ELKO-tuotteilla on Suomessa pitkät perinteet ja RS16-sarja onkin useimmille sähköalan ammattilaisille hyvinkin tuttu kalustesarja.

Jotkut asiakkaat kuitenkin vaativat enemmän ja haluavat sisustaa erilaisilla väreillä ja modernilla muotoilulla. Vastauksena tähän kysyntään Schneider Electric on tuonut teräväkulmaisen ELKO Plus -sarjan kaikkien saataville.

 

Modernia muotoilua kilpailukykyiseen hintaan

Uusittu Plus-mallisto tarjoaa modernia muotoilua, kattavat sisustusvaihtoehdot ja tietysti kaikki oleelliset asennusratkaisut. Malliston erikoisuuksia ovat kehyksiin sopivat LED-valaisimet ja muun muassa tyylikäs mattamusta väri tuomaan asiakkaiden arkeen hieman luksusta. Kaiken tämän viimeistelee tuttu ELKO-laatu ja vertaansa vailla oleva asennusnopeus.

Lisäksi Plus-malliston lanseerauksen myötä perinteisen RS16-sarjan hintoja on laskettu, joten urakoitsijoille ELKO on nyt äärimmäisen kilpailukykyinen kokonaisuus. Ja juuri tämä kokonaisuus tekee ELKO:sta jokaisen urakoitsijan luottopartnerin, joka sopii hyvin erilaisiin kohteisiin.

 

Esimerkkikohteita, joihin ELKO-tuotteet sopivat parhaiten:

ELKO Plus

  • Modernit asunnot
  • Hotellit ja edustustilat
  • Huolella sisustetut kiinteistöt

 

ELKO RS16

  • Hintakriittiset kohteet, mm. vuokra-asunnot
  • Vapaa-ajan asunnot
  • Remontointi

 

Tutustu tuotteisiin: lataa tästä katalogi » 

 

Elko Plus tuotteet SLO Verkkokaupassa

 

LISÄTIETOJA:

​tuotepäällikkö Ari Lehkosuo, puh. 010 283 2308, ari.lehkosuo@slo.fi  tai SLO-myynti

 

 

 

ELKO Plus
ELKO Plus
ELKO RS16
ELKO RS16

 

LiT by Cardilta uutuustuotteita

Soneparin LiT valaistustuotteistoon on tullut paljon uutuuksia. Lisää tuotteita on tullut kodin, toimistojen, teollisuuden ja ulkotilojen valaistukseen.

Kodin ja etätyöpisteen USB-latauspistorasiat Schneider Electriciltä

Onko etätyöpisteesi kömpelö käytttää? Pistorasiat ovat usein väärissä paikoissa ja jatkojohdot muodostavat kulkuesteitä työpisteelle. Koko asunnon pohjaratkaisua ei voi alkaa uusia etätyöpisteen ehdoilla.

Korkealaatuiset Siedle –ovipuhelinsetit

Ovipuhelinten saksalaista huippulaatua edullisina Siedle -ovipuhelinsetteinä.