Glamox C85-valaisimen luomisprosessi ei käynnistynyt ainoastaan siksi, että suunniteltaisiin selkeästi erilainen valaisin. C85 on suunniteltu lähinnä siksi, että valon laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Valaisimen mallintava valo lisää syvyysvaikutelmaa ja antaa oikeat mittasuhteet ympäristöönsä. Valo on huomaamatonta etäältä, miellyttävää kun liikut lähemmäksi sitä ja täsmällistä silloin, kun se on pääsi yläpuolella.

Vähemmän häikäisyä

Glamox C85 on ennen kaikkea LED-valaisin, jossa jokainen, pieni suunnittelun yksityiskohta on toteutettu siksi, että jokaikisestä diodista ulos tuleva valon laatu olisi paras mahdollinen.

Valaisimen rakenne muistuttaa symmetristä alasvalorypästä, joka tarjoaa ainutlaatuisen valon laadun. Valo suodattuu häikäisysuojan kautta vähentäen pienten, voimakkaasti hehkuvien diodien aiheuttamaa häikäisyä. Häikäisysuojasta valo on suunnattu räätälöityjen, metalloitujen heijastimien avulla, mikä myös vähentää häikäisyä tavanomaisista katselukulmista.

Valaisinoptiikka muuttaa energian tehokkaasti valoksi

Valaisimessa käytetyn heijastinoptiikan toisena etuna on se, että sen avulla on mahdollista muuttaa suuri osa energiasta valoksi. Glamox C85-valaisimessa tämä tarkoittaa, että valaisin voi tuottaa yli 130 lumenia/W. Valaisimessa on myös erinomainen lämmön hallinta. Sekä valonlähteen että liitäntälaitteen arvioitu elinikä on 100 000 tuntia, mikä merkitsee noin 22 vuotta, jos valot ovat päällä 12 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa. Energiatehokkuuden, korkean laadun ja kestävyyden yhdistelmä vähentää valaisimen käyttö- ja huoltokustannukset minimiin.

 Glamox C85 on saatavana DALI-liitäntälaittteella ja se on yhteensopiva kaikkien Glamox valonohjausjärjestelmien kanssa. Valaisin voidaan toimittaa sisäänrakennetuilla läsnäolo- ja päivänvalotunnistimilla.  Saatavana on myös sisäänrakennettu sensori erityyppisiin ohjauksiin, kuten langattomaan ohjaukseen tai johdotettuun DALI-järjestelmään rele-ohjatun ON/OFFsensorin lisäksi. Tämä tekee C85-valaisimesta erittäin joustavan ja monipuolisen.

 

Teksti:
Glamox Oy
Kuva:
Glamox Oy

Uudet berker S.1 -kaksoispistorasiat Hagerilta

Hager on julkaissut berker S.1 -sarjaan uuden sukupolven 2-osaiset pistorasiat.

Zargesin tikkaat ja työpukit

Nyt SLO Oy:ltä saatavana laaja valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja, sähköä eristävät ja kemikaaleja kestävät ZARGES lasikuitutikkaita. Tuotteissa on 10 vuoden tuotetakuu.

Variabox -pistorasiakeskussarja täydentyy

Laajempi valikoima vastaa kaikkiin vaatimuksiin, mitä moderneilta pistorasiakoteloilta vaaditaan mm. työpisteille, koneille ja laitteille.