Uudet kosketusvapaat anturit täydentävät Eltakon järjestelmää.

Kontaktittomat kytkennät tarjoavat ratkaisuja moniin eri ratkaisuihin.

 

Langaton liiketunnistin: Kun PIR-tunnistimen alueella havaitaan liikettä, lähetetään langaton signaali. Pariston kesto noin 3 vuotta.

Langaton läheisyyskytkin: Kun liikutat kättä kytkimen edessä noin 10 cm:n etäisyydellä, anturi lähettää langattoman signaalin. Pariston kesto noin 5-8 vuotta.

NFC Anturit: NFC-anturia voidaan käyttää laukaisimena erilaisille älykoti toiminnoille matkapuhelimella, sekä tietojen tallentamiseen. Tallennuskapasiteetti, 144 tavua. Tiedonsiirtonopeus, 106 kbit/s.

Langaton kyynärpääpainike: Suuri painike, jota voidaan käyttää helposti kyynärpäällä. Kineettinen energia, joka tuotetaan painikkeen painalluksella, luo langattoman signaalin. Paristoa tai kaapeleita ei siis tarvita.

 

Snro Tuote
28 262 52 FET55E
28 144 74 FNS55B
28 144 87 NFCS55
28 143 56 FBH55SB

 

 

Uusi Norwescon vikavirtapistorasia NRCD11

Norwescon vikavirtapistorasiasarja laajeni 1-osaisella NRCD11-pistorasialla, joka on 16A/250V ja A-tyypin 30mA vikavirtasuokakytkimen yhdistelmä. Pistorasia on hyväksyttyä ketjuttamiseen eli pistorasian jälkeen asennetut pistorasiat ovat vikavirtasuojattuja tämän pistorasian toimesta. Vikavirtasuoja laukeaa, mikäli se havaitsee yli 30mA maavuotovirran tai oikosulkuvirran.

Jussi ja IMPRESSIVO mekaaninen ajastin

Sähkölaitteiden ohjausta ja energiasäästöjä Mekaaninen Jussi ja IMPRESSIVO® -ajastin erilaisten sähkölaitteiden ohjaukseen.

Tutut ELKO tuotteet nyt kirkkaan valkoisina – RS Nordic!

ELKO-tuoteperheeseen lanseerataan sarja, joka on kirkkaan valkoista, skandinaavista muotoilua. RS Nordic -sarja sopii erinomaisesti asuntorakentamisen nykytrendeihin. ELKO-sarja esiteltiin jo yli 30 vuotta sitten ja se on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenien ajan muun muassa hyvän asennettavuutensa vuoksi.