Hybridikaapeli on hyvä ratkaisu tehokkaaseen asennukseen, samalla kaapelinvedolla voidaan asentaa Cat6 parikaapeli ja valokuitukaapeli. Hybridikaapelissa on neljä yksimuotokuitua ja suojaamaton Cat6-kaapeli.

APS ja KERMAN hybridikaapeleiden asennus on helppoa. Parikaapeli ja kuitukaapeli on helppo erottaa toisistaan siamilaisen rakenteen ansiosta. Molemmat kaapelit voidaan tarvittaessa vetää myös turvallisesti eri suuntiin.

Hybridikaapelit on saatavilla CPR Cca- ja Dca-paloluokituksilla. Kaapelit myydään 500 metrin puukelassa.

Saatavilla on myös valmiiksi päätettyä, metrimittaista hybridikaapelia kohteen tarpeiden mukaan. Kaikki kaapelit tarkistetaan tehtaalla parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi. Ne toimitetaan vyyhtinä tai kelalla, tarvittaessa vetosukalla varustettuna. Tyypillinen valmistusaika on noin 10-15 päivää.

Snro

Tuote

0207804

APS HYBRIDIKAAPELI CAT6 U/UTP + 4 X SMT, DCA

0233100

APS HYBRIDIKAAPELI CAT6 U/UTP + 4 X SMT, CCA

0233123

APS ULKOHYBRIDIKAAPELI 4XCAT6A + 4 X SML, ARMEERATTU

0207312

KERMAN HYBRIDIKAAPELI CAT6 U/UTP + 4 X SMT DCA


Teksti ja kuvat: FSM

 

Ebecon betoninkovetussilmukat (BHS)

Lämmityskaapeli betonin kovettamiseen

Pienjännitekaapeliverkko, kaipaatko uudistusta?

0,4 kV kaapeliverkon rakentamiseen löytyy vaihtoehtoja

Kaapelinsuojaratkaisut sähköverkon rakennuskohteisiin

Rakennusvaiheessa oikein tehty kaapelinsuojaus takaa virheettömän sähkö- ja tietoliikenneverkon toiminnan. Pipelife tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kaapelinsuojatuotteissa. Tuotteet täyttävät korkeimmat asetetut vaatimukset laadussa, toimivuudessa, käyttöominaisuuksissa ja ympäristön huomioimisessa. Valikoima kattaa tuotteet keskijännite- ja kuituverkkojen rakentamiseen myös vaativissa kohteissa.