Pinnalle suihkutettavan liuoksen etanolipitoisuus yli 90 %, TUKESin biosidiasetusten mukainen koostumus. Lisätehoa virusten ja bakteerien tuhoamiseen antaa biosidi, joka on testattu bakterisidisen tehonsa puolesta. Testimetodina on käytetty desinfektio- ja antiseptisten aineiden tehon testejä EN 1276 ja EN 1650.

Soveltuu kotiin ja ammattikäyttöön

Käyttökohteita ovat mm. kaikki kodin ja julkisten tilojen pinnat sekä saniteettitilat, sairaalat, kaupat, taksit, huoltoautot, parturit, hoitolaitokset, kuntosalit, korjaamot, ravintolat, kiinteistöhuollot, sekä työ- ja harrastusvälineet. Ei vahingoita kovia pintoja ja haihtuu nopeasti. Aineen voi antaa haihtua tai sen voi pyyhkiä liinalla pinnalta riittävän vaikutusajan jälkeen.

Saatavana kahta kokoa

  • Aerosolituote desinfiointispray 7110 sisältää etanolia, biosidejä sekä ponneaineita. Suihkutettaessa ponneaineet haihtuvat ja pinnalle levittyy etanolin ja biosidin seos. Tuote desinfioi nopeasti ja helposti kohteet jotka tarvitsevat jatkuvaa puhdistusta. Aerosoli tunkeutuu myös hankalasti desinfioitaviin paikkoihin.
  • Kanisterituote 5l desinfiointiaine 7111 on annosteltavissa käyttäjän toimesta suihkepullon josta sitä on helpompaa levittää desinfioitaville pinnoille. Ei sisällä ponnekaasua.

Desinfiointispray 7110 - 400 ml snro: 6004501 »

Siirry SLO verkkokauppaan »

Desinfiointiaine 7111 – 5 litraa snro: 6004502 »

Siirry SLO verkkokauppaan »

Kuvat ja teksti: AT-Tuote Oy

Hyvin hoidettuna työturvallisuudessa on vain voittajia

Vuoden 2020 asiakastapaamisissa on käsitelty työturvallisuusasioita ja tyytyväisenä olen saanut seurata, kuinka yritykset muokkaavat työturvallisuuskulttuuriaan alati turvallisempaan suuntaan.

KASK-työkypärien suosio kasvaa vauhdilla!

Eri värisiä KASK-kypäriä näkyy yhä useammassa päässä. Eikä ihme, koska kypärä tuntuu niin hyvältä, että sitä voi oikeasti käyttää koko päivän. Kypärän turvallisuus ylittää kaikki standardit ja huoliteltu italialainen muotoilu myös näyttää hyvältä!

Wihan 75 mm pitkillä ohutkärjillä ruuvaat turvallisesti

  Ainutlaatuiset, jännitetyöhön hyväksytyt WIHA-ohutkärjet ovat osa WIHA slimFamily-tuoteperhettä