Merkitse nopeasti ja kestävästi

DYMOn® teollisuustarrat (XTL ja IND) ovat kestäviä – ne on testattu työmaaolosuhteissa, ja ne ovat UL:n hyväksymiä. Lämpösiirtotulostuksen ansiosta tarrat eivät tahraannu, leviä tai haalistu. Valittavana on jopa 54 mm leveitä tarroja ja laaja materiaali- ja värivalikoima, joka on OSHA-, ANSI- ja ISO-standardien mukainen. Kaikki DYMO®-teollisuustarrat tulostuvat helposti  ladattavasta kasetista, ja halkaistu taustapaperi tekee irrottamisesta ja liimaamisesta nopeaa ja helppoa.

Dymo® -teollisuustarran etuja

  • Teollisuusluokan liima-aineet kestävät kosteutta, äärimmäisiä lämpötiloja, UV-valoa ja muita vaativia olosuhteita – niinpä tarrat eivät käpristy eivätkä putoa pois
  • Saatavana valikoima UL-hyväksyttyjä materiaaleja lähes jokaiseen teolliseen merkintätyöhön: myös SAE-, ASTM- ja sotilaallisten vaatimusten mukaisia kutisteputkia varten

Mitä ja mihin?

Sisä-/ulkokäyttöön tarkoitettu vinyyli

Yleiseen merkintäkäyttöön tai vaativiin olosuhteisiin. Vinyylitarrat  kestävät kosteutta, kemiallista rasitusta ja UV-säteitä, joten ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tarroja on saatavana laaja OSHA-, ANSI- ja ISO-väristandardien mukainen valikoima. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Joustava nailon

Johtojen, kaapelien ja pyöreiden pintojen merkintään. Joustavat nailontarrat mukautuvat ja tarttuvat johtoihin, tarroihin, kaareviin ja karheisiin pintoihin. Repeämätön materiaali ei vaurioidu, vaikka tarraa vedetään ahtaiden tilojen tai putkien läpi. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Pysyvä polyesteri

Kytkentätaulujen, jakolohkojen, asteikkolevyjen, hyllyjen,  säilytysastioiden, palkkien jne. merkintään. Pysyvien polyesteritarrojen viimeistely antaa työllesi ammattimaisen silauksen. Saatavana  kapeina malleina, jotka sopivat useimpiin kytkentätauluihin, jakolohkoihin ja muihin jakopaneeleihin. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Kutisteputki

Vaativaan johtojen merkintään. Kutistussuhde 3:1 auttaa takaamaan  lujan istuvuuden johdoissa ja kaapeleissa. Tulosta suoraan kutisteputkiin millä tahansa DYMO®-teollisuustarratyökalulla. Standardien MIL-M-81531, MIL-STD-202G ja SAE-DTL- 23053/5 (luokat 1 & 3) mukainen UL-hyväksytty komponenttina UL 224 -standardin mukaisesti.

Itselaminoivat tarrat

Itselaminoivat tarrat suojaavat tulostuspintaa öljyltä, liuottimilta, vedeltä ja kulumiselta ja sopivat johtoihin ja kaapeleihin.

Katso Dymo XTL merkintätarrat SLO:n verkkokaupassa

 

Katso DYMO ID1-tuotteet SLO:n verkkokaupassa

Teksti ja kuvat: Dymo

Boshcin uusi BITURBO-akkuporavasara ja SDS MAX-8X karbiditerät erittäin vaativiin poraustöihin

Boschin uusi akkuporavasara GBH 18V-45 C Professional varustettuna ProCORE 18V 12 Ah:n akulla ja SDS MAX-8X -karbiditerällä on erinomainen yhdistelmä mm.  sähköverkon rakentajille kalliokiinnikkeiden poraamiseen.

Kestävät vetosukat ammattikäyttöön

CERTEX – Korkealaatuiset vetosukat kaapelien ja putkien vetämiseen. CERTEX-vetosukilla helppoa ja turvallista työskentelyä ammattilaisille. CERTEX-vetosukat soveltuvat esimerkiksi sähköurakoitsijoille, energiateollisuuteen ja rakennustyömaille.

Valitsetko koskaan ruuvimeisselin akkukoneen sijaan? Miksi?

Akkuavusteinen SpeedE® II -sähkömeisseli helpottaa työtäsi, lisää tehokkuutasi ja pienentää kustannuksiasi.