KJ -kaapelit turvallisiin verkkoihin ja kannattaviin urakoihin

Axclight-tuoteperhe on Nexansin 3-johdinkaapelien valikoima sähkönsiirtoon keskijännitteellä. Axclight-kaapeli on moderni, lujatekoinen ja pitkäikäinen 3-johdinkaapeli, joka sopii tämän päivän verkonomistajille  ja urakoitsijoille.

Täysin vesitiivis ja pyöreä kaapeli on pitkäikäinen ja helppo aurata maahan

Pohjoismainen ilmastomme asettaa suuria vaatimuksia maahan aurattaville kaapeleille. Niitä tulee voida käsitellä helposti -20 °C:ssa ja lisäksi niiden pitää olla niin lujia, että ne kestävät pohjoismaisessa, ankarassa maaperässä. Näillä tiedoilla me Nexansilla kehitämme sähkönjakeluun kaapeleita, jotka kestävät maahan aurauksen, vaikka maaperän olosuhteet ovat hankalia. Kaapeleiden toimivuutta todistaa se, että viime vuosina olemme testanneet 2 500 kilometrin verran kaapeleitamme ankarien maaperäolojen alueilla. Uusi keskijännitekaapelimme Axclight TT on kehitetty yllä olevat vaatimukset täyttäväksi.

Uusi Axclight TT on täysin vesitiivis ja pyöreä. Täysin vesitiiviinä se pitää kosteuden ulkopuolella ja siten pidentää kaapelin käyttöikää. Kaapelissa on täyteainetta, joka tekee kaapelin rakenteesta pyöreän helpottamassa auraamista ja asentamista putkeen sekä samalla se kestää enemmän iskuja ja painetta. Lisäksi sen kuoriminen ja taivuttaminen on helppoa. Lyhyempi asennusaika tulee kaupan päälle.

Axclight®   TT 12-24 kV

Kaapeli on pitkittäin ja poikittain vesitiivis ja tarkoitettu kiinteään ulkoasennukseen ilmaan, maahan ja veteen. Täysin vesitiivis ja kestävä kaapeli, joka taipuu helposti ja soveltuu erityisesti maahan auraukseen.

Erinomainen ja edullinen kaapeli vesistönalituksiin.

Kuvaus

Axclight TT on pitkittäin ja poikittain vesitiivis, halogeeniton, PEX-eristeinen, CCA-suojattu (alumiinilanka varustettuna korroosiolta suojaavalla kuparikerroksella). Konsentrinen kosketussuoja ja alumiinifolio ovat kosketuksissa toisiinsa. Kaapelissa on 3 pyöreää alumiinijohdinta ja HDPE-vaippa standardin SS 424 14 16 mukaan. Johtimen lankaluku ja resistanssi ovat SS IEC 60228 luokan 2 mukaiset. Pitkittäin asennettu täysin peittävä alumiininauha toimii diffuusiosulkuna.

Kaapeli on pitkittäin ja poikittain vesitiivis ja tarkoitettu kiinteään ulkoasennukseen ilmaan, maahan ja veteen.

Standardi

Kansainvälinen: HD 620 S2 2010/10M

CCA-suojaus

Kaapelissa on kuparilla pinnoitettu alumiinikosketussuoja (Copper Clad Aluminium). Suojalankoja ei saa laittaa kupariromun joukkoon.

Lifemark ™ -kierrätysmerkintä

Kestävä merkintä kaapelin ulkovaipassa. Kaapelissa käytetyt muovilaadut määrittelevä merkintä pohjustaa tulevaa kaapelien kierrätystä.

Tuotteet SLO:n valikoimassa

Snro Tuote Johdin mm2
0623097 Axclight TT 24 kV 3x50/16
0623099 Axclight TT 24 kV 3x95/25
0623101 Axclight TT 24 kV 3x150/25
0623102 Axclight TT 24 kV 3x185/35
0623103 Axclight TT 24 kV 3x240/35

 

Axclight® TT lyhyesti

  • Pyöreä rakenne helpottaa maahan aurausta ja putkeen asentamista.
  • Täysin vesitiivis rakenne takaa pitkän käyttöiän.
  • HDPE-vaippa vähentää vaippavaurioita.
  • Helppo kuoria.
  • Korroosiosuojattu kosketussuoja.
  • Valmistettu Ruotsissa

Uusi on aina parempaa ja kiiltävämpää

Haluaisitko kääntää kelloa taaksepäin? Ihan vaan vähän, aikaan ennen poikkeusoloja. Vaikka muu maailman asettuisikin jossain vaiheessa takaisin tuttuihin uomiinsa, SLO:lla paluuta vanhaan tuskin enää on. Tiukka paikka osoitti, kuinka paljon sopeutumis- ja reagointikykyä meissä onkaan.

JKS Products Ltd kelannostimet

JKS products Ltd valmistaa kotimaiset kelannostimet niin pienten kuin suurempienkin kelojen käsittelyyn. Tilanteen mukaan keloja pitää pystyä nostamaan ja siirtelemään. Oikeanlaisella nostimella oikeassa paikassa saadaan kelat käsiteltyä tehokkaasti.

Kaapelinsuojauksen standardit muuttuivat syksyllä 2017

Kaapelinsuojausstandardi (SFS 6000-814 Pienjännitesähköasennukset) on muuttunut eurooppalaisen käytännön mukaiseksi