Corning Everon™ datarasiat sopivat erityisesti vaativiin teollisuusympäristöihin, joissa edellytetään IP67/65-suojausta sekä alueille, joilla on erityisen korkeat turvallisuusvaatimukset kulunvalvonnan suhteen.

Teollisuuskäyttöön sopiva Everon™ on P67/65-suojattu kytkentäkotelo integroidulla kaapeliohjaimella ja vedonpoistolla. Pinta-asennuskoteloa voidaan käyttää RJ45 Industrial Ethernet –asennuksiin, joissa ympäristöolosuhteet ovat äärimmäiset lämpötilan, pölyn tai kosteuden vuoksi. Kytkentäkoteloita löytyy neljä versiota liittimillä tai ilman, väreinä musta ja valkoinen. Mallista riippuen kotelo on valmiiksi varustettu kahdella LANscape® S250 Cat.6 RJ45 liittimellä tai siihen voidaan asentaa kaksi Industrial Ethernet RJ45 liitintä.

“Vaaditko korkeaa IP-suojaustasoa pölyä, likaa, öljyä ja vettä vastaan sekä tärinänkestävyytä? Everon™ kotelot sopivat rajumpiinkin käyttöolosuhteisiin. Myös monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet ovat plussaa”, tekninen johtaja Vesa Mikkilä Finnsatilta kertoo.

Teollisuus Ethernet järjestelmissä sekä aktiiviset että passiiviset komponentit ovat alttiina suuremmalle rasitukselle kuin toimistoissa ja siksi niiden on sovelluttava tiukempiin ympäristövaatimuksiin.

Everon™ on PROFInet yhteensopiva

Teollisuus Ethernetin käyttö yleistyy entisestään teollisuuden automaatioratkaisuissa. Yksi prosessiteollisuuden markkinoilla olevista vaihtoehdoista on PROFInet, joka on Ethernet-pohjainen tiedonsiirtoprotokolla teolliselle automaatiotekniikalle.

Corning Everon™ sarja on yhteensopiva koko PROFInet järjestelmän kanssa. Sillä on turvallista toteuttaa PROFInet yhteensopiva RJ45-kaapelointi esimerkiksi varastoissa ja suuremmissa logistiikkakeskuksissa.

PushPull tekee ylläpidosta sujuvaa

Tilaa säästävä PushPull liitäntäjärjestelmä tekee IP67/65-suojattujen RJ45-liittimien käsittelystä uskomattoman helppoa (myös käsineet kädessä). Corning Everon™ kytkentäkotelo on täysin yhteensopiva mm. HARTING PushPull liittimien kanssa. Kaksiporttinen kotelo mahdollistaa käytön aikaisen huollon ja diagnosoinnin ilman pysäytyksiä. Näin saavutetaan verkon korkeampi luotettavuustaso.

Automaattisten sulkimien ansiosta kotelon RJ45-liitännät on järeästi suojattu mekaanisilta vaurioilta ja vesisuihkulta myös silloin, kun liitännät eivät ole käytössä.

Snro

Tuote

72 108 10Corning Everon™ CAXISD-U0201-C001 teollisuuteen RJ45 kytkentäkotelo IP67, sisältää 2kpl S250 RJ45 liitintä, valkoinen
72 108 11Corning Everon™ CAXISD-U0201-C002teollisuuteen RJ45 kytkentäkotelo IP67, valkoinen
72 108 12Corning Everon™ CAXISD-U0208-C001 teollisuuteen RJ45 kytkentäkotelo IP67, sis 2kpl S250 RJ45 liitintä, musta
72 108 13Corning Everon™ CAXISD-U0208-C001 teollisuuteen RJ45 kytkentäkotelo IP67, musta

SIRIUS ACT -ohjauskalustesarja

Siemensin SIRIUS ACT -ohjauskaluste-sarja on suunniteltu kestämään rankkoja olosuhteita.

Tehokas teollisuusvalaisin PLANOX PRO

RZB:n teollisuusvalaisinsarja Planox täydentyy Planox Econ rinnalle tulevalla Planox Pro -sarjalla.

Turvallisuus ennen kaikkea

Mittalaitteiden ja lisävarusteiden turvallisuus