Keväällä 2023 Suomen markkinoille saapuneiden GARO Entity -latausratkaisujen tuoteperhe on laajentunut palvelemaan perinteisiä polttomoottoriautoja moottorinlämmittimin.  GARO Entity Heat -moottorinlämmittimet soveltuvat erityisen hyvin kohteisiin, joiden parkkiratkaisuissa on tarve yhdistää samaan kokonaisuuteen sekä sähköautojen latausasemia että piharasioita polttomoottoriautoille.

GARO on lanseerannut uuden moottorinlämmittimen GARO Entity Heatin samalla tyylikkäällä ja minimalistisella muotoilulla kuin latausasema GARO Entity Pro.

GARO Entity Heat -moottorinlämmittimessä on kaksi pistorasiaa ajastettavilla toiminnoilla. Valittavissa on versioita, joissa on mm. jatkuvan sähkön toiminto ja MID-luokan Modbus-kulutusmittari.

GARO Entity Heat ja Pro luovat yhdessä joustavan kokonaisuuden polttomoottori- ja sähköautoille, sillä GARO Entity Heat on yhteensopiva Entity Pro -latausaseman kanssa samoihin kiinnitysalustoihin. Nyt, kun on mahdollista yhdistää sekä moottorinlämmittimiä että latausasemia samoihin kiinnitysalustoihin, voi suunnitella ja rakentaa yhtenäisiä ja tyylikkäitä parkkialuekokonaisuuksia, joissa on valmius myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Muuntautumiskykyä ja joustavuutta

Kiinteistön parkkialueesta saadaan todella muuntautumiskykyinen ja joustava kokonaisuus, kun pelkkä yksikkö voidaan vaihtaa moottorinlämmittimestä sähköauton latausyksikköön tarpeiden muuttuessa. GARO Entity Heat on ketjutettavissa ja kokonaisuus skaalattavissa ylöspäin ja muunneltavissa tarpeiden kasvaessa. Vaikka moottorilämmitystarve on vielä yleistä, sähköautoilun ja lataustarpeen kasvaessa on helppo vaihtaa latausasema jo asennettuun kiinnitysalustaan kätevästi teknistä yksikköä vaihtamalla.

GARO Entity -tuotteet on testattu tiukasti sen varmistamiseksi, että ne kestävät kovaa pohjoismaista ilmastoa, ja ne ovat kaikki hyväksyttyjä nykyisten eurooppalaisten sähkö- ja turvallisuusstandardien mukaisesti.

Snro

Tuote

3451632

Entity Heat EH 216-2

3451635

Entity Heat EH 216-2 M

3451636

Entity Heat EH 210-2 M IDLF

Lue lisää GARO Entity Heat -moottorinlämmittimistä >

GARO Entity Heat -moottorinlämmitin täydentää kokonaisuuden 


GAROn Entity Heat -moottorinlämmittimien valikoimaan Soneparin verkkokaupassa pääset tutustumaan tästä >

Teksti ja kuvat: Garo

Garo