Uusi Theben AT-1 Hybridikello auton esilämmitykseen ja/tai lataukseen

AT-1 Hybrid kelloa on helppo käyttää suoraan painikkeista tai siihen saatavalla Bluetooth sovelluksella iOS ja Android käyttöjärjestelmiin.

Sovellus on ilmainen ja ladattavissa App store ja Google Play kaupoista. Sovellus on helppokäyttöinen ja toteutettu 3:lla eri kielellä(Suomi, Ruotsi ja Englanti). Sovelluksessa on kWh-mittaus johon on mahdollista myös syöttää hinta, jolloin käyttäjä näkee arvion kulutetusta sähköstä myös euroina.

Ajastimen edut

  • Ajastimessa on valittavissa 2- tai 4-tunnin esilämmitys sekä lataus yksivaiheisena maks. 8 tuntia.
  • Normaalit pistokehybridiajoneuvot voidaan ladata täyteen vaivattomasti.
  • Lisäksi ajastimeen on mahdollista asentaa ulkoinen anturi(lisätarvike) jolla esilämmittäminen tapahtuu ulkolämpötilan mukaan ja turhalta lämmittämiseltä säästytään.

Yhteensopiva Piken kanssa

Ajastin on mahdollista nimetä käyttäjälleen, jolloin se on aina käyttövalmis kun sitä tarvitaan tai vaihtoehtoisesti vapaa käyttö - ajastimeen voi liittyä kuka tahansa yksittäistä käyttöä varten.

AT-1 Hybrid voidaan vaihtaa olemassa olevaan PIKE-piharasiaan, mikäli niissä käytössä on normaali mekaaninen AT-1 lämmitysajastin! Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sulakekokoja ei tarvitse muuttaa.

Snro: 26 066 99


Teksti ja kuvat: Theben

Sähköauton latauslaitteilta odotetaan nyt tehokkuutta

Odotitpa laitteelta kotimaisuutta tai hyvää kuormahallintaa, löydät tarvitsemasi vaihtoehdon meiltä. Jotta pystymme lunastamaan asiakaslupauksemme, kattavaa verkkokauppavalikoimaamme päivitetään jatkuvasti uutuuksilla. Kokosimme tähän kahdelta toimittajalta kolme näppärää ratkaisua tutustuttavaksesi. Muistathan, että sinua auttavat myös asiantuntevat myyjämme ja vinkkejä voit katsoa myös valintatyökoneellamme. Lue tästä ensin suosituksemme ja kysy lisätietoja myyjältäsi.

Näin saat Wi-Fi-yhteyden kantamaan sähköauton latauspisteelle saakka

  Sähköauton latauspisteen seurantalaitteet vaativat Wi-Fi-yhteyden toimiakseen. Entä jos Wi-Fin kantama ei riitä ulos? Tässä kolme tapaa saada Wi-Fi yhteys sähköauton latauspisteelle.