PALOTURVAGSM36-4 on EN54-hyväksytty, usean ilmaisinlinjan palovaroitinkeskus.

Älykäs järjestelmä sopii asennettavaksi moninaisiin kohteisiin, esimerkiksi asunto-osakeyhtiöihin, päiväkoteihin tai isompiinkin liiketiloihin.

 

Palovaroitinkeskukseen on valmiiksi asennettu GSM-siirtolaite, johon lisätään vain SIM-kortti. Järjestelmä on yksinkertaista asentaa mu­kana tulevan pikaohjeen avulla.

Järjestelmää voidaan myös laajentaa kohteen vaati­musten mukaan.

 

Ominaisuuksia:

  • Neljä ilmaisinlinjaa, laajennettavissa 36 ilmaisinlinjaan
  • Jopa 30 konventionaalista ilmaisinta per ilmaisinlinja
  • Ohjelmointi ja ohjaus keskuksen graafisella käyttöliittymällä tai tarvittaessa PC:llä (Win)
  • Useita käyttäjätasoja
  • Valvottu hälytyslähtö hälytyksen siirtoon ja merkinantolaitteille
  • Vapaasti ohjelmoitava ulostulo sekä vikaulostulot – 2 x ulostulo (24 V)
  • Ilmaisinlinja ja I/O-linja voidaan ohjelmoida usein eri tavoin kohteesta riippuen
  • Liitettävissä kaasusammutusjärjestelmä
  • EN54-hyväksytty

 

FSM

 Snro  Nimike
 71 398 81  PALOTURVAGSM36-4

 

 

Ounevan kaapelikengät – klassikkotuote kaikkiin käyttöympäristöhin

Ouneva Oy aloitti toimintansa sähköliitinten ja -komponenttien valmistajana yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1972 perustettu yritys lähti valmistamaan ensimmäisinä tuotteinaan kupariliittimiä, tavoitteenaan valmistaa luotettavia ja turvallisia tuotteita Suomessa. Ensimmäisten valmistettavien tuotteiden joukossa olivat kaapelikengät, joita valmistamme vielä tänäkin päivänä. Ounevan kaapelikengät ovat valmistettu 99,9 % puhtaasta kuparista. Pinnoituksen teemme tinalla omalla elektrolyyttisen pintakäsittelyn linjallamme. Korkealaatuinen pinnoitus on tuotteiden yleislaadun ja toimivuuden kannalta todella tärkeä, jonka takia olemme panostaneet pintakäsittelyprosessiimme. Kaapelikenkiä käytetään kuparikaapeleiden, sekä käämien, johtojen ja kiskojen päättämiseen, kytkemiseen ja haaroittamiseen. Tuotteita tarjoamme erittäin laajasti erikokoisille käyttökohteille. Valmistamme kaapelikenkiä myös erilaisilla lapamitoituksilla, kahdella reiällä, taivutettuna sekä 45° että 90° asteen kulmaan ja harvasäikeisille tai tiivistetyille kuparikaapeleille ja -johtimille. Laadukkaat materiaalit pidentävät tuotteiden käyttöikää ja tuotteet soveltuvat haastaviinkin ympäristöihin ja olosuhteisiin. Asennus on testattu yleisimmillä puristustyökaluilla Elpressistä Milwaukeen työkaluihin. Liittimille sopivat puristustyökalut löydät tuotekatalogistamme. Puristuksissa saa käyttää vain ja ainoastaan katalogissamme ilmoittamia työkaluja. Näin taataan turvallinen ja kestävä liitos. PK-kaapelikengät ovat UL-hyväksyttyjä standardilla UL 486A-486B. Sonepar (SLO) on myynyt Ounevan kaapelikenkiä XMAR-nimikkeellä jo vuosia. Tuotenimityksen uudistamisprosessia on tehty Soneparilla vuoden 2023 ajan. XMAR-tuotenimike poistetaan käytöstä (800 m2 liittimet jäävät XMAR-nimikkeelle) ja tilalle tulee Ounevan PK-sarjan tuotenimitys. Tuotteet ovat täysin samoja, joten tuotenimikkeen muuttuminen ei vaikuta tuotteiden käyttökohteisiin tai -ominaisuuksiin! Jatkossa siis löydätte tutut XMAR-kaapelikengät PK-kaapelikenkien nimellä. Lisätietoja saatte tarvittaessa Sonepar-myyjältänne. Ounevan kotimaisiin tuoteratkaisuihin voitte tutustua tarkemmin Soneparin verkkokaupassa, lähimmässä Sonepar-myymälässänne tai Ounevan verkkosivuilla.  

