Ei enää aikaa vieviä valaisinasennuksia

Asennushelppo-logolla varustetut Runkovalaisimet ovat suunniteltu suomalaisille sähköasentajille. Sähköasentajat asentavat vuodessa satoja valaisimia erilaisiin kohteisiin ja me Winledillä haluamme olla parantamassa päivittäistä työtä helposti asennettavilla LED-valaisimilla, jotka säästävät sekä aikaa että tekevät valaisimien asentamisesta miellyttävämpää. Näin syntyi Asennushelppo, joka on ammattilaisen työkalu.

Runkovalaisimet – työkaluton ja helppo asennus

Uudet Winled Runkovalaisimet kuuluvat Asennushelppo-sarjaan. Kyseisten valaisimien uusi asennustapa mahdollistaa kustannustehokkaan ja asentajaystävällisen asentamisen sekä tekee valaisimien ketjutuksen helpoksi.

Valaisimen IP-suojatun korkin avaat nopeasti ja kätevästi pyöräyttämällä. Kytkentäkaapeli kiinnitetään suojakorkkiin holkkitiivisteen avulla.

Korkissa on myös hyvin tilaa kaapeleille, joten asennus on helppoa, kun sitä ei tarvitse suorittaa lyhyillä johdoilla. Valaisimen holkkitiiviste sekä pikaliitin mahdollistaa asentamisen sekä 1,5 mm2 että 2,5 mm2 kaapeleilla.

Kytkentä valaisimessa tapahtuu pikaliittimen avulla. Valaisimen molemmissa päädyissä on samanlaiset liittimet, jotka helpottavat ja nopeuttavat ketjutuksen toteutusta asennuksessa.

  • Työkaluton asennustapa mahdollistaa sujuvan ja kustannustehokkaan asennuksen
  • Monipuolinen valaisin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin IK08 ja IP65 -luokitukset, kestääkin hyvin esimerkiksi pölyä, kosteutta ja likaa.
  • Tasainen ja häikäisemätön valaistus
  • Useita valaisimia on mahdollista ketjuttaa
  • Runkovalaisin S 1-vaiheisesti ja Runkovalaisin M 3-vaiheisesti
  • Käyttökohteita mm. Teollisuusvalaistus, ulkovalaistus, urheilutilat ja varastot

Lisäksi Winlediltä löytyy Runkovalaisin -uutuuksia eri tyyppisiin projekteihin esimerkiksi isommalla teholla ja eri ominaisuuksilla.

Lisätietoa Winledin Asennushelposta löydät: www.winled.fi/asennushelppo

 

Tilaa verkkokaupasta »

 

Winled

 

Cio Multi - matalarakenteinen paneelivalaisin värilämpötilan vaihdolla

Värilämpötilan vaihdolla varustettu Cio Multi on matalarakenteinen ja kevyt pinta- tai puoliuppoasennettava paneelivalaisin.

Hide-a-liten Liteline IP65

Hide-a-liten erittäin tehokas loisteputkien korvaaja, uusi Liteline IP65, on kovaa tekoa. Valaisin on muotoilultaan linjakas ja se voidaan asentaa helposti myös vaativiin sijoituspaikkoihin.