Teksti: Marja Apunen-Mäkelä
SLO Oy
31.10.2019

Jukka Vepsäläinen, Tyco Electronics Finland Oy

  • Titteli: Account Manager / Energy
  • Koulutus: Sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri
  • TE:n palveluksessa: alkaen 17.6.2019
  • Vapaalla: Harrastaa metsästystä ja viettää aikaa perheen kanssa

Viestikapula vaihtui 1.10.2019

Monelle verkonrakennuksen parissa työskentelevälle ehti tulla tutuksi Jukka Honka, joka vietti yli kolme vuosikymmentä TE:n palveluksessa. SLO kiittää 1.10.2019 eläkkeelle siirtynyttä Jukka Honkaa hyvästä yhteistyöstä!

Seuraaja on verkonrakennuksen ammattilainen, Jukka Vepsäläinen, joka on kerännyt kannuksensa Helen Sähköverkko Oy:n (HSV) palveluksessa 13 vuoden aikana muun muassa kunnossapitopäällikkönä.

Vasemmalta: Jukka Honka ja Jukka Vepsäläinen

Kaupunkien kaapeloidun sähköverkon asiantuntija

Vuosien varrella tutuksi tulivat HSV:n pitkäjänteinen sähköverkon kehitystyö ja samalla kirkastui verkon toimintavarmuuden tärkeys. – Kunnon varusteet ja komponentit yhdistettynä laadukkaaseen työhön rakentavat kehitystyölle ja verkon ylläpidolle tukevan perustan. TE:n tuotteissa hinta-laatusuhde on sopivasti kohdallaan, vinkkaa Jukka.

Jukan vahvuuksia ovat yleinen tekninen osaaminen ja kaapeloidun sähköverkon tuntemus kaupunkiympäristöissä. - Tämä työ vaatii laaja-alaista tuntemusta, sillä kaupungeilla on samasta asiasta erilaiset toimintatavat, kertoo Jukka.

Kokeneen konkarin uusi tontti

Siirtymistä uuteen pestiin helpotti se, että Jukka ehti tehdä tiivistä yhteistyötä edeltäjänsä Jukka Hongan ja SLO:n Jarmo Lindbergin kanssa jo kymmenen vuoden ajan. Uudessa työssään Jukka haluaa laajentaa omaa osaamistaan ja näkemyksiään. - Tässä työssä on hienoa se, että tutustun uusiin ihmisiin ja näen erilaisia tapoja toimia, summaa Jukka.

Lisätietoja

TE:n komponentteihin liittyvissä kysymyksissä voitte kääntyä Jukka Vepsäläisen / TE (p. 040 334 1608 | jukka.vepsalainen@te.com) tai Juha Kiisken /SLO (p. 050 568 2214 | juha.kiiski@slo.fi) puoleen.