Karlux halusi vastata asiakkaidensa toiveeseen LED E27-taajamavalaisimista ja päivitti monimetalliversioita uudelle vuosituhannelle.

 

Yritys pyrkii myös mahdollisimman ekologiseen toimintaan karsimalla muut paitsi LED- teknologiaa tukevat mallit. Nyt siis LED- moduulimallien lisäksi Karluxin valikoimaan kuuluu myös taajama- ja puistovalaisimia, joiden valonlähteenä on LED E27. Nämä mallit on suunniteltu taloyhtiöiden pihapiireihin, kävelyteille, puistoihin, hautausmaille sekä muihin vastaaviin kohteisiin, joissa halutaan päivittää vanhat valaisimet hienovaraisesti tai uudistaa ilmettä uudenkarheilla malleilla.

Klassikkovalaisin PALLO nyt myös LED E27 versiona!

Uudet energiatehokkaammat LED-versiot tuovat joustavuutta kohteen mukaan, kun asiakas pääsee itse vaikuttamaan valaisimen tehokkuuteen polttimon valinnan muodossa. Suomessa suunnitellut ja valmistetut valaisimet kestävät pohjoisen säässä taipuilematta!

Valonlähteenä LED E27, poltin tulee hankkia erikseen. Valaisimissa runko on sinkittyä, polttomaalattua terästä ja hattu polttomaalattua alumiinia. Käpylamelliversion (KL) lamellit ovat alumiinia ja hajottavat valon kauniisti häikäisemättä. Kuvut ovat iskunkestävää akryylia, jonka ansiosta valaisimet soveltuvat erinomaisesti julkisiin kohteisiin. Akryyli säilyy myös entistä pidempään kellastumatta ja säilyttää täten uudenkarhean ulkonäkönsä!

Valaisimien vakiovärit ovat harmaa, musta ja valkoinen, mutta maalaus onnistuu tilauksesta mihin tahansa RAL-sävyyn. Asennus Pylvääseen 60 mm. Suositeltava asennuskorkeus 3-5m.

Karluxin kotimaisesta LED-valaisinmallistosta löytyy LED-taajamavalaisimia monenlaiseen julkiseen kohteeseen: urbaaniin uudiskohteeseen, pehmeään maalaismiljööseen tai päivittämään vanhat energiasyöpöt valaisimet kohteessa kuin kohteessa. Jokainen valaisin on suunniteltu ja valmistettu alusta saakka Suomessa hyödyntäen perinteistä käsityötaitoa. Valaisimien asennus ja huolto on tehty mahdollisimman nopeaksi ja vaivattomaksi.

 

Karlux logo

 

Snro Nimike
45 070 47 PALLO LED-VAL-E27-IP44
45 070 49 PALLO LED-HAR-E27-IP44
45 070 46 PALLO LED-MUS-E27-IP44
45 070 34 PALLO LED-KL-VAL-E27-IP44
45 070 35 PALLO LED-KL-HAR-E27-IP44
45 070 50 PALLO LED-KL-MU-E27-IP44

Kotimainen Valtavalo® G4 LED-valoputki kestää haastavissakin olosuhteissa

Pitkän elinkaaren ja alhaisten huoltokustannusten ansiosta Valtavalo LED-valoputkien elinkaarikustannukset ovat markkinoiden alhaisimmat. 

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee Saas sauna viiva -profiilivalaisinta

Saunan valaistusremontti vaatii usein paneeleiden avaamista, mitä ei välttämättä hyväkuntoiselle seinäverhoukselle haluttaisi aina tehdä.

Hide-a-liten Liteline IP65

Hide-a-liten erittäin tehokas loisteputkien korvaaja, uusi Liteline IP65, on kovaa tekoa. Valaisin on muotoilultaan linjakas ja se voidaan asentaa helposti myös vaativiin sijoituspaikkoihin.