Seppo Mustonen
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi,
SLO Oy
3.4.2020

Huoltovarmuudella ylläpidetään yhteiskunnan taloudellisia ja teknisiä perustoimintoja erilaisissa häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa – ja sähköön liittyvillä asioilla on tässä iso merkitys.

Me sähköalalla teemme työtä, jolla on merkitystä. Me yhdessä, eli tavarantoimittajat, sähkötukkuliikkeet ja asennusliikkeet sekä muut urakoinnissa, huollossa ja verkonrakennuksessa työskentelevät, pidämme huolta, että tehtaiden pyörät pyörivät, sähköverkot pysyvät ylhäällä, lämpöä riittää ja mm. rikkinäiset sähkölaitteet korjataan. Varmistamme, että rakennustyömaat saavat tarvitsemansa sähkötarvikkeet, pimeä katuvalo vaihdetaan nopeasti, liikennevalot toimivat ja vaikkapa leipomoiden uunit tekevät tänäänkin meille tuoretta leipää. Sähkö on keskeinen elementti maamme huoltovarmuuden ylläpidossa.

Me sähköteknisellä alalla varmistamme parhaamme mukaan, että varaosia ja tarvikkeita löytyy, logistiikka sekä maanpuolustus toimii ja pystymme auttamaan jokaisessa tilanteessa jokaisena aikana. Kannamme vastuumme ja pidämme osaltamme Suomen talouden rattaita pyörimässä nyt ja huomenna.

Me sähköalalla teemme työtä, että maailma olisi parempi paikka. Se jos mikä on työskentelemisen arvoista.

Sähkö tekee mahdolliseksi yhteiskunnan toiminnan ja ihmisten hyvinvoinnin nyt ja tulevaisuudessa. Sähkö on tulevaisuuden energiaa, joka auttaa torjumaan ilmastonmuutosta. Siksi sen merkitys kasvaa globaalisti kaikkialla.  Me sähköalalla aherramme, että maailma kehittyy ja olisi parempi, puhtaampi ja turvallisempi paikka meille kaikille. Se jos mikä on työskentelemisen arvoista.

Pysytään terveinä ja tuetaan toisiamme näinä vaikeina aikoina!