Kasvomaskien ja hengityssuojainten lisääntyneen käytön myötä suojalasit altistuvat huurtumiselle aiempaa herkemmin.

Huurtumisen heikentämä näkökyky on riski työturvallisuudelle, sekä työergonomiaa että työskentelyn tehokkuutta heikentävä tekijä. Bollé Safety on julkaissut uusia PLATINUM® -pintaisia huurtumattomia suojalaseja, jotka ratkaisevat ongelman. Pinta lisäksi ehkäisee naarmuuntumista erinomaisesti.

PLATINUM® on Bollé Safetyn kehittämä käsittely, missä pinnoite on polymerisoitu pysyvästi osaksi linssirakennetta, ja se säilyttää tehonsa heikkenemättä käytännössä koko suojalasien käyttöiän ajan. Huurtumattomuus- ja naarmuuntumisenesto ovat siis molemmat ominaisuudet pysyvästi molemmilla puolilla linssejä, vaikka EN166 silmiensuojainstandardin korkein luokka N-huurtumisenesto edellytetään vain linssin sisäpuolelta ja luokka K-naarmuuntumisenesto vain linssin ulkopuolelta.

Poiminta uusista malleista:

Ness+ kirkas (Snro 63 159 51) on erittäin laajan näkymän tarjoava suojalasimalli, joka kaarevan muotoilun ansiosta soveltuu myös kapeampikasvoisille käyttäjille. Huurtumattomat PLATINUM® -linssit. Kaksoismateriaalisangat pitävät lasit päässä kaikenlaisissa työasennoissa.

 

Tilaa verkkokaupasta

 

 

TRADEFORCEN tuoteperheestä löytyy nyt myös työhanskat!

Uutena tulokkaana valikoimiin on saatu Treadeforce-työkäsineet. Valikoimassa on kolme eri mallia; Force Basic, Force Allround sekä Force Grip. Kaikista käsinemalleista löytyy koot 9 ja 10.

Snickers ProtecWork

  Snickers julkaisee syksyllä 2018 täysin uuden ProtecWork suojavaatemalliston, joka pitää sisällään 65 tuotetta.

Uudistuneet PETZL-työkypärät

Petzl työkypäräuudistus muuttaa kypärien valintakäytännöt ja tekee kattavasta silmiensuojauksesta helppoa.