Kasvomaskien ja hengityssuojainten lisääntyneen käytön myötä suojalasit altistuvat huurtumiselle aiempaa herkemmin.

Huurtumisen heikentämä näkökyky on riski työturvallisuudelle, sekä työergonomiaa että työskentelyn tehokkuutta heikentävä tekijä. Bollé Safety on julkaissut uusia PLATINUM® -pintaisia huurtumattomia suojalaseja, jotka ratkaisevat ongelman. Pinta lisäksi ehkäisee naarmuuntumista erinomaisesti.

PLATINUM® on Bollé Safetyn kehittämä käsittely, missä pinnoite on polymerisoitu pysyvästi osaksi linssirakennetta, ja se säilyttää tehonsa heikkenemättä käytännössä koko suojalasien käyttöiän ajan. Huurtumattomuus- ja naarmuuntumisenesto ovat siis molemmat ominaisuudet pysyvästi molemmilla puolilla linssejä, vaikka EN166 silmiensuojainstandardin korkein luokka N-huurtumisenesto edellytetään vain linssin sisäpuolelta ja luokka K-naarmuuntumisenesto vain linssin ulkopuolelta.

Poiminta uusista malleista:

Ness+ kirkas (Snro 63 159 51) on erittäin laajan näkymän tarjoava suojalasimalli, joka kaarevan muotoilun ansiosta soveltuu myös kapeampikasvoisille käyttäjille. Huurtumattomat PLATINUM® -linssit. Kaksoismateriaalisangat pitävät lasit päässä kaikenlaisissa työasennoissa.

 

Tilaa verkkokaupasta

 

 

Riskiarviolla ja oikeilla suojaimilla lisää tehokkuutta ja työhyvinvointia

Työskentelemme yhä hektisemmässä yhteiskunnassa ja kiire painaa työmailla. Vanha sanonta ”vahinko ei tule kello kaulassa” pätee vielä tänäkin päivänä erinomaisesti.

Valokaarelta suojautuminen

Valokaarelta suojautuminen on riskienarvioinnin ja varustekokonaisuuden yhdistelmä

Puhdas hengitysilma on kuin vakuutus parempaan työelämään

Hyvin toimivat hauislihakset ovat yksi tärkeimpiä työkaluja sähköalan ammattilaiselle