CAP LUX ja CAP LED on ainutlaatuinen superkondensaattorilla varustettu LED opaste- ja turvavalaisinsarja, jolle annetaan 10 vuoden takuu koskien valaisinrunkoa ja superkondensaattoria!

 

Mallit sopivat erinomaisesti esim. kylmiin ja vaativiin tiloihin koska käyttölämpötila on -30°C..+40°C. Kaikissa malleissa on autotesti valaisimen kunnon seuraamiseen. Opasteet kuuluvat myös aina CAP LUX mallien toimitukseen 26 metrin havaintoetäisyydella! CAP LUX 65 mallissa mahdollisuus valita toimiiko jatkuvasti vai virtakatkoksesta.

 

 

 

Snro Kuvaus Varakäyntiaika Asennus IP-luokka
42 262 52 CAP LUX opastevalaisin 1 h – superkondensaattori katto / seinä IP44
42 262 51 CAP LUX 65 opaste- / turvavalaisin 1 h – superkondensaattori katto / seinä IP65
42 663 36 CAP LED/P turvavalaisin avoimet tilat 1 h – superkondensaattori katto / uppo IP40
42 663 37 CAP LED/O turvavalaisin poistumisreitit 1 h – superkondensaattori katto /uppo IP40

Lisätietoja: SLO myynti sekä kamic.fi.

 

Tilaa tästä »

Nordtronic valaistuksen ohjauslaitteet

Easy Install Perustamis​​vuodestaan 2006 lähtien Nordtronicin on keskittynyt ”Easy Install” -konseptiin, joka takaa asentajalle Nordtronicin tuotteiden helpon ja nopean asennuksen. Koko tuotekehityksemme perustuu tukkukauppiailta ja asentajalta saamamme palautteeseen. ”Easy Install” oli myös keskeisenä ominaisuutena, kun Nordtronic lanseerasi Box-sarjan, riippumatta oliko asennuksessa kyseessä erillinen ratkaisu tai olemassa olevan ekosysteemin laajennus.

Start Surface Slim IP54

Siro, mutta vankkarakenteinen IP54 valaisin seinä- ja kattoasennukseen. Saatavissa pyöreän ja neliön mallisena.

Ohjattavaa valaistusta korkeisiin tiloihin LEDVANCE HIGHBAY PERFORMANCE DALI -syväsäteilijöillä

Entistä paremman valotehokkuuden ja käyttöiän myötä LEDVANCE HIGH BAY PERFORMANCE DALI-syväsäteilijät täyttävät ammattilaisten vaativammatkin vaatimukset.