Suomessa valmistettu Easy LED – PICA on energiatehokas yleisvalaisin useisiin käyttökohteisiin. Se soveltuu monipuolisuutensa ansiosta erinomaisesti mm varastojen, teollisuushallien, logistiikkakeskusten, toimistojen ja yleistilojen energia- ja kustannustehokkaaseen valaisemiseen.

Teho: 41 W – 198 W
Valovirta: 7300 lm – 33 700 lm 

Matala flicker indexillä takaa miellyttävän työskentelyvalaistuksen ja laadukas himmennysteknologia mahdollistaa välkkymättömän valotasojen säädön DALI-protokollalla. Myös On/OFF-mallit saatavana.

Easy LED – PICA on helppo ja nopea asentaa. Valaisin saatavissa joko läpiketjutettuna tai esiasennetulla kumikaapelilla varustettuna. Se on asennettavissa ruuveilla suoraan kattoon tai kiskoon. Lisäksi jousikiinnikkeitä on saatavilla monipuolisesti.

PICA soveltuu monipuolisuutensa ansiosta erinomaisesti varastojen, teollisuushallien, logistiikkakeskusten, toimistojen ja yleistilojen energia- ja kustannustehokkaaseen valaisemiseen.

Easy LED tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Niille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset.

 

Snro Tuote
4301241 PICA 1-40 DALI 840 Wide 5P läpiketj. RAL9010
4301243 PICA 1-80 DALI 840 Wide  5P läpiketj. RAL9010

 


Teksti ja kuvat: EasyLED

 

Läsnäolotunnistimia korkeisiin asennuskohteisiin DALI-versiona

Valaistuksen ohjauksen PD4- M-GH-tuoteperhe laajentuu DALI-versioilla.

ICUTRONIC DALI CS LED – liitäntälaitteet energiaa säästävään valaistukseen

Uudet, DALI-2-sertifioidut OSRAM ICUTRONIC DALI CS -liitäntälaitteet mahdollistavat innovatiivisen valaistustekniikan hyödyntämisen myös pienellä budjetilla. Perustoimintojen lisäksi niissä on monia hyödyllisiä lisätoimintoja, kuten TouchDIM/Corridor Function ja valmius turvavalaistukseen.

LiT by Cardilta uutuustuotteita

Soneparin LiT valaistustuotteistoon on tullut paljon uutuuksia. Lisää tuotteita on tullut kodin, toimistojen, teollisuuden ja ulkotilojen valaistukseen.