Enston termostaattisarja täydentyy uudella ECO16BTD -yhdistelmätermostaatilla. Termostatti asennetaan DIN-kiskoon ja sitä voidaan käyttää sekä lattian että huoneen lämpötilojen ja tehoperusteisen lämmityksen ohjaukseen. ECO16BTD täyttää nykyaikaiset energiansäästön -eli Ecodesign- vaatimukset.

 

Lämpötila voidaan säätää laitteen omalla säätöpyörällä tai käyttämällä Ensto Heat Control -sovellusta (Android sekä iOS). Sovellus kommunikoi termostaatin kanssa Bluetoothin avulla ja se toimii myös muiden Enston lattialämmitystermostaattien sekä lämmittimien kanssa. Sovelluksella voidaan ohjelmoida helposti viikkokalenteri, lyhytaikainen tehostus ja pitkäaikainen loma-ajan lämpötilan poikkeutus. Lisäksi sovelluksesta on helppo seurata energian kulutusta sekä lämpötilojen muutoksia. Jatkossa ECO16BTD -termostaatti voidaan päivittää sovelluksen kautta, jos esimerkiksi uusia ominaisuuksia tulee markkinoille.

 

ECO16BTD -termostaatti on täydellinen ratkaisu esimerkiksi loma- ja vuokra-asuntoihin, joissa useasti halutaan, ettei käyttäjä pääse säätämään lämpötilaa. Lisäksi termostaatissa on monipuolinen lämmityksen muutostoiminto, jossa ulkoisesta jänniteohjauksesta voidaan muuttaa tavoitelämpötilaa. Ohjauksena voidaan käyttää mitä tahansa vaihetta (L1, L2, L3).

 

Ominaisuuksia

  • ECO16BDT termostaatin kuormitettavuus on 16A/3600W.
  • Säätöalue on lattiatermostaattina +5…+50°C ja yhdistelmätermostaattina +5…+35°C.
  • NTC-anturin 47kohm/25°C pituus on 4 m (jatkettavissa max. 25 m).
  • DIN-kisko asennus, leveys 2 moduulia, 36 mm x 90 mm.
  • Lattia-anturi on mukana pakkauksessa, mutta huoneanturi ja sen tarvikkeet on hankittava erikseen.
  • Huoneanturina käytetään ECOAC2 -anturia (sähkönumero 26 210 92).

 

Tuotetiedot

Snro Tyyppi Kuvaus EAN Pakk / kpl
26 212 41 ECO16BTD DIN-Kisko lattialämmitys termostaatti 6438100401733 1/12/540

Ensto logo

Halogeenittomat tarralistat Hagerin Ateha-sarjaan

Asennettavuuden ja muotoilunsa ansiosta hyvän suosion saavuttanut Hagerin Ateha-tuotesarja on laajentunut uusilla listatuotteilla.

Schneider Electric uudet pinta-asennuskalusteet

Schneider Electric on tuonut markkinoille täysin uudistetun Exxact pinta-asennusmalliston. Modernit, tyylikkäästi muotoillut Exxact pinta-asennuskalusteet ovat kauan kaivattu uudistus Exxact valikoimaan. Renova henkii klassista retroa ja sopii hyvin vanhaa vaalivaan sisustukseen.

Trustilta uusi parempi langaton rele ACM-2000

Langaton rele ACM-2000 (snro: 2806364) korvaa tuotteen, jonka snro on 2806315. Vanhan tuotteen valmistus on loppunut.