Nexans on yli 20 vuoden ajan pyrkinyt helpottamaan kaapeliden kierrätystä ja nähnyt sen luonnollisena osana tuotekehitystä.

Tämä jo kauan ennen kuin kestävyys sanasta tuli muotia. Avoimuus on keskeinen käsite kaikilla teollisuudenaloilla tänään.
Yritysten on otettava suurempi vastuu siitä, mitä he todellisuudessa tekevät vähentääkseen ilmastojalanjälkeään.

Kukaan ei tiedä tarkalleen, millainen ympäristö meillä on 40 vuoden päästä, mutta voimme jo nyt työskennellä varmistaaksemme, että olosuhteet ovat parhaat. Siksi puhutaan paljon tuotteen elinkaaresta ja kierrätysajattelusta.

Kaikki ympäristövaikutukset raaka-aineiden tuotannosta romuttamiseen on otettava huomioon. Se, mitä tuotamme tänään ja joka on palvellut loppuun huomenna, ei pidä jättää jälkiä. Eikä vähiten koske kaikkia maahan kaivettuja ja sisäänrakennettuja kaapeleita.

Kaapeleissamme on Lifemark kierrätysmerkintä. Maailmanlaajuinen ainutlaatuinen merkintämenetelmä, joka kuvaa selkeällä tekstillä kaapelissa olevia materiaaleja. Sisältöilmoitus on kohokuvioitu kaapelin vaipan ulkopuolelle, ja kaapelin käsittelijä voi sen lukea. Lifemark™ on hyvä tapa ottaa huomioon tuotteidemme ympäristövaikutukset koko niiden elinkaaren ajan.

 

LIFEMARK™ – IKUISESTI KESTÄVÄ ETIKETTI.

  • Helpottaa kierrätystä
  • Pitkän aikavälin kestävä ratkaisu
  • Ainutlaatuinen merkintä

Valokuitukaapeleiden nimeäminen yhdenmukaistettiin

Valokuitukaapeleita on myyty Suomessa ja SLO:lla noin 20 vuotta ja osa tänään myytävistä nimikkeistä on yhtä vanhoja. Tänä aikana kaapeleiden standardit ovat muuttuneet ja STK-liiton tai sähkönumeroiden nimeämissäännöt ovat myös muuttuneet useasti.

ETD 220 2U 192f LC ja 96f SC paneeli

Kuitupaneeli 19” 2U 192 LC Quad, ETD 220 törmäyssuojalla (TS)