Älykkään palovaroittimen reaaliaikaiset tiedot ovat helposti saatavilla älypuhelinsovelluksesta.

EI650 palovaroitin

Ilmaisella AudioLINK-mobiilisovelluksella voidaan tarkkailla ilmaisimen toimintaa ja likaantumista sekä selata hälytysmuistia.

Palovaroittimessa on 10 vuoden akku, joka kestää koko varoittimen elinajan. Merkkiääni ilmoittaa, kun varoittimen käyttöaika on tullut täyteen, joten varoitin täytyy irrottaa katosta vasta vaihdon yhteydessä.

Tyylikäs ulkomuoto suurella, huomaamattomalla testi- ja vaimennuspainikkeella sulautuu kauniisti mihin tahansa ympäristöön. Vaimennus vaimentaa varoittimen 10 minuutin ajaksi hälytystilassa.

Palovaroittimet voidaan ketjuttaa toisiinsa, jolloin yhden varoittimen havaitessa savua, kaikki varoittimet ilmoittavat vaarasta. Järjestelmään voidaan kytkeä myös langattoman etäohjaimen, jolla on helppo ohjata ja hallita järjestelmää.

 

FSM Group

EI650IW-palovaroittinen huippuominaisuudet:

  • Eurooppalaista laatua
  • Litiumakku
  • Langaton ketjutus RadioLINK-moduulilla
  • Testi- ja vaimennuspainike
  • Etäohjausmahdollisuus

 

Tilaa verkkokaupasta

 

Markkinoiden luotettavimmat palovaroittimet sähköverkkoon

EI Electronics -varoittimet on valmistettu ja testattu Euroopassa. Ne sisältävät valtavasti patentoitua tekniikka, joka tekee niistä markkinoiden luotettavimpia.

ATEX kaapeloinnin vaatimukset – onko niitä?

ATEX tai Ex (Atmospheres Explosibles) eli räjähdysvaarallisiin tiloihin voi törmätä sekä uudis-että saneerauskohteissa. Koska tällaiset kohteet ovat haasteellisia, vaativat ne ammattilaisen viimeistellyn suunnitelman ja laajan riskianalyysin. Tässä kirjoituksessa käymme läpi perusasiat, mitä tulee huomioida ATEX-tilan kaapeloinnissa.

SLO:n ja Schneider Electricin uusi vuosikymmen alkoi lujitetulla yhteistyöllä paloturvallisuudessa

SLO ja Schneider Electric ovat panostaneet paloilmoitinjärjestelmien varaosasaatavuuteen. Yhteistyön tavoitteena on parantaa yleistä turvallisuutta tuomalla kattavasti paloturvallisuustuotteita SLO:n valikoimaan.