Saksalainen BEGA on kehittänyt ja valmistanut korkealuokkaisia valaisimia yli kuusi vuosikymmentä lähes kaikille arkkitehtuurin osa-alueille.

BEGAn maahantuojana Suomessa Hedtec myöntää nyt toimittamilleen BEGA-valaisimille viiden vuoden takuun.
Tarkemmat tiedot takuuehdoista osoitteesta www.hedtec.fi/valaistus.

 

 

BEGAn ajoneuvolla törmäämistä kestävät pollarivalaisimet

BEGAn järjestelmäpollarien tuoteperhe on nyt laajentunut ajoneuvoilla törmäämistä kestävillä pollareilla. Näillä voidaan luoda lisäturvallisuutta julkisille paikoille huomaamattomasti ja tyylikkäästi huolehtien samalla alueen valaistuksesta. Pollarien perustuksen tekotavasta riippuen pollarit kestävät törmäämisen jopa 7,5 t painoisella kuorma-autolla nopeuden ollessa 50 km/h.

 

 

 

 

Lisää videoita BEGAn sivuilla

 

NYX 190 on ajatonta muotoilua ja häikäisemätöntä valoa ulkokäyttöön

Tanskalaisen Focus-Lightingin NYX on valaisinsarja tämän päivän valaistustarpeisiin, jossa haetaan mukavaa ja häikäisemätöntä valoa ja tyylikästä ajatonta muotoilua. Tiivis alumiinirunkoinen valaisin on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Valaisimen voi päivittää aina uusimmilla valonlähteillä.

Hide-a-lite Optic Deep XS ja Optic XS Tilt

- kehittynyt heijastintekniikka pienessä pakkauksessa.

Neste Kilpilahdessa Suomen lippu liehuu näkyvästi

Porvoossa Nesteen sataman edustalla sijaitsee Suomen lippu, joka kertoo rahtilaivoille saapumisesta suomalaiselle satama-alueelle. Kohteen valaistus oli uudistuksen tarpeessa ja yhteistyössä SLO:n kanssa löydettiin toimiva ratkaisu Neste Kilpilahteen.