Ebeco EB-Therm 500 on tyylikäs ja moderni lattialämmitystermostaatti, jossa on useita energiansäästöohjelmia. Se on myös valmis langattomasti ohjattavaksi.


Voit liittää mukaan EB-Connect Wifi -lisävarusteen ja muuttaa termostaatin etäohjattavaksi, näin saat entistä paremman energian optimoinnin ja hallinnan. EB-Connect Wifi -lisävarusteen voi asentaa myös jälkikäteen!

Yksinkertainen asentajalle

EB-Therm 500 on kehitetty asentajaa ajatellen. Termostaatin käsittely ja asennus on sen vuoksi kätevää. Matalan asennussyvyyden vuoksi kaapelit sopivat koteloon helposti.
Käyttöönottoa varten on selkeä ja helposti ymmärrettävä aloitusopas. Kaikki tämä helpottaa asentajan työtä. Lisäksi termostaatissa on huone- ja lattia-anturi sekä sisäänrakennettu ajastin, joka näyttää, milloin lattialämmitys voidaan aloittaa valun jälkeen.

Miksi kannattaa valita Ebeco EB-Therm 500 termostaatti?

  • Helppo asentaa, pieni rakennekorkeus ja asennussyvyys
  • Tukee kahdeksaa eri anturityyppiä, joten termostaatti sopii täydellisesti korjaus-, perusparannus- ja lisärakentamisprojekteihin
  • TFT-värinäyttö kapasitiivisilla kosketusalueilla tarjoaa helpon ja selkeän navigoinnin
  • Useita energiansäästöohjelmia, joissa aikoja ja lämpötilaa voi säätää yksilöllisesti
  • Mukautuva toiminto, joka kerää tietoa käynnistämisestään alkaen ja laskee tämän tiedon perusteella, milloin termostaatin pitää kytkeytyä päälle ja pois päältä
  • Näyttää sähkönkulutuksen ja historiatiedot yleiskuvauksena
  • Vahvistettu eristys (EN 60730 -standardin mukaisesti) ja sen seurauksena parempi jännitepiikkien kestävyys
  • Sopii markkinoiden yleisimpiin kehysjärjestelmiin
  • SNRO 2615620

 

Tilaa verkkokaupasta

 

 

Ebeco logo

Steinel Nightmatic 3000 Vario -hämäräkytkin

Steinel Nightmatic 3000 Vario seinäasenteinen hämäräkytkin kytkee valon asetetutun lux-tason alittuessa ja sammuttaa asetetun lux-tason ylittyessä.

Musta ELKO Plus nyt Soneparin varastovalikoimassa!

ELKO Plus on moderni asennuskalustesarja, joka tarjoaa inspiroivia sisustusvaihtoehtoja. Muotoilu on teräväkulmaista ja väreinä ovat valkoinen, alumiini ja trendikäs mattamusta. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyvät muun muassa universaali LED-säädin ja markkinoiden tehokkaimmat USB-pistorasiat.

Uudet berker S.1 -kaksoispistorasiat Hagerilta

Hager on julkaissut berker S.1 -sarjaan uuden sukupolven 2-osaiset pistorasiat.