Hagerin domovea-visualisointiratkaisu on uudistunut.

Teknisten ja visuaalisten parannusten myötä visualisointi on entistä helpompi asentaa ja käyttää. Uudistunutta domovea-palvelinta voidaankin kutsua varsinaiseksi tehopakkaukseksi. Visualisoinnin lisäksi moduuli sisältää nyt easy- ja IoT -toiminnallisuudet yhdessä moduulissa. Voit yhdistää talon lähiverkkoon kytketyt IP- ja IoT-laitteet esimerkiksi Philips Hue, Amazon Alexa, Netatmo ja IFTTT, monipuolisesti osaksi KNX-asennusta ja kohottaa niiden käytettävyyttä entisestään. Toisaalta Hagerin easy KNX -ratkaisun käyttöönotto onnistuu myös uuden domovea-moduulin avulla. Saat siis 3 tuotetta yhden hinnalla, samassa paketissa.

 

domovea basic vai expert?

Uudistuneesta domovea-palvelimesta on saatavana kaksi eri versiota. domovea basic sisältää perustoiminnot asuntorakentamisen tarpeisiin. domovea expert soveltuu vaativampiin asuin- ja liikekiinteistökohteisiin. Expert-versiossa on basic-versiota laajemmat mahdollisuudet IP-kameroiden liitäntään sekä mahdollisuus etäkäyttöönottoon ja vaativampien toimintosekvenssien rakentamiseen. Lisäksi se soveltuu ilman säädinyksikköä olevien lämmityslähtöyksiköiden TYM646T ja TXM646T lämmityslähtöjen ohjaukseen alueittain.

 

domovea ja Pilot App

domovea App on moderni ja helppo tapa tuoda domovea-visualisoinnin näkymät ja ohjaustoiminnot mobiililaitteeseesi. Voit mukauttaa sovelluksessa visualisoinnin näkymiä oman makusi mukaan. Toisaalta näkymiä ja niissä näytettäviä toimintoja voidaan rajata haluttaessa käyttäjäkohtaisesti. domovea App on saatavilla iOS ja Android -pohjaisiin mobiililaitteisiin. Voit ladata sen veloituksetta easy-ohjelmointiin käytettävän Hager Pilot -sovelluksen tapaan Google Play tai App Store -sovelluskaupasta.

 

Hager

Uudet domovea/easy/IoT -tuotteet:

Snro Tyyppi Tuote
28 034 93 TJA670 Liitäntäportti KNX domovea basic/easy/IoT
28 034 94 TJA470 Liitäntäportti KNX domovea pro/easy/IoT
28 034 95 TXA101 Ohjelmointilaite KNX easy KNX -järjestelmä
27 073 08 HTG911H Teholähde 230VAC/24VDC 2.5A DIN

 

SLO oli vieraana KNX Finland ry:n juhlaseminaarissa

Älykotien tekniikka kehittyy yhtenäisten standardien avulla

KNX-rajapinta MID-energiamittareille

Hager uudistaa KNX-järjestelmiin liitettävien energiamittareiden valikoimaansa.

SLO kävi Porin asuntomessuilla:

Sujuvan arjen raaka-aineena moderni sähköistys