Uusissa katkaisijoissa käytetään aiemmin hyväksi todettua rakennetta, jota parannetaan nyt helpommalla liitettävyydellä ja käytettävyy­dellä. Uudet ComPacT­ -katkaisijat ja niiden osat ovat 100 % yhteensopivia edellisen sukupol­ven laitteisiin.

 

Muuntojoustava

Katkaisijoiden modulaarinen ja muokattava rakenne säilyvät aikaisemman malliston mukai­ sina, mikä mahdollistaa toiminnallisuuksien optimoimisen, valinnat ja päivitykset tarpeen mukaan tänään ja tulevaisuudessa.

 

Saumaton liitäntä

ComPacT NSX -­katkaisija on tarvittaessa helppo liittää etävalvontaan modulaarisilla plug­ in­lisävarusteilla tai uusilla langattomilla apukos­ kettimilla, mahdollistaen käyttäjän nopean rea­ goinnin tapahtumiin ja datan keräämisen kat­ kaisijoilta.

 

ComPacT

Asennus ja käyttö

Asennusta tehostavat lisäksi pienikokoinen, natiivisti DIN-­kiskoon kiinnitettävä ja Ever­Link­ -tunneliliittimillä varustettu ≤ 160 A:n Com­ PacT NSXm ­-katkaisija. MicroLogic­-suojarelei­siin integroitu vikavirtasuojaus ja ohjauspiireissä käytetyt jousiliittimet helpottavat myös asen­ nusta.

Käyttäjäkokemusta parantaa edessä oleva QR­-koodi, jonka avulla katkaisijaan liittyvät dokumentit ovat aina helposti saatavilla älypuhelimeen. Osittain läpinäkyvä etukansi tuo visuaalisen varmistuksen asennetuista lisätarvikkeista. Ergonomisesti muotoiltu vipu ja väännin helpottavat paikallista käyttöä.

 

Helppo ja optimoitu valinta

Katkaisijan määrittely ja valinta on helppoa www.se.com/fi­ -sivustolla olevien päivitettyjen suomenkielisten on-­line ­tuotevalitsimien ansiosta.

  • Snrot: 36 538 74 ­- 36 538 99 ja 36 580 00 -­ 36 583 93

 

ComPact -katkaisijat verkkokaupassa