Moderniin arkkitehtuuriin sopiva Esteri-ulkomittauskeskus sisältää nyt myös sähköauton latausaseman. Enston patentoima ratkaisu on ainutlaatuinen markkinoilla. Siinä yhdistyvät sekä mittauskeskusten että auton latauksen uusin teknologia ja käytettävyys.

 

Omakotitaloon tai vapaa-ajan asunnolle ei enää jatkossa tarvita erillistä laitetta auton lataukseen, kun mittauskeskus sijaitsee lähellä autopaikkaa, kuten autokatoksessa tai rakennuksen seinustalla. Yhdistämisen ansiosta tarvitaan vain yksi asennus ja tuloksena on yksi yhtenäinen design.

Uutuus on osuvin keino varautua tuleviin tarpeisiin, jotta vältetään latausaseman myöhempi asennus mahdollisine muutostöineen. Mikäli ladattava auto on käytössä jo nyt, voiko olla helpompaa ja tyylikkäämpää tapaa järjestää latausmahdollisuus ilman erillistä latausasemaa!

 

Kaikki superhelpon kotilatauksen edut

Käyttäjälle lataus on aivan yhtä superhelppoa ja turvallista kuin Ensto One Home -latausasemalla. Mittauskeskus kätkee sisäänsä saman tekniikan ja vastaavat toiminnot. Sen latausteho on 16A/3,6kW ja siinä on sisäänrakennettu DC-vuotovirran valvonta (RDC-DD, 6mA).

Muista Esteri-ulkomittauskeskuksista uutuuden erottaa sen kiinteästä latauskaapelista ja lataustilan osoittavasta merkkivalosta. Viisimetrisessä kaapelissa on kaikkiin yleisimpiin sähköautoihin sopiva Type 2 -pistoke.

Ensto Charger Control -mobiilisovelluksella on helppo säätää latausvirtaa välillä 6A-16A. Bluetooth-yhteydellä toimiva sovellus tarjoaa kaksi erilaista operointitapaa: vapaa ja tunnistautumista vaativa. Jälkimmäisessä tapauksessa lataamisen voi aloittaa ainoastaan mittauskeskukseen paritetulta älypuhelimelta.

Mobiilisovellusta voivat käyttää niin auton lataaja kuin mittauskeskuksen asentaja. Kieliasetusten vaihto ja laturin nimen muokkaaminen tuovat lisämukavuutta käyttöön. Lisäksi sillä voi päivittää laiteohjelmiston esimerkiksi asennuksen yhteydessä.

 

Tyylikäs uuden ajan mittauskeskus

Latausaseman sisältävä mittauskeskus perustuu hiljattain esiteltyyn EVO50- mittauskeskusperheeseen. Sen kaikki tuotteet on muotoiltu sopimaan tämän päivän arkkitehtuuriin. Uutuuden värivaihtoehdot ovat tummanharmaa malli EVO50.06ELY-EV16DG ja vaaleanharmaa EVO50.06ELY-EV16LG.

Talotehtaat ovat osallistuneet tuotekehitykseen, mikä näkyy myös keskuksen sisäpuolella. Rakennusaikana tarvittavat pistorasiat on erotettu omaan tilaansa, jotta muu kalustus pysyy suojattuna. Lisäksi kiinteän jalustan pohjassa on kiskot, joilla keskus voidaan kiinnittää työmaalla esimerkiksi kuormalavaan. Siitä se on helppo liu`uttaa jännitteettömänä seinälle lopulliseen sijoituspaikkaansa.

 

 

 Snro Tyyppi Nim. virta Pisto-rasiat Ylij. suoja VVSK
4-n.
VVJSK
C16A
Latausteho Latauskaapeli C10A C16A Vara-tila Väri Mitat (LxKxS)
 34 403 95 EVO50.06ELY-EV16DG 50 A on on 1 1 16A / 3,6kW 5 m, Type 2 3 3 14 RAL7024 440x1660x165
 34 403 96 EVO50.06ELY-EV16LG 50 A on on 1 1 16A / 3,6kW 5 m, Type 2 3 3 14 RAL7035E 440x1660x165

 

Ensto logo

Sonepar palvelee monipuolisesti projektituotteiston hankinnoissa

Vaasan ToriParkissa sähköautojen latausasemaratkaisu toteutettiin erikoisvalmisteisella jakokaapilla

Tumma Näpsä Smart -ulkomittauskeskus

Ulkomittauskeskukset sijoittuvat usein näkyvälle paikalle. Näpsä Smart®-ulkomittauskeskuksissa onkin kiinnitetty huomiota myös muotoiluun; pyöreä ovi ja kompakti koko tekevät siitä huomaamattoman.

Saneerauskeskus uudella saranointitekniikalla

Saneerauskeskukseen RP2E15JS-IT kehitettiin uusi saranointitekniikka, jolloin se sopii erinomaisesti saneerauskohteisiin, joissa tilaa on niukasti. Uudella saranointitekniikalla keskus voidaan sijoittaa vaaka-asentoon vaikka ulko-oven yläpuolelle kattoa vasten.