Ei enää aikaa vieviä valaisinasennuksia

Asennushelppo-logolla varustetut Runkovalaisimet ovat suunniteltu suomalaisille sähköasentajille. Sähköasentajat asentavat vuodessa satoja valaisimia erilaisiin kohteisiin ja me Winledillä haluamme olla parantamassa päivittäistä työtä helposti asennettavilla LED-valaisimilla, jotka säästävät sekä aikaa että tekevät valaisimien asentamisesta miellyttävämpää. Näin syntyi Asennushelppo, joka on ammattilaisen työkalu.

Runkovalaisimet – työkaluton ja helppo asennus

Uudet Winled Runkovalaisimet kuuluvat Asennushelppo-sarjaan. Kyseisten valaisimien uusi asennustapa mahdollistaa kustannustehokkaan ja asentajaystävällisen asentamisen sekä tekee valaisimien ketjutuksen helpoksi.

Valaisimen IP-suojatun korkin avaat nopeasti ja kätevästi pyöräyttämällä. Kytkentäkaapeli kiinnitetään suojakorkkiin holkkitiivisteen avulla.

Korkissa on myös hyvin tilaa kaapeleille, joten asennus on helppoa, kun sitä ei tarvitse suorittaa lyhyillä johdoilla. Valaisimen holkkitiiviste sekä pikaliitin mahdollistaa asentamisen sekä 1,5 mm2 että 2,5 mm2 kaapeleilla.

Kytkentä valaisimessa tapahtuu pikaliittimen avulla. Valaisimen molemmissa päädyissä on samanlaiset liittimet, jotka helpottavat ja nopeuttavat ketjutuksen toteutusta asennuksessa.

  • Työkaluton asennustapa mahdollistaa sujuvan ja kustannustehokkaan asennuksen
  • Monipuolinen valaisin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin IK08 ja IP65 -luokitukset, kestääkin hyvin esimerkiksi pölyä, kosteutta ja likaa.
  • Tasainen ja häikäisemätön valaistus
  • Useita valaisimia on mahdollista ketjuttaa
  • Runkovalaisin S 1-vaiheisesti ja Runkovalaisin M 3-vaiheisesti
  • Käyttökohteita mm. Teollisuusvalaistus, ulkovalaistus, urheilutilat ja varastot

Lisäksi Winlediltä löytyy Runkovalaisin -uutuuksia eri tyyppisiin projekteihin esimerkiksi isommalla teholla ja eri ominaisuuksilla.

Lisätietoa Winledin Asennushelposta löydät: www.winled.fi/asennushelppo

 

Tilaa verkkokaupasta »

 

Winled

 

Kotimaiset SNEP-valaisimet tuovat tehokasta ja luotettavaa valaistusta teollisuuteen

Aidosti kotimaiset SNEP®-valaisimet valaisevat kirkkaasti ja luotettavasti teollisuuden vaativimmissakin olosuhteissa. Valaisimissa on Purso Greenline -alumiinista valmistettu tukeva alumiinirunko ja karkaistu suojalasi. Energiatehokkuus, monipuoliset valonjaot ja kytkentävaihtoehdot sekä nopea asennus tekevät valaisimista turvallisen valinnan yhtä lailla teollisuuteen, erityyppisiin prosessi- ja urheilutiloihin kuin logistiikkaan. Vaatimuksen korkealla – Mode CT [caption id="attachment_34595" align="alignright" width="400"] Mode CT[/caption] Teollisuus, logistiikka, varastot Urheilutilat, jäähallit IP65 / IK09 Asennuskorkeudet aina 20 m asti Käyttöympäristö -40…+60 CT02 615 mm ja CT04 1180 mm Täyttää jäähallien J1-valaistusluokan Raskaan sarjan - Mode X Lämpölaitokset, prosessiteollisuus Huoltohallit, terminaalit, tunnelit, pesulat IP67 / IK09 Asennuskorkeudet aina 10 m asti Käyttöympäristö -40..+60 X04 1170 mm ja X06 1730 mm 10 valonjakovaihtoehtoa Suojaa pölyltä, vedeltä ja liuottimilta   Teksti ja kuvat: Purso  

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee Saas sauna viiva -profiilivalaisinta

Saunan valaistusremontti vaatii usein paneeleiden avaamista, mitä ei välttämättä hyväkuntoiselle seinäverhoukselle haluttaisi aina tehdä.

Uudistettu teollisuusvalaisin PLANOX ECO

RZB:n taloudellista ja tehokasta Planox Eco- teollisuusvalaisinta on tarjolla useilla eri tehoilla 20 W – 53 W, joiden valontuotto 2250-6750 lm.