Uudet kosketusvapaat anturit täydentävät Eltakon järjestelmää.

Kontaktittomat kytkennät tarjoavat ratkaisuja moniin eri ratkaisuihin.

 

Langaton liiketunnistin: Kun PIR-tunnistimen alueella havaitaan liikettä, lähetetään langaton signaali. Pariston kesto noin 3 vuotta.

Langaton läheisyyskytkin: Kun liikutat kättä kytkimen edessä noin 10 cm:n etäisyydellä, anturi lähettää langattoman signaalin. Pariston kesto noin 5-8 vuotta.

NFC Anturit: NFC-anturia voidaan käyttää laukaisimena erilaisille älykoti toiminnoille matkapuhelimella, sekä tietojen tallentamiseen. Tallennuskapasiteetti, 144 tavua. Tiedonsiirtonopeus, 106 kbit/s.

Langaton kyynärpääpainike: Suuri painike, jota voidaan käyttää helposti kyynärpäällä. Kineettinen energia, joka tuotetaan painikkeen painalluksella, luo langattoman signaalin. Paristoa tai kaapeleita ei siis tarvita.

 

Snro Tuote
28 262 52 FET55E
28 144 74 FNS55B
28 144 87 NFCS55
28 143 56 FBH55SB

 

 

ABB:n Vikavirtasuojat jälleen saatavilla

Vikavirtakytkimet ja -pistorasiat Kojerasiaan asennettavat vikavirtasuojakytkimet ja -pistorasiat ovat jälleen saatavilla.

Schneider Electricin kiinteästi asennettava USB-latauspistoke

Lisää kotisi sähköturvallisuutta Tarkista, miten lataat! Yhä useammat laitteet, kuten puhelimet, tabletit, kuulokkeet ja kellot latautuvat USB-latureiden avulla. Latureiden laatu vaihtelee ja TUKES on vetänyt monia USB-latureita markkinoilta. Kiinteästi seinään asennettava USB-latauspistoke on turvallinen valinta.

Sivuliitäntäinen ZLBM-jonovarokekytkin aikaisempaa kapeampi

Sivuliitäntäisiin ZLBM-jonovarokekytkimiin on tehty tuoteparannus; kaapeliliittimet ovat täysin uudet.