESTI KESTÄVÄ ETIKETTI.

  • Helpottaa kierrätystä
  • Pitkän aikavälin kestävä ratkaisu
  • Ainutlaatuinen merkintä

UUSI HALOGEENITON ACEFLEX-KAAPELI TEOLLISUUDEN SÄHKÖNSYÖTTÖÖN

Prysmian Groupin uusi ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: monikäyttöinen 1 kV voimakaapeli, joka on edullisempi ja nopeampi asentaa paikkaan kuin paikkaan ja joka pysyy suorana taipuen kuitenkin hyvin.

Top Cable -asennusjohtimet pienkeloilla

Top Cablen valmistama laadukas asennusjohdin on nyt saatavana käytännöllisillä pienkeloilla.

LTC HF-johtimet (MK)

LTC H07Z-R halogeeniton asennusjohto (MK90-HF)