Merkitse nopeasti ja kestävästi

DYMOn® teollisuustarrat (XTL ja IND) ovat kestäviä – ne on testattu työmaaolosuhteissa, ja ne ovat UL:n hyväksymiä. Lämpösiirtotulostuksen ansiosta tarrat eivät tahraannu, leviä tai haalistu. Valittavana on jopa 54 mm leveitä tarroja ja laaja materiaali- ja värivalikoima, joka on OSHA-, ANSI- ja ISO-standardien mukainen. Kaikki DYMO®-teollisuustarrat tulostuvat helposti  ladattavasta kasetista, ja halkaistu taustapaperi tekee irrottamisesta ja liimaamisesta nopeaa ja helppoa.

Dymo® -teollisuustarran etuja

  • Teollisuusluokan liima-aineet kestävät kosteutta, äärimmäisiä lämpötiloja, UV-valoa ja muita vaativia olosuhteita – niinpä tarrat eivät käpristy eivätkä putoa pois
  • Saatavana valikoima UL-hyväksyttyjä materiaaleja lähes jokaiseen teolliseen merkintätyöhön: myös SAE-, ASTM- ja sotilaallisten vaatimusten mukaisia kutisteputkia varten

Mitä ja mihin?

Sisä-/ulkokäyttöön tarkoitettu vinyyli

Yleiseen merkintäkäyttöön tai vaativiin olosuhteisiin. Vinyylitarrat  kestävät kosteutta, kemiallista rasitusta ja UV-säteitä, joten ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tarroja on saatavana laaja OSHA-, ANSI- ja ISO-väristandardien mukainen valikoima. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Joustava nailon

Johtojen, kaapelien ja pyöreiden pintojen merkintään. Joustavat nailontarrat mukautuvat ja tarttuvat johtoihin, tarroihin, kaareviin ja karheisiin pintoihin. Repeämätön materiaali ei vaurioidu, vaikka tarraa vedetään ahtaiden tilojen tai putkien läpi. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Pysyvä polyesteri

Kytkentätaulujen, jakolohkojen, asteikkolevyjen, hyllyjen,  säilytysastioiden, palkkien jne. merkintään. Pysyvien polyesteritarrojen viimeistely antaa työllesi ammattimaisen silauksen. Saatavana  kapeina malleina, jotka sopivat useimpiin kytkentätauluihin, jakolohkoihin ja muihin jakopaneeleihin. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Kutisteputki

Vaativaan johtojen merkintään. Kutistussuhde 3:1 auttaa takaamaan  lujan istuvuuden johdoissa ja kaapeleissa. Tulosta suoraan kutisteputkiin millä tahansa DYMO®-teollisuustarratyökalulla. Standardien MIL-M-81531, MIL-STD-202G ja SAE-DTL- 23053/5 (luokat 1 & 3) mukainen UL-hyväksytty komponenttina UL 224 -standardin mukaisesti.

Itselaminoivat tarrat

Itselaminoivat tarrat suojaavat tulostuspintaa öljyltä, liuottimilta, vedeltä ja kulumiselta ja sopivat johtoihin ja kaapeleihin.

Katso Dymo XTL merkintätarrat SLO:n verkkokaupassa

 

Katso DYMO ID1-tuotteet SLO:n verkkokaupassa

Teksti ja kuvat: Dymo

Vaivatonta kaapelinkäsittelyä JKS-tuotteistolla

  RSB 850 PYÖRITYSALUSTA Snro:  64 310 85 Pieneen tilaan menevä kelanpyöritysalusta. Pyöritettävä kela nostetaan tai työnnetään alustassa olevien rullien päälle. Rullien päällä kelaa on helppo pyörittää ja siitä pystytään purkamaan haluttu määrä kaapelia. RSB 850 on hyvä työkalu, kun kela pitää saada maasta irti ja pyörimään. RSB 850 tekniset tiedot: • paino 20 kg • kantavuus 1000 kg • tuotekoodi: 182   SD125 KAAPELIKOIRA Snro: 64 311 56 SD 125 kaapelikoira on tarkoitettu käytettä väksi kaapeleiden putkeen asennuksessa. Sitä voidaan käyttää kaapelin syöttöpäässä työntämässä kaapelia putkeen, vedon välillä välivetolaitteena tai vedon loppupäässä vetä mässä kaapelia. Laite toimii täysin hydraulisesti. Käyttövoima voidaan ottaa traktorista, kuorma-autosta  tai vaikkapa kaivinkoneesta. Laitteessa on hydraulinen puristus, jolla kaapeli puristetaan vetävien hihnojen väliin. Hydraulisen puristuk sen voimaa on rajoitettu. Tämä ratkaisu takaa sen, ettei kaapelia vahingossakaan puristeta liikaa, koska liian kova puristus rasittaa laitetta sekä syö vetovoimaa. Kaapelikoiralla voidaan ajaa kaapelia molempiin suuntiin hydraulisesti. Jos veto pysähtyy, niin kaapelia voidaan ajaa hieman taaksepäin ja yrittää uudelleen. Laite on verrattain matala, joten se on helppo asettaa maahan tai kaivantoon – kaapelia ei tarvitse juurikaan nostaa ylös maasta. Laitteen runko on keltapassivoitua terästä ja se on suunniteltu kovaan työkäyttöön. Vetäviä hihnoja on kaksi ja kummallekin hihnalle on oma hydrauliikkamoottorinsa. Ratkaisu takaa sen, että voimaa riittää kummallekin hihnalle tasaisesti. Laitteen käyttö tapahtuu rungossa olevilla venttiileillä, jotka voidaan tarvittaessa myös asentaa hydrauliikkaletkujen päähän. Tällöin käyttäjän ei tarvitse olla koneen välittömässä läheisyydessä vaan laitetta voi käyttää hieman kauempaa. SD 125 tekniset tiedot: • veto/työntövoima noin 700 kg • suurin kaapelin halkaisija: 130 mm • pyörityksen ohjaus: hydraulinen • puristuksen ohjaus: hydraulinen • tuotekoodi: 281     [caption id="attachment_14633" align="alignnone" width="657"] RSB 850 PYÖRITYSALUSTA[/caption] [caption id="attachment_14632" align="alignnone" width="508"] SD125 KAAPELIKOIRA[/caption] ECL 500 NOSTOAPUVÄLINE Snro: 64 311 57 Periaatteeltaan yksinkertainen nostoapuväline, joka on suunniteltu nimenomaan sähkö kaappien nostamiseen ja siirtelyyn. Nostimen raudat kiinnitetään nostettavaan kaappiin, jonka jälkeen nostin on käyttövalmis. Pienen kokonsa ansiosta tämän nostoapuvälineen avulla on helppo käsitellä ahtaassa tilassa olevia sähkökaappeja. ECL 500 tekniset tiedot: • paino 10 kg • kantavuus 500 kg • tuotekoodi: 3384   [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Z1o2yyEK1uo[/embed] [caption id="attachment_14634" align="aligncenter" width="250"] ECL 500 NOSTOAPUVÄLINE[/caption]

WIHAn eristetyillä käsityökaluilla on VDE-hyväksyntä

Kaksi uutta työkalusarjaa, kaarisaha ja T-kahvainen momenttiavain täydentävät Wiha-tuotevalikoimaa sähköasentajille.

Klauke Orange Line – Ensimmäisenä maailmassa!

Klauke esittelee Orange Line - sarjan akkutoimisia puristus- ja katkaisutyökaluja 1000 V versioina ensimmäisenä maailmassa.