VACON® 100 INDUSTRIAL- ja VACON® 100 FLOW -taajuusmuuttajat säästävät energiaa, optimoivat prosessin ohjausta ja parantavat tuottavuutta. Ne on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja moneen eri sovellukseen. 

VACON® 100 INDUSTRIAL ja VACON® 100 FLOW kertovat parhaiten osaamisestamme eli innovatiivisista ja luotettavista, korkealuokkaisista tuotteista tärkeimpiin sovelluksiin monille eri aloille. Ne soveltuvat erinomaisestimoniin eri sovelluksiin, joissa on muuttuva momentti tai jatkuva tehon/momentin tarve, kuten pumput, puhaltimet, kompressorit ja kuljettimet. Ne ovat käyttökohteita,  joissa energiatehokkuus ja parantunut tuottavuus maksavat usein projekti-investoinnit nopeasti takaisin.

VACON® 100 INDUSTRIAL ja FLOW on saatavilla koko tehoalueella 800 kW:iin asti. Kaikki teholuokat on saatavana taajuusmuuttajamoduuleina. Suuremmat teholuokat voidaan toimittaa myös lattialle asennettavina, kaapitettuina versioina.

Vakiona monikielinen graafinen ohjauspaneeli, sisäänrakennettu EMC C2-taso ja lakatut piirikortit 2 analogiatuloa, 6 digitaalituloa, RS485, 1 analogialähtö ja 3 relelähtöä EtherNET/RS485 liitännät, BACNet IP ja Modbus TCP (tehdasoptiona PROFINET IO software: +FBIE) Täyttää harmonisia virtoja koskevan 61000-3-12 -standardin vaatimukset Kalvokondensaattorit, 2 PID säädintä

Optiona saatavilla mm. pääkytkin, useita eri kenttäväyliä, lisä IO kortteja, oviasennussetti yms. Vaihtoehtoina IP21 ja IP54 luokat, saatavilla myös 690 V syöttöjännitteellä Ympäristölämpötila: -10 °C – 50 °C , redusointi 1,5 %/1 °C yli 40 °C

 

Teksti ja kuvat: Danfoss