Energizer® Ultimate Lithium AA ja AAA antavat pitkäkestoista tehoa vaativiin huipputeknisiin laitteisiin.

Ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi sähköasentajan otsalamppuun, joka vaatii voimakkaan valon koko työpäivän ajan. Paristot ylläpitävät suorituskykyä lämpötila-alueella -40…+60 °C ja säilyttävät virtansa jopa 20 vuotta varastoituina. Ne ovat jopa 33 % kevyempiä kuin alkaliparistot ja vuotosuojattuja. Lithium AA ja AAA on sertifioitu 94/9/EY ATEX-direktiivin mukaan. Kestävät 5,7 kertaa pidempään ja säästävät noin 90 grammaa jätettä verrattuina kaupan omien merkkien perusparistoihin.

 

 

 

Uudistetut Energizer® Max Plus -paristot kestävät jopa 100 %* pidempään!

Energizer® Max Plus AA ja AAA ovat kaikkien aikojen parhaimmat Energizer alkaliparistot, jotka tarjoavat pitkäkestoista energiaa vaativimpiin tuotteisiin, kuten mittareihin ja kameroihin. Paristot säilyttävät latauksensa jopa 12 vuotta varastoinnin aikana. Ne on suojattu vuodoilta ja kestävät jopa 100 %** pidempään kuin vakioparistomme. Tuotteet ovat joutsenmerkittyjä.

*Verrattuna Energizer®-vakioalkaliparistoihin digikameroissa
**Kestävät 2,6 kertaa pidempään ja säästävät noin 300 grammaa jätettä verrattuina kaupan omien merkkien perusparistoihin.

 

 

Energizer® Industrial – työpaikalla käytettäviä laitteita varten kehitetty paristo

Energizer® Industrial on perusalkaliparisto, joka sopii teollisuuden ja kaupan asiakkaille, jotka tarvitsevat suuria määriä edullisia ja laadukkaita paristoja. Paristot säilyttävät virtansa jopa 10 vuotta varastoituna, ne ovat vuotosuojattuja, ja ne myydään suljettavissa pakkauksissa. Tuotteet ovat joutsenmerkittyjä.

 

 

Energizer® accu recharge extreme – ladattavat paristot

Energizer Nikkelimetallihydridi (ladattava) on edullisin paristomme, jolla on vähemmän vaikutusta ympäristöön. Paristot voidaan ladata satoja kertoja, ja ne tarjoavat pitkäkestoista energiaa. Tuotteet ovat joutsenmerkittyjä.

 

 

 

AIRTHINGS WAVE -RADONMITTARI

  Radon on maaperässä muhiva uraanin hajoamiskaasu, joka päätyy perustusten ja lattianrakosten kautta rakennuksiin ja kertyy sisäilmaan.

Wibe-tikkaat

Wibe- tikkaat ja telineet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä.