Ebeco EB-Therm 500 on tyylikäs ja moderni lattialämmitystermostaatti, jossa on useita energiansäästöohjelmia. Se on myös valmis langattomasti ohjattavaksi.


Voit liittää mukaan EB-Connect Wifi -lisävarusteen ja muuttaa termostaatin etäohjattavaksi, näin saat entistä paremman energian optimoinnin ja hallinnan. EB-Connect Wifi -lisävarusteen voi asentaa myös jälkikäteen!

Yksinkertainen asentajalle

EB-Therm 500 on kehitetty asentajaa ajatellen. Termostaatin käsittely ja asennus on sen vuoksi kätevää. Matalan asennussyvyyden vuoksi kaapelit sopivat koteloon helposti.
Käyttöönottoa varten on selkeä ja helposti ymmärrettävä aloitusopas. Kaikki tämä helpottaa asentajan työtä. Lisäksi termostaatissa on huone- ja lattia-anturi sekä sisäänrakennettu ajastin, joka näyttää, milloin lattialämmitys voidaan aloittaa valun jälkeen.

Miksi kannattaa valita Ebeco EB-Therm 500 termostaatti?

  • Helppo asentaa, pieni rakennekorkeus ja asennussyvyys
  • Tukee kahdeksaa eri anturityyppiä, joten termostaatti sopii täydellisesti korjaus-, perusparannus- ja lisärakentamisprojekteihin
  • TFT-värinäyttö kapasitiivisilla kosketusalueilla tarjoaa helpon ja selkeän navigoinnin
  • Useita energiansäästöohjelmia, joissa aikoja ja lämpötilaa voi säätää yksilöllisesti
  • Mukautuva toiminto, joka kerää tietoa käynnistämisestään alkaen ja laskee tämän tiedon perusteella, milloin termostaatin pitää kytkeytyä päälle ja pois päältä
  • Näyttää sähkönkulutuksen ja historiatiedot yleiskuvauksena
  • Vahvistettu eristys (EN 60730 -standardin mukaisesti) ja sen seurauksena parempi jännitepiikkien kestävyys
  • Sopii markkinoiden yleisimpiin kehysjärjestelmiin
  • SNRO 2615620

 

Tilaa verkkokaupasta

 

 

Ebeco logo

Valokuitukaapeleiden nimeäminen yhdenmukaistettiin

Valokuitukaapeleita on myyty Suomessa ja SLO:lla noin 20 vuotta ja osa tänään myytävistä nimikkeistä on yhtä vanhoja. Tänä aikana kaapeleiden standardit ovat muuttuneet ja STK-liiton tai sähkönumeroiden nimeämissäännöt ovat myös muuttuneet useasti.

Asennushelppo Lumina 12W -plafondivalaisin

Uudistettu takalevy mahdollistaa ketjutettavuuden ja helpomman kiinnityksen

Roiskevesitiiviit pintapistorasiat – Impressivo valkoinen ja matta musta

Impressivo -sarjan 2-osaiset pintapistorasiat nyt myös roiskevesitiiviinä. Saatavilla sekä valkoisen että mattamustan värisinä - valitse kohteesi mukaan. Pistorasiat sisältävät läppäkannellisen keskiölevyn, pistorasian rungon, pintakehyksen sekä pintakojerasian. Pistorasiassa on liittimet kutakin kosketinta kohden ja niihin voi kytkeä max. 4 johtoa (haaroitusmahdollisuus). Liittimet on hyväksytty ML- ja MK-johtimille. Snro Tyyppi Kuvaus Pakkauskoot 24 060 30 302ESW-84 Pistorasia, Impressivo, pinta, 2-osainen, maadoitettu, jousiliittimin, haaroitusliittimet, valkoinen 1/10 24 060 34 302ESW-885 Pistorasia, Impressivo, pinta, 2-osainen, maadoitettu, jousiliittimin, haaroitusliittimet, matta musta 1/10