Käytännöllisiä ominaisuuksia

EVlink Smart wallbox on älykäs, helppokäyttöinen latauslaite, jolla saat tunnissa ladattua autoosi lisää toimintamatkaa 20-100 km, laitemallista ja auton ominaisuuksista riippuen.

EVlink Smart Wallbox on varustettu Euroopan unionin mukaisella Type2- standardin latauspistokkeella ja RFID-lukijan avulla voidaan rajoittaa laitteen käyttöä tietyille käyttäjille. Latauslaitteen edistyksellinen kaksoiskotelorakenne takaa kestävyyden (IK10) ja tiiveyden (IP54) joka tarkoittaa, että laite voidaan asentaa sisälle tai ulos erilaisiin kohteisiin.

Dynaaminen kuormanhallinta ja säädettävyys

EVlink Smart Wallbox on älykäs latauslaite, joka on maksimiteholtaan 22 kW (3x32A), mutta voidaan konfiguroida tarkasti tehoalueille 8-32A tai osaksi dynaamista järjestelmää, mikäli laitteita on kohteessa useampia. Laite tukee OCPP 1.5/1.6 protokollaa, joka mahdollistaa liitettävyyden latausoperaattorin taustajärjestelmään, laskutusta tai käyttäjäseurantaa varten.

Asenna seinään tai jalustalle

EVlink Smart Wallbox voidaan asentaa joko seinään tai erilliseen jalustaan. Latauslaitteen asentaminen on erittäin helppoa pakkauksen mukana tulevan kannatinraudan ja asennussapluunan ansiosta. Syöttökaapelointi laitteelle voidaan tuoda alhaalta, suoraan takaa asennuspinnan läpi tai ylhäältä laitteen ulkokotelon takana olevaa kaapelikourua pitkin. Laitteen yhteyteen suositellaan asennettavaksi Schneiderin B-tyypin vikavirtasuoja Acti 9 iID Vikavirtakytkin B EV 4P 40A 30mA (sähkönumero 32 543 72), joka on suunniteltu erityisesti sähköauton lataukseen.

✨ Lue seuraavaksi: B-tyypin vikavirtasuojat sähköauton lataukseen kaikissa olosuhteissa »

Snro Tuotenimi Tuotenumero
34 580 50 EVlink Smart Wallbox - latausasema - 7/22kW T2 rasiamalli RFID EVB1A22P2RI


Teksti ja kuvat: Schneider Electric Oy

Schneider Electric

 

Sähköautojen latauskeskus auttaa latausinfran suunnittelussa

Kun erilaiset sähkölaitteet ja sähköinen liikenne lisääntyy myös energian tarve kasvaa. UTU on kehittänyt vakioidut latausasemien syöttökeskukset ja latausjakokaapit varmistamaan riittävää sähköistystä ja latauskentän sähkönsyötön turvallisuutta.

Uutuus! EVPIKE Hybrid

EVPike Hybrid on helppo valinta pientaloihin ja taloyhtiöihin, sillä siinä on lataus ja lämmitys yhdessä tolpassa.