Omakotitalojen tyylikäs latausasema on helppo asentaa, hallinnoida ja käyttää

Ensto One Home tekee kotilatauksesta helppoa ja turvallista. Käyttöönotto vie vain muutaman minuutin ja latausvirran rajoittaminen on tarvittaessa helppoa Ensto Charger Control -sovelluksella.

Latausasemassa on kiinteä kaikkiin yleisimpiin sähköautoihin sopiva 5 metrin latauskaapeli Type 2 -pistokkeella, jolle on pidike valorenkaan keskellä. Suurimmat lataustehot ovat 3,6 kW (1x16A) tai 7,4 kW (1x32A) ja suojausluokitukset IP54 ja IK10.

Mukavuutta mobiilisovelluksella

Laitteeseen liittyy Ensto Charger Control -mobiilisovellus (Bluetooth), jota voivat käyttää sekä laitteen asentaja että sähköautoilija. Sillä voi säätää käyttövirtaa helposti välillä 6A-16A/32A.

Sovellus tarjoaa kaksi erilaista operointitapaa: vapaa ja tunnistautumista vaativa. Jälkimmäisessä tapauksessa lataamisen voi aloittaa vain Ensto One Homeen paritetulta älypuhelimelta. Turvallista ja nopeaa!

Kieliasetusten vaihto ja laturin nimen muokkaaminen tuovat lisämukavuutta käyttöön. Lisäksi sovelluksella voi päivittää laiteohjelmiston esimerkiksi asennuksen yhteydessä.

Myös asennus superhelppoa

Ensto One Home -latausasemassa on sisäänrakennettuna vikavirtasuoja tasasähkölle (RDC-DD, 6mA) ja, mallista riippuen, myös vikavirtakatkaisija integroiduin ylivirtasuojin (RCBO, 30mA). Kaikki tarvittava siis samassa paketissa!

Asennuksen helppoutta edustaa niin ikään avara kytkentätila. Latauspiste voidaan asentaa seinään, laitteelle suunniteltuun täyspitkään pylvääseen tai adapterilla 60 mm pylvääseen.

Sähkönumero Tuotekoodi Tekninen nimi
3441819 EVH161-HC000 EVH 1x16A Type2 cable IP54
3441820 EVH321-HC000 EVH 1x32A Type2 cable IP54
3441821 EVH161-HCR00 EVH 1x16A Type2 cable RCB IP54
3441822 EVH321-HCR00 EVH 1x32A Type2 cable RCB IP54


Teksti ja kuvat: Ensto

 

Oikeudenmukaista sähköautojen lataamista

Kun ajoneuvojen latauksen tarve asuinrakennuksissa ja työpaikoilla kasvaa, on kohteisiin valittaville tuotteille ja palveluille syytä asettaa korkeat vaatimukset. Jotta ratkaisu on kestävä myös tulevaisuudessa, on hyvä panostaa latausasemiin, jotka kykenevät mittaamaan eri käyttäjien lataamiseen käytettämän energiankulutuksen.

Ajoneuvon teho-ohjattu lataus antaa parhaan tuloksen

Sähköautojen lataustarve lisääntyy taloyhtiöissä ja omakotitaloissa.

Onko nyt sähkön läpimurtovuosi liikenteessä?

Sähköautojen esiinmarssi on alkanut ja autovalmistajat lanseeraavat sähköautomalleja sekä strategioitaan ennätystahtiin. Vuonna 2019 voidaan odottaa myös sähköauton latausratkaisutarjonnan ja tuotteiden kysynnän voimakasta kasvua. Tässä murroksessa on ammattilaisilla suuri merkitys oikean informaation ja ratkaisuiden tarjoajina.