Parempi turva samalla rahalla

Uusi Esmi Sense FDP -paloilmoittimen kenttälaitesarja Esmi Impresia (Esmi ELC-sarja) tuo monikriteeri-ilmaisun vakioksi kaikkiin kohteisiin. Esmi Impresiaa voidaan käyttää tarpeen mukaan joko osoitteellisena savu-, lämpö-, tai monikriteeri-ilmaisimena. Yhden ilmaisimen käyttö kohteessa helpottaa asennusta ja ylläpitoa. Sarjaan löytyy luonnollisesti myös erillinen savuilmaisin sekä lämpöilmaisin, joten sopiva ratkaisu löytyy niin pieniin kuin isompiinkin kohteisiin.

Esmi Impresia paloilmaisin on nopea ottaa käyttöön, sillä se ei vaadi mekaanista osoitteenasetantaa: voit antaa osoitteet kätevästi joko käsiohjelmointilaitteella, automaattisesti keskukselta tai QR-koodilla ja mobiililaitteella.

Esmi Impresia, kuten koko muukin Esmi-paloilmoitinvalikoima, on saatavissa nopeisiin toimituksiin suoraan Soneparin keskusvarastolta.

  • Edullinen – Esmi Impresia on palkitun Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmän uusi edullinen kenttälaitesarja.
  • Vähentää turhia hälytyksiä – Esmi Impresia tuo monikriteeri-ilmaisun vakioksi kaikkiin kohteisiin. Jokaisessa laitteessa on myös oikosulkuerotin, joka mahdollistaa järjestelmän mahdollisimman hyvän toiminnan häiriötilanteissa.
  • Tehokas joka vaiheessa – Uusi digitalisoitu asennusprosessi ja EcoStruxure Fire Expert -etäkäyttöpalvelu tuovat kustannussäästöjä koko elinkaaren ajalle. Osoitteet paloilmoitin silmukan laitteille voi antaa suoraan paloilmoitinkeskukselta.
  • Integroitava – Esmi Impresia on yhteensopiva EcoStruxure Building Operation kiinteistöhallinta-alustan palografiikan kanssa.

 


Schneider Electric

Teksti ja kuva: Schneider Electric