Merkitse nopeasti ja kestävästi

DYMOn® teollisuustarrat (XTL ja IND) ovat kestäviä – ne on testattu työmaaolosuhteissa, ja ne ovat UL:n hyväksymiä. Lämpösiirtotulostuksen ansiosta tarrat eivät tahraannu, leviä tai haalistu. Valittavana on jopa 54 mm leveitä tarroja ja laaja materiaali- ja värivalikoima, joka on OSHA-, ANSI- ja ISO-standardien mukainen. Kaikki DYMO®-teollisuustarrat tulostuvat helposti  ladattavasta kasetista, ja halkaistu taustapaperi tekee irrottamisesta ja liimaamisesta nopeaa ja helppoa.

Dymo® -teollisuustarran etuja

  • Teollisuusluokan liima-aineet kestävät kosteutta, äärimmäisiä lämpötiloja, UV-valoa ja muita vaativia olosuhteita – niinpä tarrat eivät käpristy eivätkä putoa pois
  • Saatavana valikoima UL-hyväksyttyjä materiaaleja lähes jokaiseen teolliseen merkintätyöhön: myös SAE-, ASTM- ja sotilaallisten vaatimusten mukaisia kutisteputkia varten

Mitä ja mihin?

Sisä-/ulkokäyttöön tarkoitettu vinyyli

Yleiseen merkintäkäyttöön tai vaativiin olosuhteisiin. Vinyylitarrat  kestävät kosteutta, kemiallista rasitusta ja UV-säteitä, joten ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tarroja on saatavana laaja OSHA-, ANSI- ja ISO-väristandardien mukainen valikoima. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Joustava nailon

Johtojen, kaapelien ja pyöreiden pintojen merkintään. Joustavat nailontarrat mukautuvat ja tarttuvat johtoihin, tarroihin, kaareviin ja karheisiin pintoihin. Repeämätön materiaali ei vaurioidu, vaikka tarraa vedetään ahtaiden tilojen tai putkien läpi. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Pysyvä polyesteri

Kytkentätaulujen, jakolohkojen, asteikkolevyjen, hyllyjen,  säilytysastioiden, palkkien jne. merkintään. Pysyvien polyesteritarrojen viimeistely antaa työllesi ammattimaisen silauksen. Saatavana  kapeina malleina, jotka sopivat useimpiin kytkentätauluihin, jakolohkoihin ja muihin jakopaneeleihin. UL-hyväksytty komponenttina UL 969 -standardin mukaisesti.

Kutisteputki

Vaativaan johtojen merkintään. Kutistussuhde 3:1 auttaa takaamaan  lujan istuvuuden johdoissa ja kaapeleissa. Tulosta suoraan kutisteputkiin millä tahansa DYMO®-teollisuustarratyökalulla. Standardien MIL-M-81531, MIL-STD-202G ja SAE-DTL- 23053/5 (luokat 1 & 3) mukainen UL-hyväksytty komponenttina UL 224 -standardin mukaisesti.

Itselaminoivat tarrat

Itselaminoivat tarrat suojaavat tulostuspintaa öljyltä, liuottimilta, vedeltä ja kulumiselta ja sopivat johtoihin ja kaapeleihin.

Katso Dymo XTL merkintätarrat SLO:n verkkokaupassa

 

Katso DYMO ID1-tuotteet SLO:n verkkokaupassa

Teksti ja kuvat: Dymo

C.K MightyRodin vetotuotteet

SLO:lle on rantautunut uudet helppokäyttöiset ja laadukkaat C.K MightyRodin vetojouset ja koottavat vetotangot. Tangot on pakattu kätevään muoviseen säilytyspakkaukseen ja jouset on pyörivässä, kahvallisessa muovikotelossa.

KLAUKE Tuurnapuristimet 2021 – hyvästit leuoille

Klauken EKM 60ID CF(B/M) tuurnapuristin saa nyt rinnalleen pikkuveljen - uuden EK 30ID ML tuurnapuristimen.

Klauke Orange Line – Ensimmäisenä maailmassa!

Klauke esittelee Orange Line - sarjan akkutoimisia puristus- ja katkaisutyökaluja 1000 V versioina ensimmäisenä maailmassa.