Leikkaussalin ja odotusaulan tai teollisuuden tuotantotilojen ja sitä ympäröivien käytävien puhtauteen ja valaistukseen liittyvissä vaatimuksissa on eroja.

Vaikka kaikki nämä tilat on pidettävä puhtaana, jotta saavutetaan hiukkas- ja mikrobipitoisuuksien rajat, ei esimerkiksi käytävätiloissa ole useinkaan tarpeellista käyttää korkeimmat vaatimukset täyttäviä valaisimia.

Tämän takia Glamoxin uudessa puhdastilavalaisimien mallistossa on kolme eri tasoista tuoteperhettä, joita yhdistelemällä voidaan toteuttaa erilaisten puhdastilojen valaistus valon laadusta tinkimättä. Näistä tuoteperheistä löydät kattavasti eri runkokokoja ja valontuottovaihtoehtoja.

Ensimmäinen vaatimustaso

Glamox C63-R -valaisin täyttää korkeat hygieniavaatimukset. Valaisimen pinta on helppo puhdistaa ja se täyttää vaatimukset korkeamman hygieniatason tiloissa, joissa tilat täytyy pestä satunnaisesti ja tarvitaan suojaus pölyyntymistä sekä vesisuihkua vastaan huoneen puolelta (IP55).

Tällaisia tiloja ovat erilaiset terveydenhuollon tilat, laboratoriot, tuotantolaitokset, suurkeittiöt sekä elintarviketeollisuus, jonne suosittelemme polykarbonaattisuojan käyttöä.

Toinen vaatimustaso

Uusi C64-R -valaisin voidaan asentaa alueille, joissa hiukkaspitoisuuksia kontrolloidaan. Glamox C64-R on sertifioitu ISO 14644-1 -vaatimusten mukaisesti Fraunhofer instituutissa, Saksassa. Tuote saavutti ISO 1 -puhtausluokituksen. Tuote on myös läpikäynyt puhdistettavuustestauksen “Fraunhofer Tested Device” -sertifiointia varten.

Suosittelemme valaisinta esimerkiksi vaativiin terveydenhuollon tiloihin, mielisairaaloihin erikoiskiinnikkeidensä ansiosta sekä vaativiin elintarvike- tai lääketeollisuuden tiloihin.

Kolmas vaatimustaso

Uusi pinta-asenteinen C65-S -valaisin, joka on suunniteltu alueille, joissa on korkeimmat vaatimukset hygienialle ja hiukkaspitoisuuksille. Glamox C65-S on sertifioitu ISO 14644-1 -vaatimusten mukaisesti Fraunhofer instituutissa, Saksassa. Tuote saavutti ISO 1 -puhtausluokituksen. Tuote on myös läpikäynyt puhdistettavuustestauksen “Fraunhofer Tested Device” -sertifiointia varten.

Tämä valaisin soveltuu käytettäväksi kaikkein vaativimmissa puhdastilaympäristöissä, joissa on hyvin tiukat vaatimukset hiukkaspitoisuuksille ja puhdistettavuudelle, kuten leikkaussaleissa tai puolijohdeteollisuudessa.

Katko uudistaa tuotenimiään

Katko Oy on tunnettu erinomaisesta tuotteiden räätälöintikyvystään.

Moottorin asennusasennot ja käyttöikä

Tyypillisesti moottoria tilattaessa asennusasennoksi oletetaan vaaka-asento, joko tassuilla (IMB3/IM1001) * tai laipalla (IMB5/IM3001) *, jollei muuta ole tilauksella mainittu. Voiko tällaisen moottorin sitten asentaa esimerkiksi pystyasentoon akseli alas- tai ylöspäin? Pääsääntöisesti kyllä voi, kunhan muutama asia huomioidaan.  

TeSys D Green

Luonnollinen kontaktorivalinta