Harvia tuo markkinoille loppuvuonna 2017 uutuusmallin, The Wall -seinäkiukaan.

 Uudessa kiukaassa yhdistyvät usean eri seinäkiuasmallin parhaimmat ominaisuudet ja turvallisuus on otettu erityisesti huomioon suunnitteluvaiheessa.

 

Valaistut käyttökytkimet ja kätisyyden vaihtomahdollisuus

The Wall -kiukaassa on valaistut käyttökytkimet, jotka tekevät kiukaan käytöstä sekä turvallista että helppoa. Kun kiuas on kytketty päälle, on pääkytkin sekä kiukaan alareunaan sijoitettu termostaatin säädin valaistu. Valaistuksen ansiosta käyttäjä huomaa helposti kiukaan olevan päällä.

Useammin käytetty pää-/ ajastinkytkin on sijoitettu ergonomisesti laitteen sivulle ylös ja harvemmin käytetty termostaatin säädin on alareunassa. The Wall on mahdollista asentaa kätisyys oikealla tai vasemmalla. Tämä tekee kiukaan sijoittamisesta sekä saunahuoneen suunnittelusta joustavaa.

 

Helppo ja nopea asennus

The Wall- kiukaan mukana toimitetaan oma asennus -/ seinäteline, joka on helppo ja nopea kiinnittää seinään. Asennusteline määrittää automaattisesti minimisuojaetäisyyden kiukaan ja lattian välille. Nopea asennus on erityisen tärkeä esimerkiksi projektikohteissa, kun The Wall on valittu kiuasmalliksi.

 

 

Huippulaadukasta, suomalaista designia

Uutuusmallissa yhdistyy skandinaavisen pelkistetty design, suomalaisen työn jälki sekä käyttäjäystävällisyys niin toiminnoissa kuin laitteen asennuksessa.

The Wall vie tyylikkäästi vain pienen tilan saunassa vaikka tehokkuutta löytyy aina 8 kW:iin saakka. Laitteen suunnittelussa on keskitytty ennen kaikkea käytännöllisyyteen: valaistut käyttökytkimet, helppo asennus ja kestävät rakenneratkaisut tekevät The Wallista suuren ominaisuuksiltaan. Kaikki tämä kompaktissa ja tyylikkäässä The Wall -kokonaisuudessa.

 

The Wall

Kestävä ja pitkäikäinen

The Wall -kiuas on kestävä rakenteeltaan ja vastuksiltaan: vastuksille on oma tukirakenne, joka suojaa vastuksia, estää vastuksen vääntymistä ja pidentää käyttöikää. Lämmölle ja kosteudelle alttiit komponentit on sijoitettu kiukaan alaosaan. Vastuksen rakenne on suunniteltu kestämään pitkään lämmitystehosta tinkimättä.

 

Kaikki samassa kompaktissa paketissa

Voimme ylpeänä sanoa, että The Wall -kiukaassa yhdistyy monen Harvia kiuasmallin parhaimmat ominaisuudet kompaktissa koossa ja tyylikkäässä ulkonäössä: Sound-mallista on haettu design ja tyylikäs ulkonäkö päivitetyssä muodossa. Topclass-mallin selkeät käyttökytkimet on päivitetty turvallisiksi, valaistuiksi kytkimiksi ja kompakti koko on johdettu mm. Vega-mallista. Ennen kaikkea, The Wall antaa mahtavat löylyt.

 

 

Lisätietoja:

tuotepäällikkö Timo Mero, puh. 010 283 2310, timo.mero@slo.fi tai SLO-myynti

Nobö-lämmittimet ja -termostaatit täyttävät EcoDesign -vaatimukset

Nobö-lämmittimet ja -termostaatit sekä -ohjausjärjestelmä täyttävät  1.1.2018 voimaan tulleen EcoDesign -direktiivin vaatimukset ja näin ollen vaikuttavat osaltaan Euroopan yhteiseen lämmitysenergian säästötavoitteeseen.

Ebeco WiFi Ready on ratkaisu älykkääseen kotiisi

Helppo asennus käyttäjälle Voit asentaa älykkään EB-Therm 500 termostaatin WiFi:llä tai ilman. Lisäämällä EB-Connect WIFI- lisävarusteen muutat termostaattisi etäohjattavaksi jolloin saat entistä paremman energian optimoinnin ja hallinnan.

WARMOS EW -sähkölämmittimet

Turvalliset öljytäytteiset WARMOS-lämmittimet ovat nyt saaneet nimet Suomen luonnosta.