Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
1.8.2018

Päivitämme tuotetarjontaamme uusilla vaihtoehdoilla koko ajan. Vaikka hinta koetaan tärkeäksi valintakriteeriksi, emme pidä sitä ainoana merkitsevänä tekijänä. Sopuisa hinta on tietenkin tärkeä osa kauppaa, mutta vieläkin tärkeämpää ovat tuotteen tekniset ominaisuudet ja korkea laatu. Asiakkaan ääntä kuunnellaan ja tieto siirretään tuotteisiin, jolloin pystymme vastaamaan kysyntään oikeilla ratkaisuilla. Panostamme tuotekehitykseen alan johtavien toimittajien kanssa. Vain hyvä ja tuloksellinen yhteistyö mahdollistaa tuotekehityksen, jossa huomioidaan SLO:n asiakkaiden tarpeet.

Keskittäminen tuo volyymia

Tuloksellinen tuotekehitys on mahdollista, koska SLO:n pystyy tarjoamaan valmistajille merkittäviä valmistus- ja myyntivolyymeja laajan asiakaskuntansa avulla. Näin valmistajat ovat kiinnostuneita investoimaan kalliiseen kehitystyöhön. Asioinnin keskittäminen siis kannattaa tästäkin syystä.

SLO kantaa vastuun myymistään tuotteista

Haluamme myynnissä olevien tuotteiden olevan parasta laatua, ei vain hyviä tai välttäviä. Siksi varmistamme toimittajilta tuotteiden valmistustekniikkaan ja mitoituksiin liittyvät asiat, ennen kuin ne pääsevät myyntivalikoimaamme. Silloin kun haluat vain parasta kuitenkin kilpailukykyiseen hintaan, ota yhteyttä myyntiimme.

Hauskaa kesän jatkoa!

Saat kaiken tarvitsemasi meiltä

SLO on Suomen suurin sähkötarviketukkukauppa. Olemme monipuolinen ja asiakaslähtöinen myyntiyhtiö, joka tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman lisäksi lisäarvoa tuovia palveluja sekä logistiikan kokonaisratkaisuja, jotka helpottavat elämääsi.

VESISTÖKAAPELITAULUT SLO:LTA

Kun kaapelin reitti kulkee vesistön ali, se tulee liikenneviraston määräysten mukaan merkitä asianmukaisin kyltein.

SLO:n Logistiikkakeskuksen laajennus ja automatisointi vuoden käytössä

SLO panostaa tehokkaaseen, toimitusvarmaan ja virheettömään logistiikkaan – tavoitteena tarjota asiakkaille markkinoiden luotettavin ja nopein toimituskanava sekä monipuoliset logistiset lisäpalvelut.