Variabox -pistorasiakeskussarja täydentyy

Laajempi valikoima vastaa kaikkiin vaatimuksiin, mitä moderneilta pistorasiakoteloilta vaaditaan mm. työpisteille, koneille ja laitteille.

Legrand Incara™ – uutta vapautta ja väriä työskentelyyn

Elä, työskentele ja kokoonnu. Sähkö ja data seuraavat ketterästi arjessa mukana, kun työpisteistä löytyy Legrand Incara™.  Uutuusmallisto tarjoaa muuntojoustavia, helppokäyttöisiä ja erittäin hyvännäköisiä sähköistysratkaisuja datatyön tekijöille. Huonekaluihin helposti asennettavat ratkaisut vastaavat niin suunnittelijoiden, asentajien kuin käyttäjien tarpeita. Kestävä valinta on parasta myös ympäristölle! Monipuolisella Incara™-tuotteistolla sähkö- ja tietoliikennepisteet voidaan toteuttaa mihin tahansa tilaan tai ympäristöön. Yksittäinen työpiste, neuvottelu- tai taukotila, äänieristetyt hiljaiset tilat – käyttökohteita löytyy niin toimistoista, koululuokista, hotellihuoneista, kahviloista ja vaikkapa lentoasemilta. Valikoimassa on pistorasia- ja latausmoduulit, sähköpistorasiat, pop-up-moduulit sekä työpisteen liitännät. Pintamateriaalit, värit ja sävyt voi valita tilaan täydellisesti sopiviksi. Viimeistelykuoria on saatavilla myös erikseen ja niiden vaihto onnistuu käden käänteessä.  Asennuksen iloa Asennus on nopeaa työtasoon upottamalla tai pinta-asennuksena tason päälle, viereen tai alle. Lopputulos on silmälle kaunis ja miellyttävä käyttää. Olennaiset liitännät saadaan siististi katseilta piiloon ja pistorasiat paneelien alta esiin kevyellä sormen painalluksella. Mobiililaitteiden lataaminen on helppoa ja joustavaa. Toimivat verkkoyhteydet tarjoavat vapauden työskennellä missä tahansa tilassa ja vaihtaa työpistettä tarpeen mukaan. Mallistosta löytyy lisäksi ohjausratkaisut muun muassa etäohjaukseen, ajastamiseen, älykkääseen energianhallintaan sekä mukavuuden optimoimiseen. Ecodesign huolehtii ympäristöstä Kehittyvään Incara-mallistoon päivitetään mm. latureiden piiriteknologiaa uuden teknologian tarpeisiin. Datavaltaisilla aloilla työskentelevät löytävät työpisteisiinsä tarvitsemansa ratkaisut, joissa on huomioitu myös kestävä kehitys. Työpistekalusteiden materiaaleista suurin osa on kierrätettäviä ja uusiokäytettäviä. Ne täyttävät Ecodesign-määräykset ja vähentävät ympäristön kuormitusta koko elinkaarensa ajan. Incara-työpisteratkaisuja myy Legrand-konserniin kuuluva Ensto Building Systems Oy. Kysy lisätietoja ja sähköistä työpisteet digiajan tarpeisiin!