Valaistus on yhä tärkeämpi tekijä arkkitehtonisissa projekteissa.

OSRAMin himmennettävä GINOLED Flex -tuoteperhe täyttää esteettisille lineaarisille LED-valaistusratkaisuille asetetut korkeat vaatimukset ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia nykyaikaiseen ja innovatiiviseen valaistussuunnitteluun.

Ohuiden ja huomaamattomien LED-nauhojen avulla valoviivat voidaan toteuttaa käytännössä mihin tahansa, korostamaan tyylikkäästi suoria, kaarevia ja pyöreitä muotoja.

 

GINOLED Flex

Laadukasta luomisvapautta

GINOLED Flex soveltuu uudis- ja saneerauskohteisiin ja on omiaan korostamaan tilojen yksityiskohtia. Ensiluokkainen valotekniikka asettaa laadukkaan valon huomion keskipisteeseen. Vaikuttavat valotehosteet korostavat tyylikkäästi arkkitehtonisia yksityiskohtia ja tukevat tehokkaasti yleisvalaistusta. GINOLED Flex LED-nauhojen avulla voit vapauttaa luovuutesi valaistussuunnittelussa. Ne sopivat esimerkiksi pyöreisiin portaikkoihin, kaiteisiin, valoaukkoihin tai suihkulähteisiin. LED-nauhat ovat saatavissa yhden ja viiden metrin rullissa ja ne voidaan katkaista jopa 50 mm määrävälein.

 

Saatavana värisävyissä 825 – 857, Tunable White ja RGB

PWM-himmennettäviä GINOLED Flex -nauhoja on saatavana useina versiona mahdollistaen
monipuoliset suunnitteluratkaisut. Tutustu kaikkiin tyyppeihin OSRAM DS-nettisivuillamme.

 

GINOLED Flex DIFFUSE Side-Tunable White

GINOLED Flex DIFFUSE Side-TW tarjoaa säädettävän värilämpötilan lämpimästä valkoisesta (2700 K – 400 lm/m) viileään valkoiseen (5700 K – 420 lm/m). Side-versiossa valo avautuu nauhan sivusta.

 

GINOLED Colormix DIFFUSE Flex-TOP

Colormix-versiona GINOLED Colormix DIFFUSE Flex-TOP tarjoaa laajan värikirjon 380 lm/m valovirralla. TOP-versiossa valo avautuu ylöspäin.

 

Ominaisuudet

  • tasainen ja pisteetön valoviiva
  • ihanteellinen käytettäväksi OPTOTRONIC 24 V vakiojännitteisten LED-liitäntälaitteiden kanssa
  • PWM-himmennettävä
  • kotelointiluokka IP65 (TW) ja IP67 (RGB)
  • 5 vuoden OSRAM-takuu

 

Liitäntälaitteet

Laajasta liitäntälaitevalikoimastamme OTI DALI 100/220-240/2 1-4 CH -liitäntälaite soveltuu valkoiselle valolle ja RGB-nauhoille ja on IP66/67-koteloitu. IP20-koteloitu OTI DALI 80/220-240/24 4CH DT6/8 -liitäntälaite soveltuu myös Tunable White -nauhoille.

 

Osram logo

Erillinen tunnistin ulkovalaistuksen ohjauksessa tarjoaa miellyttävimmän lopputuloksen

Kun piha-alueen valaistus halutaan automatisoida, on syytä miettiä valaistusryhmiä, valaisinvalintoja, sekä miten valinnat vaikuttavat ylläpitoon ja huoltoon elinkaaren aikana. Valonheittimeen integroitu tunnistin on kenties se kustannustehokkain vaihtoehto, mutta pitkällä aikavälillä tilanne voi olla toinen. Seuraavissa kappaleissa perustellaan, miksi valaisimesta erotettu ohjaustekniikka olisi järkevin vaihtoehto ulkonäön, toiminnallisuuden ja elinkaaren kannalta.

Galaxy® Profiles -valikoima tarrakiinnitteisille LED-nauhoille

Galaxy® Profiles-profiilivalikoima on tarkoitettu LED-nauhoille, joissa on kiinnitysteippi valmiina.

SITECO Streetlight SL 21

Tievalaistuksen edistyksellinen, väylähyväksytty uutuus.