Seuraavan sukupolven älykkäät latausasemat sähköauton lataukseen 

Turvallisuus ja varmuus ovat olleet keskeiset lähtökohdat uutta latausasemaratkaisua, GARO Entityä, kehitettäessä.

Suomen markkinoille nyt keväällä saapuneet uudet sähköautojen GARO Entity Pro -latausratkaisut ovat täydellinen valikoima latausasemia ja palveluita asunto- ja liikekiinteistöihin, kuntien ja kaupunkien julkisiin ympäristöihin tai puolijulkisiin kohteisiin kuten urheilupaikoille, yritysten pysäköintipaikoille ja P-halleihin. Valikoima laajenee syksyllä erityisesti omakotitaloympäristöihin suunnatuilla GARO Entity Compact -latausasemilla. Yhdessä GARO Connect -sovelluksen kanssa Entity muodostaa kokonaisvaltaisen ratkaisun.


Turvallisuus ja varmuus

GARO Entityn suunnittelun ensisijaisena lähtökohtana on ollut turvallisuus. Se ilmenee mm. kolmannen osapuolen sertifiointina kaikkien säädösten osalta, kattavana integroituna suojauksena, korkeina IP54 ja IK10-luokituksina sekä valmiutena tulevaisuuden autoihin.

Vankka ja kestävä ohjelmisto varmistaa, että GARO Entity on hyväksytty –40 – +40 asteen lämpötiloihin. OCPP-pohjainen ohjelmisto perustuu avoimiin API-rajapintoihin, mikä mahdollistaa integroinnin muiden, esimerkiksi energiayhtiöiden, järjestelmiin. Latausasemaa on saatavissa malleina, joissa on MID-hyväksytyt mittarit.  


Helppo hallita ja käyttää sovelluksella

GARO Connect on yhteiskäyttösovellus kiinteistönomistajille, sähköasentajille ja latausaseman käyttäjille. Sovelluksen ansiosta sähköurakoitsija voi asentaa GARO Entity -latausaseman helposti, nopeasti ja sujuvasti. Sovelluksessa on käytettävissä kaikki käsikirjat ja oppaat sekä vaiheittaiset asennusohjeet ja kaikki latausasemat voi päivittää yhdellä napin painalluksella.

Valmius laajentaa

Ratkaisuna GARO Entity takaa kokoonpanon laajennettavuuden tarpeiden muuttuessa. Koska asunto- ja liikekiinteistöissä tai julkisissa kohteissa voi olla haasteellista tietää latausasemien määrän tarve tulevaisuudessa, voidaan GARO Entityllä rakentaa latausvalmius jo ensimmäisiä asemia asennettaessa. Älykäs kiinnitysalusta ja suojakuori mahdollistavat käytön aloittamisen pienellä määrällä latausasemia. Kokonaisuutta voidaan laajentaa helposti sähköajoneuvojen lisääntyessä kohteessa myöhemmin.

Lisätietoja: www.garo.fi

GARO Entity Pro -latausasemat:

Sähkönumero

Tyyppi

35 017 00

Entity Pro 22 SIGI O

35 017 01

Entity Pro 2×22 SIGI O

35 017 02

Entity Pro 14 SIGI 5

35 017 03

Entity Pro 22 SVGI O

35 017 04

Entity Pro 2×22 SVGI O

 

Katso GARO Entity Pro -esite >

Teksti ja kuvat: Garo

Garo