Karlux halusi vastata asiakkaidensa toiveeseen LED E27-taajamavalaisimista ja päivitti monimetalliversioita uudelle vuosituhannelle.

 

Yritys pyrkii myös mahdollisimman ekologiseen toimintaan karsimalla muut paitsi LED- teknologiaa tukevat mallit. Nyt siis LED- moduulimallien lisäksi Karluxin valikoimaan kuuluu myös taajama- ja puistovalaisimia, joiden valonlähteenä on LED E27. Nämä mallit on suunniteltu taloyhtiöiden pihapiireihin, kävelyteille, puistoihin, hautausmaille sekä muihin vastaaviin kohteisiin, joissa halutaan päivittää vanhat valaisimet hienovaraisesti tai uudistaa ilmettä uudenkarheilla malleilla.

Klassikkovalaisin PALLO nyt myös LED E27 versiona!

Uudet energiatehokkaammat LED-versiot tuovat joustavuutta kohteen mukaan, kun asiakas pääsee itse vaikuttamaan valaisimen tehokkuuteen polttimon valinnan muodossa. Suomessa suunnitellut ja valmistetut valaisimet kestävät pohjoisen säässä taipuilematta!

Valonlähteenä LED E27, poltin tulee hankkia erikseen. Valaisimissa runko on sinkittyä, polttomaalattua terästä ja hattu polttomaalattua alumiinia. Käpylamelliversion (KL) lamellit ovat alumiinia ja hajottavat valon kauniisti häikäisemättä. Kuvut ovat iskunkestävää akryylia, jonka ansiosta valaisimet soveltuvat erinomaisesti julkisiin kohteisiin. Akryyli säilyy myös entistä pidempään kellastumatta ja säilyttää täten uudenkarhean ulkonäkönsä!

Valaisimien vakiovärit ovat harmaa, musta ja valkoinen, mutta maalaus onnistuu tilauksesta mihin tahansa RAL-sävyyn. Asennus Pylvääseen 60 mm. Suositeltava asennuskorkeus 3-5m.

Karluxin kotimaisesta LED-valaisinmallistosta löytyy LED-taajamavalaisimia monenlaiseen julkiseen kohteeseen: urbaaniin uudiskohteeseen, pehmeään maalaismiljööseen tai päivittämään vanhat energiasyöpöt valaisimet kohteessa kuin kohteessa. Jokainen valaisin on suunniteltu ja valmistettu alusta saakka Suomessa hyödyntäen perinteistä käsityötaitoa. Valaisimien asennus ja huolto on tehty mahdollisimman nopeaksi ja vaivattomaksi.

 

Karlux logo

 

Snro Nimike
45 070 47 PALLO LED-VAL-E27-IP44
45 070 49 PALLO LED-HAR-E27-IP44
45 070 46 PALLO LED-MUS-E27-IP44
45 070 34 PALLO LED-KL-VAL-E27-IP44
45 070 35 PALLO LED-KL-HAR-E27-IP44
45 070 50 PALLO LED-KL-MU-E27-IP44

HubSense – Bluetooth-verkko (QBM) tehokkaaseen valaistukseen

OSRAMin HubSense-järjestelmä perustuu standardoituun Bluetooth-verkkotekniikkaan, joka mahdollistaa langattoman viestinnän eri valmistajien laitteiden välillä ja tarjoaa perustan skaalattaville ja joustaville valaistuksenohjausratkaisuille.

Polaria-uutuus Lumena LED valaisee ja kestää roiskeet

Polarian LED-valaisinpeilikaappien mallistoa täydentävät Lumena-sarjan kaapit. Lumena-malleja on viisi eri leveyttä. Syvyys ja korkeus ovat kaikissa samat.

Cariitti Huuhto Easy – laadukas asennusvalmis profiilivalaisin

Huuhto Easy -valaisimet ovat todella monikäyttöisiä. Ne toimivat erittäin hyvin keittiön välitilan valaistuksessa ja niitä voidaan käyttää myös epäsuoraan valaistukseen kattopinnan kautta.