Celsion paloturvakaappi on suunniteltu ja testattu kestämään tulipaloa jopa 90 minuutin ajan. Se suojaa sisältöä ulkopuoliselta tulelta sekä ympäristöään mahdolliselta sisältä päin alkavalta tulipalolta.


Celsion kaappeja on saatavilla lattialla seisovina, seinälle asetettavina ja pelkkinä ovina. Kaikkia malleja on laaja valikoima eri kokoisia.
Kaappien kevyemmän rakenteen ansiosta ne on helppo käsitellä ja vapaammin sijoiteltavissa. Celsion kaapit on kehitetty ja valmistettu Saksassa, ja ne täyttävät vaativimmankin käyttökohteen tarpeen.

Tutustu esitteeseen 

Siirry verkkokauppaan 

Mustat ELKO RS16 kalusteet

Väritrendit muuttuvat jatkuvasti ja nyt kovassa suosiossa ovat tummat värit. ELKO RS16 tuotesarja laajentuu nyt 38 uudella mustalla tuotteella ja vastaa tähän tarpeeseen!

Schneider Electricin Acti9-valokaarivikasuojat tehostamaan kiinteistön paloturvallisuutta

Schneider Electricin sähkökeskukseen asennettavilla valokaarivikasuojilla estät tehokkaasti sähkövioista aiheutuvat tulipalot, jotka ovat yleisimpiä sähköasennuksista johtuvien tulipalojen aiheuttajia rakennuksissa.

Pinseri sähköistää työmaat

UTUn omissa tuotantotiloissa Ulvilassa valmistetut pinseri-pistorasiakeskukset varmistavat sähkönjakelua myös vaativissa olosuhteissa.