Leikkaussalin ja odotusaulan tai teollisuuden tuotantotilojen ja sitä ympäröivien käytävien puhtauteen ja valaistukseen liittyvissä vaatimuksissa on eroja.

Vaikka kaikki nämä tilat on pidettävä puhtaana, jotta saavutetaan hiukkas- ja mikrobipitoisuuksien rajat, ei esimerkiksi käytävätiloissa ole useinkaan tarpeellista käyttää korkeimmat vaatimukset täyttäviä valaisimia.

Tämän takia Glamoxin uudessa puhdastilavalaisimien mallistossa on kolme eri tasoista tuoteperhettä, joita yhdistelemällä voidaan toteuttaa erilaisten puhdastilojen valaistus valon laadusta tinkimättä. Näistä tuoteperheistä löydät kattavasti eri runkokokoja ja valontuottovaihtoehtoja.

Ensimmäinen vaatimustaso

Glamox C63-R -valaisin täyttää korkeat hygieniavaatimukset. Valaisimen pinta on helppo puhdistaa ja se täyttää vaatimukset korkeamman hygieniatason tiloissa, joissa tilat täytyy pestä satunnaisesti ja tarvitaan suojaus pölyyntymistä sekä vesisuihkua vastaan huoneen puolelta (IP55).

Tällaisia tiloja ovat erilaiset terveydenhuollon tilat, laboratoriot, tuotantolaitokset, suurkeittiöt sekä elintarviketeollisuus, jonne suosittelemme polykarbonaattisuojan käyttöä.

Toinen vaatimustaso

Uusi C64-R -valaisin voidaan asentaa alueille, joissa hiukkaspitoisuuksia kontrolloidaan. Glamox C64-R on sertifioitu ISO 14644-1 -vaatimusten mukaisesti Fraunhofer instituutissa, Saksassa. Tuote saavutti ISO 1 -puhtausluokituksen. Tuote on myös läpikäynyt puhdistettavuustestauksen “Fraunhofer Tested Device” -sertifiointia varten.

Suosittelemme valaisinta esimerkiksi vaativiin terveydenhuollon tiloihin, mielisairaaloihin erikoiskiinnikkeidensä ansiosta sekä vaativiin elintarvike- tai lääketeollisuuden tiloihin.

Kolmas vaatimustaso

Uusi pinta-asenteinen C65-S -valaisin, joka on suunniteltu alueille, joissa on korkeimmat vaatimukset hygienialle ja hiukkaspitoisuuksille. Glamox C65-S on sertifioitu ISO 14644-1 -vaatimusten mukaisesti Fraunhofer instituutissa, Saksassa. Tuote saavutti ISO 1 -puhtausluokituksen. Tuote on myös läpikäynyt puhdistettavuustestauksen “Fraunhofer Tested Device” -sertifiointia varten.

Tämä valaisin soveltuu käytettäväksi kaikkein vaativimmissa puhdastilaympäristöissä, joissa on hyvin tiukat vaatimukset hiukkaspitoisuuksille ja puhdistettavuudelle, kuten leikkaussaleissa tai puolijohdeteollisuudessa.

nVent RAYCHEM HTV -lämpökaapeli High Power Retention -teknologialla

Uusi itsesäätyvä lämpökaapeli, entistä kuumempiin saattoihin yli 30 vuoden käyttöiällä.

Milwaukee kaapelileikkuriuutuudet

Milwaukeelta kaksi uutta hydraulista ja akkukäyttöistä kaapelileikkuria

Esiasennetut jalkalaippamoottorit

SLO:n esiasennuspalvelu kokoaa jalkalaippamoottorin tilauksesi mukaan. Saat juuri tarpeisiisi räätälöidyn moottorin nopeasti ja kustannustehokkaasti jopa seuraavaksi työpäiväksi. Kun moottori sanoo sopimuksen irti Moottori on monessa tuotantolaitoksessa keskeisessä asemassa. Laiterikko tulee harvoin sopivaan aikaan ja vain toimiva laitos tahkoaa pätäkkää, jolloin viikkojen odottelu ei kiinnosta ketään. SLO on varmuusvarastosi Löydät laajan valikoiman ja asiantuntijuuden samalla yhteydenotolla.  SLO:n valikoima on kattava, koska esiasennuspalvelussa moottoreiden eri runkokokoihin yhdistellään isoja tai pieniä laippoja. Näin vaihtoehtoja on enemmän kuin vakioratkaisuissa. Kun tarvitset tukea valintaan tai korvaavaa tuotetta, SLO:n sertifioidut asiantuntijat auttavat uuden moottorin valinnassa. Ennen kaikkea SLO:lta tilattaessa saat uuden moottorin parhaimmillaan seuraavana työpäivänä. [su_note note_color="#eef8bc" text_color="#000000"] Esiasennetun moottorin kolme hyötyä Saat moottorin nopeasti. SLO on varmuusvarastosi, saat uuden moottorin suoraan logistiikkakeskuksen varastolta. Autamme valinnassa. Uusi moottori valitaan SLO:n sertifioidun asiantuntijan kanssa. Palvelu ja toimitus ovat luotettavia. SLO on alansa suurin toimija. [/su_note] [siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Video"][/siteorigin_widget]         Esiasennettu moottori on Laipoitettu jalkamoottori Oikeassa asennusasennossa Asennustavan mukainen Täsmätoimitettu Tyyppikilpimerkitty Runkokooltaan oikea       Ota yhteyttä Kysy lisätietoja nimetyltä myyjältäsi.