Omakotitalojen tyylikäs latausasema on helppo asentaa, hallinnoida ja käyttää

Ensto One Home tekee kotilatauksesta helppoa ja turvallista. Käyttöönotto vie vain muutaman minuutin ja latausvirran rajoittaminen on tarvittaessa helppoa Ensto Charger Control -sovelluksella.

Latausasemassa on kiinteä kaikkiin yleisimpiin sähköautoihin sopiva 5 metrin latauskaapeli Type 2 -pistokkeella, jolle on pidike valorenkaan keskellä. Suurimmat lataustehot ovat 3,6 kW (1x16A) tai 7,4 kW (1x32A) ja suojausluokitukset IP54 ja IK10.

Mukavuutta mobiilisovelluksella

Laitteeseen liittyy Ensto Charger Control -mobiilisovellus (Bluetooth), jota voivat käyttää sekä laitteen asentaja että sähköautoilija. Sillä voi säätää käyttövirtaa helposti välillä 6A-16A/32A.

Sovellus tarjoaa kaksi erilaista operointitapaa: vapaa ja tunnistautumista vaativa. Jälkimmäisessä tapauksessa lataamisen voi aloittaa vain Ensto One Homeen paritetulta älypuhelimelta. Turvallista ja nopeaa!

Kieliasetusten vaihto ja laturin nimen muokkaaminen tuovat lisämukavuutta käyttöön. Lisäksi sovelluksella voi päivittää laiteohjelmiston esimerkiksi asennuksen yhteydessä.

Myös asennus superhelppoa

Ensto One Home -latausasemassa on sisäänrakennettuna vikavirtasuoja tasasähkölle (RDC-DD, 6mA) ja, mallista riippuen, myös vikavirtakatkaisija integroiduin ylivirtasuojin (RCBO, 30mA). Kaikki tarvittava siis samassa paketissa!

Asennuksen helppoutta edustaa niin ikään avara kytkentätila. Latauspiste voidaan asentaa seinään, laitteelle suunniteltuun täyspitkään pylvääseen tai adapterilla 60 mm pylvääseen.

Sähkönumero Tuotekoodi Tekninen nimi
3441819 EVH161-HC000 EVH 1x16A Type2 cable IP54
3441820 EVH321-HC000 EVH 1x32A Type2 cable IP54
3441821 EVH161-HCR00 EVH 1x16A Type2 cable RCB IP54
3441822 EVH321-HCR00 EVH 1x32A Type2 cable RCB IP54


Teksti ja kuvat: Ensto

 

Sähköautojen suosion lisääntyessä tarvitaan toimivan infran rakentajia 

Olen autoillut hybridilläni Etelä-Suomen kaupunkiympäristössä nyt noin vuoden ajan. Kokemus on ollut ennen kaikkea positiivinen. En pysty kuvittelemaan itselleni enää sellaista autoa, jossa ei olisi sähkömoottoria. Sen tarjoama vääntö ja reagointinopeus tuovat mukavuutta, mistä en ole enää valmis luopumaan. Toistaiseksi latausta tarjoavilta toimijoilta puuttuu yhdenmukaiset toimintaperiaatteet. Valitettavasti se rajaa sähkömoottorilla ajamiani kilometrejä.

Täyssähköautojen suosio kasvaa

Suomessa sähköautojen markkinaosuus on pysynyt verrattain pienenä, mutta nyt kysyntä on alkanut kasvaa vauhdilla.

Lataa autosi aurinkoenergialla, valitse Charge Ampsin Green Charging

Nyt saat autosi liikkumaan aurinkoenergialla. Tarvitset vain sovelluksemme, Charge Ampsin latausaseman, aurinkopaneelisi ja Charge Amps Amp Guardin, joka mahdollistaa Green Charging -toiminnon käytön. Tämä on älykäs, ympäristöystävällinen ja taloudellinen tapa ladata autosi.