Astro julkaisi kevään 2022 uutuusmalliston, joka pitää sisällään ajattomia vaihtoehtoja hotellien ja kylpyhuoneiden valaistukseen.

Astron tuotteissa korostuvat pitkäikäinen ja ajaton muotoilu tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla. Astrolla on laaja valikoima sisustusvalaisimia niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Valaisimet viimeistelevät kylpyhuoneen ilmeen

Astro on tunnettu laajasta kylpyhuonevalaisimien valikoimastaan. Kevään uutuuksien myötä mallisto on täydentynyt kiinnostavilla seinä- ja kattoasenteisilla vaihtoehdoilla, kuten suurentavalla meikkipeilillä sekä kauniilla lasivalaisimilla. Osa mallistossa olevista tuotteista on täydentynyt uusilla värivaihtoehdoilla.

Teclux kuva 2

Nykyaikaiset lukuvalot hotelliprojekteihin

Kylpyhuonevalaisimien lisäksi uutuusmallistossa on useita kiinnostavia ja ajankohtaisia lukuvaloja, pinta-asenteisia kattovalaisimia sekä upotettavia alasvaloja. Suosittu Enna- tuoteperhe on täydentynyt Twin-mallilla ja erittäin ohutta muotoilua ihaileville on tarjolla uusi Keta-lukuvalaisin. Pöytävalaisinta etsivän kannattaa tutustua Edward-tuoteperheeseen, johon kuuluu myös yksi- ja kaksiosainen seinävalaisin.

  • Kosteiden tilojen valaisimet
  • Lukuvalaisimet
  • Pinta-asenteiset kattovalaisimet
  • Upotettavat alasvalot
  • Uudet värivaihtoehdot

 

Teclux

 

Comfort G3 alasvalo

– helppo asennus, matala rakenne, korkea suorituskyky

Teknowaren Aalto Control WMU langaton valvontalaite

Teknowaren Aalto Control WMU (Wireless Monitoring Unit) -valvontalaitteella voi hallinnoida ja valvoa yksikkövalaisimia langattomasti.

Hide-a-lite Optic Deep XS ja Optic XS Tilt

- kehittynyt heijastintekniikka pienessä pakkauksessa.