Työturvallisuutta työmaille

Työturvallisuutta arvostetaan korkealle työmailla ja valvontaa työmailla on lisätty.  Käyttäjät arvostavat nostoriskien vähenemistä, tarkempaa ja sitä myöten tehokkaampaa työskentelyä.

 

 

 

Sähkö-Jokisen betonijalustan nostin WLL 700 kg on CE-hyväksytty, sitä käytetään jalustojen nostoissa, siirroissa sekä paikoilleen asettamisessa tarkasti ja vakaasti. Lastaukset, purut ja siirrot hoituvat turvallisesti. Laite ripustetaan kaivinkoneen, hiabin tai muun nostimen nostovarteen.

Näin nostin toimii

  • Nostimen tartuntaosa lasketaan nostettavan jalustan sisään ja laitteessa oleva varmistinvipu vapautetaan.
  • Noston aikana jalusta pysyy suorassa ja jalusta saadaan laskettua tarkasti laskupinnalle.
  • Automaattitoiminto irrottaa nostimen.

 

 

Tuotetiedot

Nimi Betonijalustan nostin WLL 700 kg
Sähkönro 6451100
Paino 17 kg
Materiaali Teräs, keltapassivoitu
Tuotesarja Asennustyökalu
GTIN-koodi  6410064511000
Pituus 303 mm
Leveys   750 mm
Korkeus  575 mm

 

 


Teksti ja kuvat: Sähkö-Jokinen

 

RATKAISUT VERKONRAKENTAJIEN LIIKETOIMINNAN TUKEMISEEN

Yksittäisten tuotteiden kaupasta kokonaisuuksien myyntiin

Hyvin rakennettu perusta tukee uudistushankkeita

Nykyään kuulee usein seuraavan lauseen: " Haemme kannattavaa kasvua ". Mietin, että kuinka tuo on mahdollista saavuttaa, kun kilpailu kiristyy ja omat kustannukset nousevat? Varsinkin tuotteiden raaka-ainekustannusten nousu on tällä hetkellä kovassa vauhdissa. Kasvun hakeminen itsessään on hyvä asia, kunhan ensin muistaa tarkistaa, että yrityksen toiminnassa on kaksi tärkeää perusasiaa kunnossa.

Osaajia ei synny pelkällä siistillä sisätyöllä

SLO:n sähkönjakelu- ja televerkkojen tuotevalikoima rakentuu tuotepäälliköiden ammattimaisen tuotetuntemuksen mukaan. SLO:n tehtävänä on huolehtia siitä, että uudet tuotteet tuovat asiakkaille lisäarvoa. Valinnat eivät voi perustua sokeasti toimittajan tai valmistajan suosituksiin. Osaamisemme perustuu henkilöstölle kertyneeseen ammattitaitoon. Toki kaikki ovat kirjansa lukeneet, mutta merkittävän lisän antaa satojen tuntien kokemus käytännön rakennustyössä ja laboratorioissa tuotetestauksissa. Pitkällä kokemuksella tunnemme verkostomateriaalit jopa vuosikymmenten takaa ja pystymme yhdistämään vanhaa uuteen. Esimerkkinä uuden ja vanhan yhdistämisestä on SLO:n mainio »kaapelivarustehaku« , jolla etsit varusteet vaikka sodanaikaisiin pien- ja keskijänniteverkon kaapeleihin. Haluamme olla välittämämme tiedon luotettavuuden osalta ykkösiä. Siksi teemme paljon töitä pitääksemme laajan osaamisemme ja vuosikymmeniä kattavan tuotetuntemuksen ajantasaisina. Tämän avulla asiakkaamme saavat tietoa vaihtoehdoista, joiden perusteella he voivat tehdä omat valintansa. Luotettavasti. Jo saavutetun osaamisen lisäksi haluamme oppia jatkossakin asiakkailtamme uutta. Jos vaihdamme avoimesti luotettavaa tietoa ja kokemuksia, saamme kehitettyä tuotteita jotka turvaavat häiriöttömät sähkö- ja telepalvelut kustannustehokkaasti myös tulevaisuudessa!