Frico on korkeasta laadustaan tunnettu ruotsalainen lämmitys- ja ilmasulkulaitteiden tuottaja, joka kehittää ja valmistaa tuotteitaan erityisesti Pohjolan vaativiin lämmitysoloihin.

 

Fricon päätuotealueita ovat ilmaverhokojeet, kiertoilmakojeet ja lämpösäteilijät, ja näillä tuo tealueilla Frico on Euroopan johtava valmistaja. Kaikista tuotealueista löytyy monipuoliset ratkaisut myös teollisuuden tarpeisiin.

Energiatehokkuutta ilmasulkuratkaisuilla

Avoimet ovet ovat suuri lämpöhäviöiden ja olosuhdemuutosten aiheuttaja. Näitä ei-toivottuja tekijöitä voidaan hallita oikein valitulla ilmasulkujärjestelmällä, joka koostuu ilmaverhokojeista ja älykkäästä ohjauksesta.

Ilmaverhokojeilla puhalletaan oviaukkoon ilmasulku, joka sallii vapaan liikkumisen, mutta erottelee erilämpöisiä ilmamassoja tehokkaasti toisistaan. Tyypillisiä käyttö kohteita teollisuudessa ovat ulkoilmaan rajoittuvat kulku- ja lastausoviaukot sekä erilämpöisten tilojen kuten kylmävarastojen ja lastaustilojen väliset oviaukot.

Lämpösäteilijät teollisuuden tarpeisiin

Lämpösäteily on energiatehokas lämmitystapa, jolla on helppo parantaa erilaisten tilojen lämpöviihtyvyyttä. Fricon säteilyläm mittimet ovat äänettömiä, eivätkä aiheuta voimakasta ilmanliikettä ja niiden avulla tilat voidaan helposti jakaa erilämpöisiin vyöhykkeisiin, jolloin lämpö saadaan juuri sille alueelle, jossa sitä tarvitaan. Lämpösäteilijöitä voidaan hyödyntää useissa teollisuuden käyttökohteissa, kuten tilojen yleis- tai aluelämmityksessä, työpisteen kohdelämmityksessä.

Kiertoilmalämmitys myös vaativiin erityisoloihin

Frico-kiertoilmakojeet on suunniteltu erityisesti Pohjoisen kylmiin olosuhteisiin. Fricon lämpöpuhaltimet tunnetaan markkinoilla erityisesti luotettavuudestaan ja pitkäikäisyydestään. Kiertoilmalämmittimet ovat nopeita asentaa ja ottaa käyttöön sekä investointikustannuksiltaan edullisia. Valikoimasta löytyy ratkaisut erilaisten tilojen yleis- tai lisälämmitykseen, mutta myös vaativiin oloihin, kuten syövyttäviin, täriseviin, pölyäviin tai normaalia lämpimämpiin käyttöihin. Vesikiertoisena versiona on myös mallisarja räjähdysvaarallisiin tiloihin.

SLO:n ja Hedtecin asiantuntijat neuvovat lämmitystuotteiden ja ohjaustapojen valinnassa. Tarvittaessa avustetaan myös käyttöönotossa sekä annetaan käytön ja huollon opastusta. Tekninen tuotetuki palvelee Sinua, joka arkipäivä.

 

PCE pistokytkimet, moottorinsuojakytkimet ja keskukset teollisuuteen ja muihin vaativiin käyttöympäristöihin

Itävaltalainen PC Electric (PCE) on yksi maailman suurin pistokytkimien ja pistorasiakeskuksien valmistaja.

Ledlenser UUTUUDET: EX -sarjan teollisuusvalaisimet

Räjähdysvaarallisissa tiloissa työskentely vaatii korkeimman tason turvallisuusvaatimusten täyttöä, varsinkin sähkölaitteiden käytön suhteen.

SIMATIC S7-1200 – Vuorovaikutus tekee siitä erilaisen

SIMATIC S7-1200 Ohjelmoitava logiikka on pienikokoinen automaatiolaite mekaniikan ohjaustehtäviin.