Valaistus on yhä tärkeämpi tekijä arkkitehtonisissa projekteissa.

OSRAMin himmennettävä GINOLED Flex -tuoteperhe täyttää esteettisille lineaarisille LED-valaistusratkaisuille asetetut korkeat vaatimukset ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia nykyaikaiseen ja innovatiiviseen valaistussuunnitteluun.

Ohuiden ja huomaamattomien LED-nauhojen avulla valoviivat voidaan toteuttaa käytännössä mihin tahansa, korostamaan tyylikkäästi suoria, kaarevia ja pyöreitä muotoja.

 

GINOLED Flex

Laadukasta luomisvapautta

GINOLED Flex soveltuu uudis- ja saneerauskohteisiin ja on omiaan korostamaan tilojen yksityiskohtia. Ensiluokkainen valotekniikka asettaa laadukkaan valon huomion keskipisteeseen. Vaikuttavat valotehosteet korostavat tyylikkäästi arkkitehtonisia yksityiskohtia ja tukevat tehokkaasti yleisvalaistusta. GINOLED Flex LED-nauhojen avulla voit vapauttaa luovuutesi valaistussuunnittelussa. Ne sopivat esimerkiksi pyöreisiin portaikkoihin, kaiteisiin, valoaukkoihin tai suihkulähteisiin. LED-nauhat ovat saatavissa yhden ja viiden metrin rullissa ja ne voidaan katkaista jopa 50 mm määrävälein.

 

Saatavana värisävyissä 825 – 857, Tunable White ja RGB

PWM-himmennettäviä GINOLED Flex -nauhoja on saatavana useina versiona mahdollistaen
monipuoliset suunnitteluratkaisut. Tutustu kaikkiin tyyppeihin OSRAM DS-nettisivuillamme.

 

GINOLED Flex DIFFUSE Side-Tunable White

GINOLED Flex DIFFUSE Side-TW tarjoaa säädettävän värilämpötilan lämpimästä valkoisesta (2700 K – 400 lm/m) viileään valkoiseen (5700 K – 420 lm/m). Side-versiossa valo avautuu nauhan sivusta.

 

GINOLED Colormix DIFFUSE Flex-TOP

Colormix-versiona GINOLED Colormix DIFFUSE Flex-TOP tarjoaa laajan värikirjon 380 lm/m valovirralla. TOP-versiossa valo avautuu ylöspäin.

 

Ominaisuudet

  • tasainen ja pisteetön valoviiva
  • ihanteellinen käytettäväksi OPTOTRONIC 24 V vakiojännitteisten LED-liitäntälaitteiden kanssa
  • PWM-himmennettävä
  • kotelointiluokka IP65 (TW) ja IP67 (RGB)
  • 5 vuoden OSRAM-takuu

 

Liitäntälaitteet

Laajasta liitäntälaitevalikoimastamme OTI DALI 100/220-240/2 1-4 CH -liitäntälaite soveltuu valkoiselle valolle ja RGB-nauhoille ja on IP66/67-koteloitu. IP20-koteloitu OTI DALI 80/220-240/24 4CH DT6/8 -liitäntälaite soveltuu myös Tunable White -nauhoille.

 

Osram logo

CAP LUX / CAP LED opaste- ja turvavalaisinsarja

CAP LUX ja CAP LED on ainutlaatuinen superkondensaattorilla varustettu LED opaste- ja turvavalaisinsarja, jolle annetaan 10 vuoden takuu koskien valaisinrunkoa ja superkondensaattoria!

Konstsmide Freja pylväsvalaisin

Käsityönä Konstsmiden omalta Euroopan tehtaalta.

Toledo Flat – monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä edullisesti

Toledo Flat -sarja on suunniteltu kattamaan monenlaisia valaistuksen tarpeita.