Hybridikaapeli on hyvä ratkaisu tehokkaaseen asennukseen, samalla kaapelinvedolla voidaan asentaa Cat6 parikaapeli ja valokuitukaapeli. Hybridikaapelissa on neljä yksimuotokuitua ja suojaamaton Cat6-kaapeli.

APS ja KERMAN hybridikaapeleiden asennus on helppoa. Parikaapeli ja kuitukaapeli on helppo erottaa toisistaan siamilaisen rakenteen ansiosta. Molemmat kaapelit voidaan tarvittaessa vetää myös turvallisesti eri suuntiin.

Hybridikaapelit on saatavilla CPR Cca- ja Dca-paloluokituksilla. Kaapelit myydään 500 metrin puukelassa.

Saatavilla on myös valmiiksi päätettyä, metrimittaista hybridikaapelia kohteen tarpeiden mukaan. Kaikki kaapelit tarkistetaan tehtaalla parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi. Ne toimitetaan vyyhtinä tai kelalla, tarvittaessa vetosukalla varustettuna. Tyypillinen valmistusaika on noin 10-15 päivää.

Snro

Tuote

0207804

APS HYBRIDIKAAPELI CAT6 U/UTP + 4 X SMT, DCA

0233100

APS HYBRIDIKAAPELI CAT6 U/UTP + 4 X SMT, CCA

0233123

APS ULKOHYBRIDIKAAPELI 4XCAT6A + 4 X SML, ARMEERATTU

0207312

KERMAN HYBRIDIKAAPELI CAT6 U/UTP + 4 X SMT DCA


Teksti ja kuvat: FSM

 

Viceran PyA-Multi Pyöritysalusta

Monipuolinen pyöritysalusta keloille, rikkoontuneille keloille, vyyhdeille, taipuisalle muoviputkelle sekä putkijohtonipuille. Snro: 64 136 22

LTC H07RN-F Triflex Plus halogeeniton kumikaapeli

Kaapelia käytetään liitoskaapelina kone- ja laiteasennuksissa.

TE Kaapelikiinnikkeiden käyttö on entistä helpompaa uuden valintatyökalun avulla

Nyt voit mitoittaa kaapeliasennusten kiinnityksen vaatimusten mukaan helpommin kuin koskaan, sillä TE Connectivity on julkaissut vuonna 2022 markkinoille tulleille uusimpien standardien mukaan valmistetuille kaapelikiinnikkeille valinta- ja mitoitustyökalun.