Pinnalle suihkutettavan liuoksen etanolipitoisuus yli 90 %, TUKESin biosidiasetusten mukainen koostumus. Lisätehoa virusten ja bakteerien tuhoamiseen antaa biosidi, joka on testattu bakterisidisen tehonsa puolesta. Testimetodina on käytetty desinfektio- ja antiseptisten aineiden tehon testejä EN 1276 ja EN 1650.

Soveltuu kotiin ja ammattikäyttöön

Käyttökohteita ovat mm. kaikki kodin ja julkisten tilojen pinnat sekä saniteettitilat, sairaalat, kaupat, taksit, huoltoautot, parturit, hoitolaitokset, kuntosalit, korjaamot, ravintolat, kiinteistöhuollot, sekä työ- ja harrastusvälineet. Ei vahingoita kovia pintoja ja haihtuu nopeasti. Aineen voi antaa haihtua tai sen voi pyyhkiä liinalla pinnalta riittävän vaikutusajan jälkeen.

Saatavana kahta kokoa

  • Aerosolituote desinfiointispray 7110 sisältää etanolia, biosidejä sekä ponneaineita. Suihkutettaessa ponneaineet haihtuvat ja pinnalle levittyy etanolin ja biosidin seos. Tuote desinfioi nopeasti ja helposti kohteet jotka tarvitsevat jatkuvaa puhdistusta. Aerosoli tunkeutuu myös hankalasti desinfioitaviin paikkoihin.
  • Kanisterituote 5l desinfiointiaine 7111 on annosteltavissa käyttäjän toimesta suihkepullon josta sitä on helpompaa levittää desinfioitaville pinnoille. Ei sisällä ponnekaasua.

Desinfiointispray 7110 - 400 ml snro: 6004501 »

Siirry SLO verkkokauppaan »

Desinfiointiaine 7111 – 5 litraa snro: 6004502 »

Siirry SLO verkkokauppaan »

Kuvat ja teksti: AT-Tuote Oy

Laadukkailla sähkötyökoneilla tuet kestävää kehitystä

Erilaiset työkalut ovat jokaisen urakointiliikkeen ja tuotantolaitoksen perustarvikkeita. Työkaluissa ja -koneissa vaihtoehtoja riittää, joten niiden hankintapäätökseen kannattaa käyttää hieman aikaa.

SLO testasi: Kypärävalaisin Lupine Wilma R

Hyvä valaistus lisää työturvallisuutta! Työpaikalla pitää olla pimeänä vuodenaikana riittävät valaistusolosuhteet ja työtekijän pitää käyttää asianmukaista näkyvää varoitusvaatetusta, jotta vältytään isoilta ja pieniltä työtapaturmilta.

Bollé Safety PLATINUM – suojalasit jotka eivät huurru

Kasvomaskien ja hengityssuojainten lisääntyneen käytön myötä suojalasit altistuvat huurtumiselle aiempaa herkemmin.