Käytännöllisiä ominaisuuksia

EVlink Smart wallbox on älykäs, helppokäyttöinen latauslaite, jolla saat tunnissa ladattua autoosi lisää toimintamatkaa 20-100 km, laitemallista ja auton ominaisuuksista riippuen.

EVlink Smart Wallbox on varustettu Euroopan unionin mukaisella Type2- standardin latauspistokkeella ja RFID-lukijan avulla voidaan rajoittaa laitteen käyttöä tietyille käyttäjille. Latauslaitteen edistyksellinen kaksoiskotelorakenne takaa kestävyyden (IK10) ja tiiveyden (IP54) joka tarkoittaa, että laite voidaan asentaa sisälle tai ulos erilaisiin kohteisiin.

Dynaaminen kuormanhallinta ja säädettävyys

EVlink Smart Wallbox on älykäs latauslaite, joka on maksimiteholtaan 22 kW (3x32A), mutta voidaan konfiguroida tarkasti tehoalueille 8-32A tai osaksi dynaamista järjestelmää, mikäli laitteita on kohteessa useampia. Laite tukee OCPP 1.5/1.6 protokollaa, joka mahdollistaa liitettävyyden latausoperaattorin taustajärjestelmään, laskutusta tai käyttäjäseurantaa varten.

Asenna seinään tai jalustalle

EVlink Smart Wallbox voidaan asentaa joko seinään tai erilliseen jalustaan. Latauslaitteen asentaminen on erittäin helppoa pakkauksen mukana tulevan kannatinraudan ja asennussapluunan ansiosta. Syöttökaapelointi laitteelle voidaan tuoda alhaalta, suoraan takaa asennuspinnan läpi tai ylhäältä laitteen ulkokotelon takana olevaa kaapelikourua pitkin. Laitteen yhteyteen suositellaan asennettavaksi Schneiderin B-tyypin vikavirtasuoja Acti 9 iID Vikavirtakytkin B EV 4P 40A 30mA (sähkönumero 32 543 72), joka on suunniteltu erityisesti sähköauton lataukseen.

✨ Lue seuraavaksi: B-tyypin vikavirtasuojat sähköauton lataukseen kaikissa olosuhteissa »

Snro Tuotenimi Tuotenumero
34 580 50 EVlink Smart Wallbox - latausasema - 7/22kW T2 rasiamalli RFID EVB1A22P2RI


Teksti ja kuvat: Schneider Electric Oy

Schneider Electric

 

Latausasemakeskukset eri tarpeisiin

Autoilun sähköistymisen myötä on tullut tarve löytää sähköautonlatauksen toteuttamiselle nopeita ratkaisuja. Uudet sekä vanhat kiinteistöt ovat haasteen edessä, "miten toteuttaa sähköautojen lataus kustannustehokkaasti?"

WAGO-lattakaapelijärjestelmästä helppo ratkaisu latauspisteiden sähkönsyöttöön

Sähköautojen yleistyessä vauhdilla kasvaa myös taloyhtiöillä tarve latauspaikkojen järjestämiseen. Käytännössä asuntokohtaiset autopaikat ovat muuttumassa ”tankkauspisteiksi”. Valmiudet tähän tulisikin ottaa jo hyvissä ajoissa huomioon sähköistyskapasiteettia laajentamalla. Kaapelireittien suunnittelulla ja asentamisella latauspaikoille taloyhtiö varmistaa osaltaan asukkaiden arjen toimivuuden nyt ja tulevaisuudessa.

ABB:n jakokeskukset sähköautojen lataamiseen

Tehokas, luotettava ja joustava sähköverkkoliitäntä