Varastovalikoimassamme on nyt Growattin inverttereitä erilaisiin aurinkosähköprojekteihin.

Varastovalikoimassamme on nyt Growattin inverttereitä erilaisiin aurinkosähköprojekteihin.

  • Tuotteet ovat kolmivaiheisia, niissä on integroitu DC-kytkin sekä 2x MTTP-säädin.
  • Teholuokat 3 – 20kW.
  • Malleissa on Wifi optio (lisälaite V007059) tuotannonseurantaa varten.
  • Tuotteilla on 10 vuoden valmistajan takuu.

Tässä muutama esimerkki. Tutustu kaikkiin tuotteisiin verkkokaupassamme.

Snro Tuote
V000700 Invertteri – Growatt MOD 3000TL3-X
V000701 Invertteri – Growatt MOD 6000TL3-X
V000702 Invertteri – Growatt MOD 10KTL3-X

 

XH-malleihin on mahdollista lisätä Growatt XH akustojärjestelmä 7,68 – 25,6kWh tuotannon tasausta varten (projektikohtaisesti). Muut akkumallit kysyttäessä mm. UPS toiminnolla.

 

Snro Tuote
V000703  Invertteri – Growatt MOD 3000TL3-XH
V000704 Invertteri – Growatt MOD 6000TL3-XH
V000705 Invertteri – Growatt MOD 10KTL3-XH

 

Vinkki!

LONGi LR4-60HPH  380 Wp on huippulaadukas markkinajohtajan paneeli sopii erinomaisesti Growattin invertterin kanssa asennettavaksi.

 

LONGin paneelit keräävät auringosta energiaa myös Soneparin logistiikkakeskuksen katolla. Tutustu kirjoitukseen »

 

👉 LONGin paneeleita (snro: V000440) saat myös verkkokaupastamme  » 


Teksti : Sonepar Suomi Oy

Kuva: Growatt

Nyt on energiatehokkuusremontin aika

Rakennusten hiilijalanjäljestä jopa 75% syntyy käytön aikana. Rakennusten energiatehokkuuden parantaminen on keskeinen keino pienentää energiankulutusta ja siten auttaa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.   Ratkaisevassa roolissa on rakennusten käytönaikainen energiatehokkuus Korjaamisen tarve ei katoa poikkeustilanteessa minnekään, joten myös nyt on oikea aika tehdä kiinteistöjen energiaremontteja. Varsinkin omakotitaloissa pystyy jo pienillä teoilla vähentämään energiankulutusta. Energiatehokkuus on myös osa huoltovarmuutta, koska se parantaa energiaomavaraisuuttamme. Valtiolta avustusta energiaremonttiin Valtio antaa energia-avustuksia remontteihin, jolloin yhä useammalla on taloudellinen mahdollisuus parantaa oman kodin tai taloyhtiön tehokkuutta. Jokainen korjattu rakennus on askel kohti hiilineutraalimpaa Suomea. Lisäksi toimiva sähköistys lisää helppoutta, hyvinvointia ja kiinteistön turvallisuutta. Älykkäät talotekniset ratkaisut kehittyvät vinhaa vauhtia Digitalisaatio ja rakennusautomaatiojärjestelmät tarjoavat valtavat mahdollisuudet kiinteistöalalle. Älykkäät rakennukset ovat kohta keskuudessamme, koska ihmiset haluavat helppoa, turvallista, energiaa säästävää ja vähäpäästöistä elämäntapaa. Parempaa valoa uudella LED-tekniikalla Älykäs teknologia mahdollistaa myös kustannusten, resurssien ja energian säästön infrassa, rakentamisessa ja liikenteessä. Valaistusremontilla saadaan säästöjä käyttökustannuksiin ja parannetaan valaistuksen määrää ja laatua valitsemalla uutta led-tekniikkaa. Uusimalla niin ulko- kuin sisävalaistus säädettäviin ja pitkäikäisiin led-valaisimiin, tilan viihtyisyys paranee ja hiilijalanjälki pienenee. Sivutuotteena positiivinen yrityskuva ja mukavammat työolosuhteet Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovatkin nyt yritystenkin liiketoiminnan ytimessä, joten toimitilojen, hallien ja piha-alueiden korjaustarve kannattaa tarkistaa. Oheishyötyjen, kuten asiakastyytyväisyyden, maineen sekä työolosuhteiden paraneminen kannattaa huomioida myös kannattavuustarkasteluissa. Nyt kannattaa investoida aurinkojärjestelmiin ja sähköautojen lataukseen Ajankohtaisia investointikohteita ovat energiatehokkuuden lisäksi myös mm. aurinkosähköjärjestelmät sekä sähköautojen latausasemat. Näidenkään asennus ei katso vuodenaikaa. Hyvä on myös muistaa, että kiinteistön arvo kasvaa energia- ja kustannustehokkuuden myötä.   [su_box title="Neljä syytä tehdä energiaremontti" style="soft" box_color="#eceef0" title_color="#0f0d0d"] Valtio avustaa energiaremontteja Rakennusautomaatiolla saat säästöjä Uudella led-tekniikalla parannat valaistusta samalla kun säästät Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovat modernin liiketoiminnan ytimessä [/su_box]  

Laadukkaat ja kestävät tarvikkeet aurinkovoimaloiden rakentamiseen

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee LONGin paneeleita sekä Forniuksen tai Kacon inverttereitä

Mikkelin Asuntomessut 2017

Älykotiratkaisut helpottavat elämää