Merkitse nopeasti ja kestävästi

DYMOn® teollisuustarrat (XTL ja IND) ovat kestäviä – ne on testattu työmaaolosuhteissa, ja ne ovat UL:n hyväksymiä. Lämpösiirtotulostuksen ansiosta tarrat eivät tahraannu, leviä tai haalistu. Valittavana on jopa 54 mm leveitä tarroja ja laaja materiaali- ja värivalikoima, joka on OSHA-, ANSI- ja ISO-standardien mukainen. Kaikki DYMO®-teollisuustarrat tulostuvat helposti  ladattavasta kasetista, ja halkaistu taustapaperi tekee irrottamisesta ja liimaamisesta nopeaa ja helppoa.

Dymo® -teollisuustarran etuja

  • Teollisuusluokan liima-aineet kestävät kosteutta, äärimmäisiä lämpötiloja, UV-valoa ja muita vaativia olosuhteita – niinpä tarrat eivät käpristy eivätkä putoa pois
  • Saatavana valikoima UL-hyväksyttyjä materiaaleja lähes jokaiseen teolliseen merkintätyöhön: myös SAE-, ASTM- ja sotilaallisten vaatimusten mukaisia kutisteputkia varten

Mitä ja mihin?

Sisä-/ulkokäyttöön tarkoitettu vinyyli

Yleiseen merkintäkäyttöön tai vaativiin olosuhteisiin. Vinyylitarrat  kestävät kosteutta, kemiallista rasitusta ja UV-säteitä, joten ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tarroja on saatavana laaja OSHA-, ANSI- ja ISO-väristandardien mukainen valikoima. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Joustava nailon

Johtojen, kaapelien ja pyöreiden pintojen merkintään. Joustavat nailontarrat mukautuvat ja tarttuvat johtoihin, tarroihin, kaareviin ja karheisiin pintoihin. Repeämätön materiaali ei vaurioidu, vaikka tarraa vedetään ahtaiden tilojen tai putkien läpi. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Pysyvä polyesteri

Kytkentätaulujen, jakolohkojen, asteikkolevyjen, hyllyjen,  säilytysastioiden, palkkien jne. merkintään. Pysyvien polyesteritarrojen viimeistely antaa työllesi ammattimaisen silauksen. Saatavana  kapeina malleina, jotka sopivat useimpiin kytkentätauluihin, jakolohkoihin ja muihin jakopaneeleihin. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Kutisteputki

Vaativaan johtojen merkintään. Kutistussuhde 3:1 auttaa takaamaan  lujan istuvuuden johdoissa ja kaapeleissa. Tulosta suoraan kutisteputkiin millä tahansa DYMO®-teollisuustarratyökalulla. Standardien MIL-M-81531, MIL-STD-202G ja SAE-DTL- 23053/5 (luokat 1 & 3) mukainen UL-hyväksytty komponenttina UL 224 -standardin mukaisesti.

Itselaminoivat tarrat

Itselaminoivat tarrat suojaavat tulostuspintaa öljyltä, liuottimilta, vedeltä ja kulumiselta ja sopivat johtoihin ja kaapeleihin.

Katso Dymo XTL merkintätarrat SLO:n verkkokaupassa

 

Katso DYMO ID1-tuotteet SLO:n verkkokaupassa

Teksti ja kuvat: Dymo

POWERTEX – Luotettavat taljat monenlaisiin nostotarpeisiin

Helppoa ja turvallista kuorman nostamista ammattilaisille POWERTEX-taljat soveltuvat esimerkiksi konepajoihin, rakennustyömaille tai vaikkapa varastoon.

SLO:lta saat työkalut myös verkonrakennukseen

SLO:n monipuolisesta valikoimasta löydät sähkötarvikkeiden lisäksi asentamiseen ja turvalliseen työskentelyyn tarvittavat välineet.

Kaapelikenkä käyttötarkoituksen mukaan

Pieni osa, jolla on suuri merkitys: huono liitos voi johtaa liitoksen ylimenovastuksen kasvamiseen, liialliseen lämpenemiseen ja jopa tulipaloon.