GARO on Pohjoismaiden johtava sähköautojen latausinfrastruktuuritoimittaja ja valikoimaan kuuluu niin yksinkertaisia omakotitalokäyttöön soveltuvia latauslaitteita kuin tehokkaita pikalatausasemiakin.

GARO Finland julkaisi Sähkö Valo Tele Av 2020 -messuilla Jyväskylässä uusia ratkaisuja sähköautojen lataukseen.

GARO valmistaa omia laadukkaita tuotteita oman ammattitaitoisen tuotekehittelyn sekä korkeatasoisen teknisen tietämyksen pohjalta, joka kattaa ohjelmistojen ja elektroniikan asiantuntemuksen. Se tarkoittaa sen varmistamista, että tuleva tekninen kehitys voidaan sisällyttää nykyisiin GARO-tuotteisiin. Siksi GAROn sähköauton latausasema on tulevaisuuden kestävä valinta, johon on saatavilla luotettavaa ja asiantuntevaa paikallista tukea.

GAROn valikoimista löydät älykkään, turvallisen ja tehokkaan ajoneuvon latauksen niin asuinrakennuksiin, työpaikoille kuin kaikenlaisiin kiinteistöihin. GARO-latausasema voidaan varustaa dynaamisella kuormanhallinnalla (DLM), joka tunnistaa kiinteistön senhetkisen sähkönkulutuksen ja mukauttaa lataustehoa sen mukaisesti. Uudessa latausasemaesitteessä on koottuna GAROn latausasemat kaikkiin kohteisiin.

Ole sinäkin valmiina ajoon.

 

Verkkopohjainen kulutustietopalvelu G-Cloud

Sitä mukaa, kun ajoneuvojen latauksen tarve asuinrakennuksissa ja työpaikoilla kasvaa, on valittaville tuotteille ja palveluille syytä asettaa korkeat vaatimukset. Tulevaisuutta silmällä pitäen kannattaa panostaa latausasemiin, jotka kykenevät mittaamaan eri käyttäjien energiankulutuksen.

G-Cloud on GAROn oma verkkopohjainen GAROn sähköautolatausasemien kulutustietojen keräyspalvelu. G-Cloud helpottaa kiinteistön omistajan ja hallinnoijan arkea. Kun GARO-latausasema on liitetty G-Cloud-palveluun, saadaan laadukas latausratkaisu kulutustiedoilla, jotka voidaan jakaa osiin käyttäjän, latausaseman ja ajanjakson mukaan. Se on oikeudenmukaista.

 

 

 

GAROn esitevalikoima täydentynyt

GAROn päivitetyt kuvastot, esitteet, asennusohjeet ja muut hyödylliset materiaalit ovat ladattavissa kätevästi uudistetulla verkkosivustolla garo.fi.

Tervetuloa tutustumaan Pohjoismaiden johtavan sähköautojen latausinfrastruktuuritoimittajan valikoimaan!

 

GARO Finland Oy on ruotsalaiseen GARO- konserniin kuuluva yritys, joka maahantuo ja markkinoi GARO Ab:n suunnittelemia ja valmistamia sähköalan tuotteita ja tarvikkeita. GARO Futuresmart™ edustaa tulevaisuuden innovaatioita ja tuotteita. Nämä tuotteet varmistavat energian säästön, älykkäämmän ohjauksen ja helppokäyttöisyyden.

EVlink Wallbox Plus – Uudistunut kotilatauslaite nopealla toimituksella suoraan SLO:n varastosta!

EVlink Wallbox Plus on tyylikäs, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea luotettava kotilatauslaite, jolla saat tunnissa ladattua autoosi lisää toimintamatkaa 20-100 km, laitemallista ja auton ominaisuuksista riippuen.

Tumma NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus

Kokonaisratkaisu sähköautojen lataukseen

EVLink Smart Wallbox – Latauslaite puolijulkisiin ja julkisiin kohteisiin

Käytännöllisiä ominaisuuksia EVlink Smart wallbox on älykäs, helppokäyttöinen latauslaite, jolla saat tunnissa ladattua autoosi lisää toimintamatkaa 20-100 km, laitemallista ja auton ominaisuuksista riippuen.