GARO on Pohjoismaiden johtava sähköautojen latausinfrastruktuuritoimittaja ja valikoimaan kuuluu niin yksinkertaisia omakotitalokäyttöön soveltuvia latauslaitteita kuin tehokkaita pikalatausasemiakin.

GARO Finland julkaisi Sähkö Valo Tele Av 2020 -messuilla Jyväskylässä uusia ratkaisuja sähköautojen lataukseen.

GARO valmistaa omia laadukkaita tuotteita oman ammattitaitoisen tuotekehittelyn sekä korkeatasoisen teknisen tietämyksen pohjalta, joka kattaa ohjelmistojen ja elektroniikan asiantuntemuksen. Se tarkoittaa sen varmistamista, että tuleva tekninen kehitys voidaan sisällyttää nykyisiin GARO-tuotteisiin. Siksi GAROn sähköauton latausasema on tulevaisuuden kestävä valinta, johon on saatavilla luotettavaa ja asiantuntevaa paikallista tukea.

GAROn valikoimista löydät älykkään, turvallisen ja tehokkaan ajoneuvon latauksen niin asuinrakennuksiin, työpaikoille kuin kaikenlaisiin kiinteistöihin. GARO-latausasema voidaan varustaa dynaamisella kuormanhallinnalla (DLM), joka tunnistaa kiinteistön senhetkisen sähkönkulutuksen ja mukauttaa lataustehoa sen mukaisesti. Uudessa latausasemaesitteessä on koottuna GAROn latausasemat kaikkiin kohteisiin.

Ole sinäkin valmiina ajoon.

 

Verkkopohjainen kulutustietopalvelu G-Cloud

Sitä mukaa, kun ajoneuvojen latauksen tarve asuinrakennuksissa ja työpaikoilla kasvaa, on valittaville tuotteille ja palveluille syytä asettaa korkeat vaatimukset. Tulevaisuutta silmällä pitäen kannattaa panostaa latausasemiin, jotka kykenevät mittaamaan eri käyttäjien energiankulutuksen.

G-Cloud on GAROn oma verkkopohjainen GAROn sähköautolatausasemien kulutustietojen keräyspalvelu. G-Cloud helpottaa kiinteistön omistajan ja hallinnoijan arkea. Kun GARO-latausasema on liitetty G-Cloud-palveluun, saadaan laadukas latausratkaisu kulutustiedoilla, jotka voidaan jakaa osiin käyttäjän, latausaseman ja ajanjakson mukaan. Se on oikeudenmukaista.

 

 

 

GAROn esitevalikoima täydentynyt

GAROn päivitetyt kuvastot, esitteet, asennusohjeet ja muut hyödylliset materiaalit ovat ladattavissa kätevästi uudistetulla verkkosivustolla garo.fi.

Tervetuloa tutustumaan Pohjoismaiden johtavan sähköautojen latausinfrastruktuuritoimittajan valikoimaan!

 

GARO Finland Oy on ruotsalaiseen GARO- konserniin kuuluva yritys, joka maahantuo ja markkinoi GARO Ab:n suunnittelemia ja valmistamia sähköalan tuotteita ja tarvikkeita. GARO Futuresmart™ edustaa tulevaisuuden innovaatioita ja tuotteita. Nämä tuotteet varmistavat energian säästön, älykkäämmän ohjauksen ja helppokäyttöisyyden.

Ensto eFiller, moderni latauslaite kotiin!

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu kotitalouksille ja sisältää vikavirtaa lukuun ottamatta kaiken tarvittavan. Asennettaessa on  huomioitava, että tarvitaan aina lisäksi B-luokan vikavirtasuoja. Ensto eFiller - turvallista kotilatausta Kompakti, seinäasenteinen latauslaite on varustettu kiinteällä kaapelilla. Kun lataat autoasi kotona, sinulla on harvemmin kiire, mutta tarvitset turvallisen ja toimivan latauslaitteen. Sähköauto on yön aikana ladattu täyteen, ja erillistä latausasemakäyntiä ei tarvita. Helppokäyttöinen Yksinkertainen kotilaturi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kiinteä kaapeli, jota on helppo käyttää ja säilyttää. Erillinen pistoolipidike voidaan sijoittaa juuri sinulle sopivaan paikkaan. Helppo asentaa Ensto eFiller on helppo asentaa ja käyttöönotto ei vaadi ihmeitä. Latausvirtaa voidaan rajoittaa vastaamaan kotisi tarpeita. Ensto eFiller takaa tehokkaan ja turvallisen kotilatauksen. Kestävä 100% metallirakenne (IP44) takaa pitkän käyttöiän säätä ja muita ulkoisia uhkia vastaan (IK10). Runko valualumiinia, etupaneeli ruostumatonta terästä Kiinteä latauskaapeli 4,5m 1-vaihe ja 3-vaihe versiot IP44 IK10 Käyttölämpötila -30…+50 °C Seinäasennus Mukana seinäpidike latauspistoolille Tarvitaan vikavirtasuoja B Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myyjältäsi [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

ABB:n jakokeskukset sähköautojen lataamiseen

Tehokas, luotettava ja joustava sähköverkkoliitäntä

Uusi Terra AC -latausasema 3-22 kW

Kompakti, kustannustehokas ja monipuolinen AC-latausasema