Enston uusi LFB16-R on pieni, kestävä ja tilaa säästävä varokepesä katuvalaistusasennuksiin. Se ei ainoastaan säästä tilaa, vaan myös helpottaa asennusta ja huoltotoimenpiteitä.

LFB16-R suunniteltiin läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa – tavoitteenamme oli luoda markkinoiden paras varokepesä! Kompakti koko tekee siitä asennusystävällisen ja sen saa mahtumaan helposti valaisinpylvään sisälle. Kiristysmomentti ja kaapelin eristeen kuorintapituus on selvästi merkitty tuotteeseen.


Ensto-LFB16-R-_SLO.jpg

Miksi valita Ensto LFB16-R?

Varoke irti käden käänteessä
– Käännä pidikettä vain 90° ja vedä

Muovinen, täysin eristetty kuori
– Ei tarvetta takalevymaadoitukselle

Kiinnikkeet takana
– Varokepesät on helppo kiinnittää toisiinsa

Ei varokepohjaa
– Varokekoot 6A – 16A ilman erillisiä lisäosia

 

Parannellut KE-liittimet

Enston KE-liittimien runko on valmistettu tinatusta alumiinista ja sen ruuvit ovat nikkelöityä messinkiä. Asennuksen helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi liittimen eristäväksi materiaaliksi on valittu läpikuultava polykarbonaattimuovi. Liittimiä on saatavana kahta eri versiota kokoluokkaa kohti, neljälle ja kuudelle johtimelle.

Erilaiset sarjat vaihteleviin tarpeisiin

Ensto tarjoaa valikoiman valmiiksi valikoituja sarjoja eri tarpeisiin. Tarpeesta riippuen, sarjat sisältävät sulakepesän sekä kokoelman KE-liittimiä tai vain pelkät liittimet. Enemmän tietoa sarjoista löydät seuraavalta sivulta. Sekä LFB16-R sulakepesä että KE-liittimet ovat saatavilla luonnollisesti myös erikseen.

Enston varokepesät ja valaisinpylväskalusteet

 

4619004 Pylväskaluste LFB16.10A+SV15 – LCK4-16-10A
4619006 Pylväskaluste SVV3+SV15.5 – SV15.125
4619007 Pylväskaluste varokepesä 1x6A – LFB16-06A-R
4619008 Pylväskaluste varokepesä 1x10A – LFB16-10A-R

Obico IP65 suunnattava alasvalo

Obico on IP65-luokiteltu suunnattava alasvalo.

LumiStreet -tuoteperhe tarjoaa perusvalikoiman tievalaistukseen

Pienikokoinen LumiStreet on monipuolinen, energiaa säästävä ja kustannustehokas ledivalaisin. Se vastaa tievalaistuksen perusvaatimuksiin tuottamalla tehokkaan valaistuksen. Valaisimen korkealaatuiset komponentit varmistavat pitkän käyttöiän ja alhaiset ylläpitokustannukset.

GINOLED Flex: taipuisat LED-nauhat monipuoliseen valaistussuunnitteluun

Valaistus on yhä tärkeämpi tekijä arkkitehtonisissa projekteissa.