Teollisuuden rakennuksiin suunnitellaan ja toteutetaan jatkuvasti aurinkojärjestelmiä. Yhä useammalle yritykselle aurinkosähkön hyödyntäminen on kannattava investointi, sillä energiaa käytetään läpi vuorokauden kesät talvet. Laitteet ja koneet käyttävä myös päivisin sähköä, lähes tasaisella kuormalla, mikä tiedetään etukäteen kulutuslukemia tarkastelemalla.

Eurooppalaiselle perheyritykselle vastuullisuus on tärkeää

Froniukselle on ollut alusta lähtien tärkeää laadukkuus, energiatehokkuus ja kestävä kehitys. Froniuksen kestävän kehityksen ohjelma on yksi laadukkaimpia ja tarkimpia mitä aurinkoinverttereiden valmistajilla on käytössään.

Froniuksen kestävän kehityksen serifikaatit eivät jätä tuotteen valitsijaa kysymysten varaan, vaan kaikki tieto on avointa ja selkeää sekä varmennettua. Froniuksen internet sivuilta on kaikki data ja kierrätettävyys asiat helposti nähtävissä ja yksilöityinä alueinaan, suomeksi. https://www.fronius.com/fi-fi/finland

Froniuksen juuret ulottuvat pitkälle historiaan vastuullisena perheyrityksenä ja laadukkaaseen invertteritekniikkaan alkaen hitsauslaitteista aurinkoinverttereihin.

Modbus-yhteensopivat laitteet

Fronius on liittynyt SunSpec alliance -yhteistyöhön, joka on avoin rajapinta Modbus RTU väylässä ja näin ollen Froniuksen aurinkoinverttereiden tuottama aurinkoenergia on helposti luettavissa millä tahansa SunSpec Modbus RTU laitteella.

Tuotteistoa myös teollisuuteen

Froniuksen valikoimasta löytyy teollisuusluokkaan sopivaa 100kW Tauro invertteriä, joka voidaan räätälöidä tarvittaessa sopiviin lisävarustein kohteeseen sopivaksi. Luonnollisesti ketjuttaminen isompiin kokonaisuuksiin onnistuu saumattomasti ja kommunikointi yhdessä Modbus RTU väylän kautta, riippumatta siitä, kuinka monta laitetta on kytketty toisiinsa.

Kun halutaan eurooppalainen tuote, on valinta selkeä ja yksiselitteinen. Fronius -aurinkoinvertterit ja oheistuotteet löydät tästä linkistä ». Kysy lisää Soneparin vastuumyyjältä tarjousta Fronius Tauro-inverttereistä. Myös 50kW malli saatavilla Tauro tai Tauro ECO-mallina.

Teksti ja kuvat: Fronius