SADEX SOLAR on kehittänyt uudenlaisen kiinnitysmenetelmän

SADEX SOLAR on yhdessä aurinkopaneelien asennusyritysten kanssa kehittänyt aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmän, joka on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan paneelien asennusta. Monipuolisten kiinnitysvaihtoehtojensa ansiosta SADEX SOLAR -kiinnitysjärjestelmä käy niin kiinteistöjen tasa- ja harjakatoille kuin seinille sekä maakentille.

Aurinkopaneelien asennuksessa tulee kiinnittää erityisesti huomiota siihen, että kiinnitys on kestävä ja että paneeleita suojataan riittävästi lumen ja tuulen aiheuttamalta rasitukselta. SADEX SOLAR -kiinnitysjärjestelmä on lujuuslaskennan avulla suunniteltu kestämään suuretkin lumi- ja tuulikuormat. Optimaalisten kiinnitysvaihtoehtojensa ansiosta kiinnitysjärjestelmä myös rasittaa katto- ja seinärakenteita mahdollisimman vähän.

SADEX SOLAR –kiskojärjestelmä

Asennustehokkuutta ja säänkestävää lujuutta SADEX SOLAR -kiskojärjestelmällä varmistetaan aurinkopaneelien tukeva kiinnitys katolle tai muuhun haluttuun paikkaan. Kiskojärjestelmä on yhteensopiva SADEX SOLAR -kattokiinnikkeiden ja -asennuskolmion kanssa, joiden avulla aurinkopaneelit voidaan asentaa niin harja- kuin tasakatoille sekä seinille ja maakentille. SADEX SOLAR -kiskojärjestelmä on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi yhden henkilön asentaa. Tämän mahdollistavat kiskon karhennettu pinta, ONECLICK pikakiinnikkeet ja helppokäyttöiset T-pultit.

Käyttökohteet

  • Harjakatoille ja tasakatoille SADEX SOLAR -kattokiinnikkeiden kanssa
  • Tasakatoille, seinille ja maakentille SADEX SOLAR -asennuskolmion kanssa

SADEX SOLAR -kattokiinnikkeet

SADEX SOLAR -kattokiinnikkeet ovat aurinkopaneelien kattokiinnitykseen tarkoitettuja kiinnikkeitä. Ne sopivat yleisimmille kattotyypeille ja kaikille kaltevuuksille. SADEX SOLAR -kattokiinnikkeet valmistetaan erittäin kestävästä kuumasinkitystä rakenneteräksestä ja ne täyttävät kaikki korroosionkestovaatimukset. Jauhemaalatuille kannakkeille Sadex myöntää 50 vuoden ja kuumasinkityille 30 vuoden teknisen takuun.

 

Tutkitusti Suomen lumi- ja tuulikuormat kestävä järjestelmä

  • Helppo ja nopea asentaa
  • Yhden henkilön asennettavissa
  • Täysin kotimainen
  • Takuu 30 vuotta
Lataa Sadexin Solar-kiinnikkeiden esite

 

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee: Paneelit ja invertterit

Kiinnikkeiden kaveriksi Soneparin tuotepäällikkö suosittelee huippulaadukkaita LONGin paneeleita, esimerkiksi LONGi LR4-60HPH  375 Wp. Yritys on tällä hetkellä markkinajohtajan asemassa.

Invertterinä Soneparilta saa tällä hetkellä pääasiassa Froniusta ja Kacoa. Molemmat ovat eurooppalaisia toimittajia, joiden tuotteet ovat laadukkaita ja tekniikka testattua. Laajennamme invertterivalikoimaa tarpeen mukaan, joten kerro toiveesi myyjälle.

Lataa Longin tuote-esite (engl)

 


Teksti: Sadex Solar ja Sonepar Suomi Oy

Kuvat: Sadex Solar ja LONGi