Glamox i10 on älykäs teollisuusvalaisin, jossa on täsmällinen valonjako.

 

Neljä heijastinvaihtoehtoa

Glamox i10-valaisimeen on valittavana neljä eri heijastinvaihtoehtoa: leveä-, keskileveä-, kapea- tai hyllyvalaistukseen soveltuva valonjako. Jokaisessa heijastimessa on oma ainutlaatuinen valonjakonsa, joka on kehitetty tiettyä valaistustarvetta varten.

Leveän valonjaon heijastin (WB) ohjaa valon koko huoneen leveydelle. Joten se soveltuu erinomaisesti erilaisiin avoimiin hallitiloihin.

Keskileveän valonjaon heijastinta (MB) suositellaan mm. mataliin varastoihin, tuotantohalleihin sekä jakelukeskuksiin ja lastausalueille.

Kapean valonjaon heijastin (NB) Suunniteltu erityisesti korkeisiin varastotiloihin, jopa 15-20 metrin asennuskorkeuksille.

Glamox i10 -valaisin hyllyvalaistukseen soveltuvalla heijastimella (SB)
Pystysuorien hyllyrivien ja niiden välisten lattiapintojen valaisemiseen.

 

Liitettävissä valonohjausjärjestelmiin

Valaisimeen on saatavana myös useita, älykkäitä sensoreita, joiden avulla se voidaan integroida erilaisiin valonohjausjärjestelmiin. Glamoxin valonohjausjärjestelmällä voit vähentää käyttökustannuksia merkittävästi ja saavuttaa valaistusasennuksen täydellisen hallinnan.

Tunable White luo tunnelmaa

Glamox i10-valaisin Tunable White-teknologialla varustettuna mahdollistaa erilaisten tunnelmien luomisen muuttamalla valon värilämpötilaa lämpimän valkoisen ja kylmän

valkoisen välillä. Tällainen ratkaisu edistää työhyvinvointia ja lisää työtehokkuutta nimenomaan vuorotyöpaikoissa.

Helppo asentaa

Glamox i10 on myös vaivaton asentaa. Älykkäiden, integroitujen kiinnikkeiden ansiosta valaisimen saa asennettua kattoon nopeasti ja turvallisesti kahdella ruuvilla. Valaisimen kytkeminen sujuu vaivattomasti koko valaisimen pituisen, saranoidun kytkentäkotelon kannen ansiosta.

 

Katso tuotteet verkkokaupassa

 

 

Teollisuuden suhdannekatsaus kertoo vahvasta uskosta tulevaisuuteen

Analyysini perustuu Teknisen kaupan toukokuun 2018 Suhdannenäkymät -raporttiin.  Lukujen perusteella teollisuudella menee hyvin. Tässä kirjoituksessa arvioin suhdanteen kehitystä kansainvälisen ostopäällikköindeksin ja luottamusindikaattorin avulla.

Harting-moninapaliitinsetit

Moninapaliittimien valinta on nyt helppoa!

Kun kaapelin tulee kestää jatkuvaa liikettä

Energiansiirtoketjujen käyttö on yleistä eri teollisuuden aloilla. Valitsemalla oikeantyyppinen energiansiirtoketjukaapeli voidaan kaapelin vaurioitumisesta aiheutuvat turhat kustannukset välttää. Mitkä asiat tulisi huomioida kaapelia valitessa?