Petteri Mattinen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
9.10.2018

Olet saattanut nähdä SLO:n hieman tavallisuudesta poikkeavassa paikassa, nimittäin maantiellä. SLO oli kaksi viikkoa syyskuusta perinteisellä Teollisuuskiertueella ja heti perään Alihankintamessuilla Tampereella.

Kiertueen aikana kiersimme läntistä ja eteläistä Suomea. Tapasimme kunnossapidosta, suunnittelusta, työnjohdosta, asennuksesta ja hankinnoista vastaavia ihmisiä sekä yritysjohtoa heidän omilla toimipisteillään. Saamamme palautteen perusteella tiedämme, että asiakkaat arvostavat näyttävän näköistä näyttelyautoa, jolla tullaan kertomaan erilaisista ratkaisuista. Kun tuotteisiin ja ratkaisuihin pääsee käsiksi, syntyy aiheen ympärille helposti keskustelua. Nähdään taas ensi vuonna samoissa merkeissä!

Tampereen Alihankintamessut oli hyvä kokemus

SLO oli ensimmäistä kertaa näytteilleasettajana Tampereen Alihankintamessuilla ja kokemus oli erittäin positiivinen. Jo 30:t Alihankintamessut houkuttelivat paljon vierailijoita, kolmen päivän  yli 17 000 kävijää. Esittelimme näyttelyauton sekä siihen kiinnitetyn messuteltan avulla messuyleisölle kattavan otoksen valikoimaamme. Toimittajamme olivat mukana varmistamassa parhaan asiantuntemuksen jokaisena messupäivänä.

Arpaonni suosi kolmea

Arvoimme Teollisuuskiertueella ja Alihankintamessuilla näyttelyautossamme käyneiden kesken kolme Samsung Galaxy Tab S2 –tablettia. Madame Fortuna suosi arvonnassa seuraavia henkilöitä:

  • Janne Maisalo, Meyer Turku
  • Tuomas Ikäläinen, Koskisen Oy
  • Jonna Kosunen, Fläkt Group Finland Oy

Onnittelut voittaneille ja hyvää syksyn jatkoa!

Lisää sähköverkon paloturvallisuutta

Eatonin erinomaisesta xPole-moduulituotesarjasta löytyy valokaarisuojalaite, joka suojaa henkilöitä ja omaisuutta piileviltä sähköpaloilta.

WIHAN XXL III -TYÖKALUPAKKI

Kunnossapitoasentajalle teollisuuteen tai sähköasentajalle liikkuvaan työhön