Uudet kosketusvapaat anturit täydentävät Eltakon järjestelmää.

Kontaktittomat kytkennät tarjoavat ratkaisuja moniin eri ratkaisuihin.

 

Langaton liiketunnistin: Kun PIR-tunnistimen alueella havaitaan liikettä, lähetetään langaton signaali. Pariston kesto noin 3 vuotta.

Langaton läheisyyskytkin: Kun liikutat kättä kytkimen edessä noin 10 cm:n etäisyydellä, anturi lähettää langattoman signaalin. Pariston kesto noin 5-8 vuotta.

NFC Anturit: NFC-anturia voidaan käyttää laukaisimena erilaisille älykoti toiminnoille matkapuhelimella, sekä tietojen tallentamiseen. Tallennuskapasiteetti, 144 tavua. Tiedonsiirtonopeus, 106 kbit/s.

Langaton kyynärpääpainike: Suuri painike, jota voidaan käyttää helposti kyynärpäällä. Kineettinen energia, joka tuotetaan painikkeen painalluksella, luo langattoman signaalin. Paristoa tai kaapeleita ei siis tarvita.

 

Snro Tuote
28 262 52 FET55E
28 144 74 FNS55B
28 144 87 NFCS55
28 143 56 FBH55SB

 

 

ABB:n moottorinkäynnistin pikajousiliittimin

ABB lanseeraa uudenlaisen liitintekniikan AF-kontaktoriin ja MS132 moottorinsuojakatkaisijaan

Markkinoiden luotettavimmat palovaroittimet sähköverkkoon

Sähköverkkoon kytkettävissä EI3000-sarjan palovaroittimissa on litiumvarakäyntiakku, joka on suunniteltu kestämään koko palovaroittimen käyttöiän ajan.

Tehokkaita latauksia älykkäällä kuormanhallinnalla

Helppoa, turvallista ja tehokasta sähköauton lataamista kotipihalla. Ensto One Home on varustettu paikallisella ja älykkäällä kuormanhallinnalla. Se pitää lataamisen tehokkaana silloinkin, jos sähkön saantia on kiinteistössä rajoitettu.